Генеральный Posted December 3, 2006 Report Posted December 3, 2006 квалитативни бамп. следећа нумера ће освежити ваш сексуални живот. ваша партнерка/партнер ће изгледати као када сте се упознали под дејством опијата. наложите да се расвета у задрузи пригуши, принесите флашу брљовице, паклу цигара и малолетну готх особу неодређеног пола и прекомерне тежине... препустите се сентименталним руралним нотама нашег перспективног састава у извођењу још једног класичног аграрног хита - Корпс пејнт на тањирачи. шајкача са пентаграмом која би пратила речи песме, у стилу дечијих песмица из цртаних остварења, још увек није комерцијално доступна. 'агропоумз фор агро пипл' из гитарз, гхау 'Самбора тајп' воуклз, окејжнл лафинг енд хед нодинг ин дисбилиф - газда Даринко лид воуклз, дарк фет белч гроул, ритам машина, секс машина - Мишко гастарбајтер (фал)усне хармонике, клепетуше, звончићи, скини џранк бастард оф тјун воукалз - Ниђа комон пезнт Нумера
Jedite Govna Posted December 3, 2006 Report Posted December 3, 2006 Miki sine, kakvi su to hiroglifi, lol. ...volim koktele sarena pica me vesele...
imaginos Posted December 4, 2006 Report Posted December 4, 2006 Нумера :) koliko ste litara popili? mislim, znam da se ne drogirate, da ste fini momci i sve to, ali ovo nije moglo bez jedno 2-3 litre po glavi, nema sanse. to ekspresivno pevanje... ah... :)
Генеральный Posted December 4, 2006 Report Posted December 4, 2006 Spameri, spameri ccc :) који спамери, па ово је мултимедијалан пројекат!
Vitamin K Experience Posted December 4, 2006 Report Posted December 4, 2006 Budimo precizni: млатимудијални projekat.
-Abraxas- Posted December 4, 2006 Report Posted December 4, 2006 квалитативни бамп. следећа нумера ће освежити ваш сексуални живот. ваша партнерка/партнер ће изгледати као када сте се упознали под дејством опијата. наложите да се расвета у задрузи пригуши, принесите флашу брљовице, паклу цигара и малолетну готх особу неодређеног пола и прекомерне тежине... препустите се сентименталним руралним нотама нашег перспективног састава у извођењу још једног класичног аграрног хита - Корпс пејнт на тањирачи. шајкача са пентаграмом која би пратила речи песме, у стилу дечијих песмица из цртаних остварења, још увек није комерцијално доступна. 'агропоумз фор агро пипл' из гитарз, гхау 'Самбора тајп' воуклз, окејжнл лафинг енд хед нодинг ин дисбилиф - газда Даринко лид воуклз, дарк фет белч гроул, ритам машина, секс машина - Мишко гастарбајтер (фал)усне хармонике, клепетуше, звончићи, скини џранк бастард оф тјун воукалз - Ниђа комон пезнт Нумера Nevjerovatno!!!! Ne znam sta da kazem osim da je genijalno
darijus Posted December 4, 2006 Report Posted December 4, 2006 (edited) :) koliko ste litara popili? mislim, znam da se ne drogirate, da ste fini momci i sve to, ali ovo nije moglo bez jedno 2-3 litre po glavi, nema sanse. to ekspresivno pevanje... ah... :) preiskreno smo bili pijani...ovaj je pevao sa poda... ceo dan se valjam od smeha...zaboravio na ovo potpuno... Edited December 4, 2006 by darijus
Генеральный Posted December 4, 2006 Report Posted December 4, 2006 Budimo precizni: млатимудијални projekat. није дошло до млаћења, већ само до благе калибрације... :ввинк:
Vitamin K Experience Posted December 4, 2006 Report Posted December 4, 2006 Калибрациономудијални? Претерујемо сас технику. У то име идем да купим гусле и ставим магнете :дисторзија:
Jedite Govna Posted December 13, 2006 Report Posted December 13, 2006 sta se desilo, niko vise ne pise agro-pjesme? hm... mislim da ima doista dobrih radova postavljenih na ovoj temi.
Vlaja Buraz Posted December 13, 2006 Report Posted December 13, 2006 (edited) Mislim da trenutno pažnju ovog projekta zaslužuje porast procenta emo omladine u našim redovima. Moj je mali emo Dva sata je frizuru spremo Al' opet mu štrči Bojim se da će neko da ga sprči Edited December 13, 2006 by Boro
kuruz Posted January 4, 2007 Report Posted January 4, 2007 Sad mi pade na pamet jedan stih koji sam chuo na TV Dugi: Neki voze kola,a neki i traktor Ja i moja mala motokultivator
gavrosaurus Posted January 4, 2007 Report Posted January 4, 2007 Ne vredi, zakljucase temu ... Moze da prodje kao "agro" ... Dakle - "Blud". Ja sam bila sama Na njivi beše tata U klozetu mama U ludari mi bata Prikrao se mrakom Oni čuli nisu i velikom ti šakom stisnuo mi sisu Bila sam tad mlada a ti znao da šaraš Daleko smo od grada a ti me dobro karaš I tad se propi ti I dan i noć u kafani Mišomor ću popiti da mi prođu dani Više gladna nego sita Podbaci nam krme Ne diže se kita na moje dojke strme Bila sam tad mlada a ti znao da šaraš Daleko smo od grada a ti me dobro karaš Prodo si nam njivu Joj, picu mi počeši! Jebi me svu, živu! Kaiš ti se dreši Devojke iz kraja da moj muž, kažu dobra ima jaja Znam ja da ne lažu Bila sam tad mlada a ti znao da šaraš Daleko smo od grada a ti me dobro karaš
Dowla Posted January 4, 2007 Report Posted January 4, 2007 Sad mi pade na pamet jedan stih koji sam chuo na TV Dugi: Neki voze kola,a neki i traktor Ja i moja mala motokultivator To peva Misko Cvijetic
mrtva Posted January 5, 2007 Report Posted January 5, 2007 e pa da vam se pridruzim..agro metal bljek verzija.. u selu vrazica lipa hladne vode iz bunara sipa da u lavoru svoje lice umi ustaje svaka jutra u shest uri ima duge crne kose a noge krvave i bose oblachi svoje velvet aljine na stolu vino i kumad slanine smrklo se ispred crkve St. Stoshije tad plashi pinjuricama komshije i svi misle da je mrtva a ne ziva sh'a onoliko crnila oko ochiju ima
imaginos Posted January 6, 2007 Report Posted January 6, 2007 Dakle - "Blud". dobro je, ima duha. ovo bi bilo nesto u stilu "crven agro ban", ima taj prizvuk.
Dushan S Posted January 8, 2007 Author Report Posted January 8, 2007 (edited) Mislim da trenutno pažnju ovog projekta zaslužuje porast procenta emo omladine u našim redovima. Moj je mali emo Dva sata je frizuru spremo Al' opet mu štrči Bojim se da će neko da ga sprči Gavrosauruse, mnogo ideš na ErotCki manir, a premalo se oseća miris njive i volove, nisi tr00, ofiraš sa estradom! u selu vrazica lipa hladne vode iz bunara sipa da u lavoru svoje lice umi ustaje svaka jutra u shest uri ima duge crne kose a noge krvave i bose oblachi svoje velvet aljine na stolu vino i kumad slanine smrklo se ispred crkve St. Stoshije tad plashi pinjuricama komshije i svi misle da je mrtva a ne ziva sh'a onoliko crnila oko ochiju ima E pa ne može tako, stala si na pola, šta je posle bilo? End now RRRRRRRRRRRRR(drum rol) Tuf! Moj mali ali iskren, emotivan kam bek: Dodži smrti, najzad me uberi Emotivno skrhan ko slomljeno ralo Ležao sam u postelji neokupan već dugo i ko da celo nebo na glavu mi je palo otkad si me izdala, moja muko, moja tugo Stajala je slika na ramenu tvom Tetovaža krupna sa imenom mojim A sad je obrisa i poruši nam dom i ostavi me da bez tebe ovce brojim I ne dolazi san na oči, mira nemam Samo slike surovo u mraku me muče Bolje sutra ne vredi da čekam Još će biti gore nego što je bilo juče I kako opet da prolazim često kraj našeg plastenika gde u senu sam te pito Dal te mogu malo u ono zadnje mesto Pa da ti dam da ga cugneš i naručkaš se sito Slatko beše a gorko je sada Misliti na tvoje bele grudi u crnilu mraka Noć ko loša kletva neumitno pada Od ljubavnog salaša ostala je srušena baraka Idem da nahranim živinu pa da recnem vene jer bez tebe ja sam samo suncokret što vene (ha, šta je rima!) Lica belog ko faza zadnja mesečeve mene Ko polovni jugo što odnela si da seća te na mene (evo opet!, ih) Neka curi krv nek napoji njive Nek oboji jedared u crveno ove dane sive Da umije ovo selo Sa moje duše crno blato speri Ja sam ko jabuka trula Dodži smrti, najzad me uberi Edited January 8, 2007 by Dushan S
imaginos Posted January 8, 2007 Report Posted January 8, 2007 nainovije iz naše produkciske kuće! kreativni tim АГРОТЕРРОРАЈЗЕРА vam predstavlja naša tri prvenca, ljubi ih majka u ćelave glave! zvucna traka iz naseg аматеур filma, takođe iz agroterrorajzer producie. !! ПРВО ПА ЖЕМСКО !! nasa mlada zvezda izdala je prvi album za agroterrorajzer. jedra, cedna, postena, kuva, pere, pegla, mesi i tresi! ЉУПКА КАТА ! uskoro fotografije sa snimanja, perverti li jedni!! i za kraj: protiv uroka, protiv ишијаса, против акни, protiv НЕЈЕБИЦЕ! rural agro metal projekat. преоравамо ваша срца, али и ваше уши!
Letva Posted January 8, 2007 Report Posted January 8, 2007 Mora i ja da dodam malo... I gledam te crklu, Sa sargarepom u ruci, I tuzan sam, Sto si stala na kraj svojoj muci... I na ovom polju, Gde slomila si moju volju Na ovoj uzoranoj ravnici, Jos su mi u glavi tvoji krici... Zeleo sam te kao ganc novi traktor... Voleo sam te malo vise... A sada, tvoje telo vise ne dise... Kako da ne placem ? Pusticu suza, Koliko je kukuruza u mom selu... ---------------------- Hehe.
Vlaja Buraz Posted January 8, 2007 Report Posted January 8, 2007 фуцк, ви ар бек ин бизнис... :) Call me dirty Trash my name Just tell the boys that I'm gonna be BACK IN BUSINESS AGAIN
Recommended Posts