Courtney Posted April 15, 2005 Report Posted April 15, 2005 I mada mermer hladan ćuti U sanduku ti garant drvo grebeš
Dushan S Posted April 15, 2005 Author Report Posted April 15, 2005 na noći hladne, te noći pune jeze tvoj široki osmeh i fiksne proteze HAHAHAHAHA Nastaviću sa natpevavanjem, radna akcija "Pesma na pesmu", samo da prestanem da se smejem idemo dalje, nema povlacenja!
Генеральный Posted April 15, 2005 Report Posted April 15, 2005 Месец на ИМТу (cooltivator mix) Тмина ме сети на љубав моје вуне, Волесмо се годину пре аграрне буне Љупка Ката, у цик зоре давне, Груди њене – као плоча равне… Зенице широке, осмех смрти вредан, Плугом јој на најту избише зуб један Стојадине оче, даде живот свињи Паре сам на лепоту бацио - џаба корпс пејнтови њини, Баба Савета што Хим јој мајице штрика, Џаба шустер Видоје чији рад је њена мартинка... И черни лак и черне јој косе, Одлазак у бањи - тен мртве Босе Пакости женске дошло ми до ува На готх вечер кад пођо, лаксатив ми скува Сад ће њива тајну да чува На неверну Кату и Милојицу пастува ИМТ јој суд – дошао јој главе То цена је неверства и љубави праве... Удес врли начинио је реда, Стартова машину, ратосиља се говеда, Ралица је Кату докрајчила спреда. Живот узе очима боје меда Од мог срца оста сантa леда
VOJVODA Posted April 15, 2005 Report Posted April 15, 2005 Jebo te, ovako nisam plakao od kad je Tito umro! Ja jos mislio da to nije tako tuzno, pa sam pustio jos veci goth od HIM-a i slicnog, i Hanka Paldum me ubi skroz. Ajooooooooooooooooj!
Herr_Wolf Posted April 16, 2005 Report Posted April 16, 2005 Ajde pisite jos! Na najbolji text Seljacka Buna ce napraviti muziku
Dushan S Posted April 16, 2005 Author Report Posted April 16, 2005 Ajde pisite jos! Na najbolji text Seljacka Buna ce napraviti muziku Ili ceo konceptualni album ili ništa!
Jessy Posted April 16, 2005 Report Posted April 16, 2005 Месец на ИМТу (cooltivator mix) Тмина ме сети на љубав моје вуне, Волесмо се годину пре аграрне буне Љупка Ката, у цик зоре давне, Груди њене – као плоча равне… Зенице широке, осмех смрти вредан, Плугом јој на најту избише зуб један Стојадине оче, даде живот свињи Паре сам на лепоту бацио - џаба корпс пејнтови њини, Баба Савета што Хим јој мајице штрика, Џаба шустер Видоје чији рад је њена мартинка... И черни лак и черне јој косе, Одлазак у бањи - тен мртве Босе Пакости женске дошло ми до ува На готх вечер кад пођо, лаксатив ми скува Сад ће њива тајну да чува На неверну Кату и Милојицу пастува ИМТ јој суд – дошао јој главе То цена је неверства и љубави праве... Удес врли начинио је реда, Стартова машину, ратосиља се говеда, Ралица је Кату докрајчила спреда. Живот узе очима боје меда Од мог срца оста сантa леда E vish shto ti je srpsko cheljade... Ocemo josh ovaki' krasni' napevi!!!
Vlaja Buraz Posted April 16, 2005 Report Posted April 16, 2005 Само један приједлог, да радове које овдје остављате куцате ћириличним писмом. Јачи удар има, дефинитивно, посебно при употреби страних ријечи...
Helle Posted April 16, 2005 Report Posted April 16, 2005 Legendarni textovi,vau ovo nema nigdje! Cak su za dlaku bolji od mojih drugova mi iz bend-a,al' de ipak punkeri su! No' svaka cast! Thats the way! Na najbolji text Seljacka Buna ce napraviti muziku! *OcHekujem kopiju!
Black~Cat Posted April 17, 2005 Report Posted April 17, 2005 Khm. Tvoje oči boje nafte sada tiho sijaju u mraku iz sanduka draga lupas džabe grobari vec zatrpaše raku. Mirno spavaj zlato moje jer crna je zemlja izolator dobar još u džepu čuvam tange tvoje Znaj voli te tvoj mali grobar! Ni slutio nisam šta će biti Al sad crnica deli me od tebe I mada mermer hladan ćuti U sanduku ti garant drvo grebeš Ostaviću lopatu na zidu da visi Da me seća na ovu nežnu noć Na opanke što mirišu na tebe Staru crkvu što izbija u ponoć Lezi i odmori I ne ustaj više Pamti našu ljubav O kojoj ja sad pišem Jer da nisi dala nedra Tom komšiji, ružnom, zlom Ja pušio ne bih cigar Vedro sad na grobu tvom Genijalno!
Uros Posted April 18, 2005 Report Posted April 18, 2005 JA TEK SADA PROCITAO! GENIJALNO!!! @DUSHAN S KAKO BI SE ZVAO TAJ NOVI KNJIZEVNI PRAVAC? NE BI VALJDA AGRO SUICIDE??? INACE, ILI KONCEPTUALNI ALBUM ILI NISTA!
Miss Lucifer Posted April 18, 2005 Report Posted April 18, 2005 na noći hladne, te noći pune jeze tvoj široki osmeh i fiksne proteze do yaya
Herr_Wolf Posted April 19, 2005 Report Posted April 19, 2005 Eh, vec imamo neke napravljene pesme, ali necemo da postujemo lirike dok ne budemo imali svirku ili demo (da poraste tenzija) A moram nekako da vas motivisem da nastavite, zato samo najbolja pesma ide na album, zasad vodi Duћina Tanjiraca A vi ostali probajte da je nadjebete.
Dushan S Posted April 20, 2005 Author Report Posted April 20, 2005 JA TEK SADA PROCITAO! GENIJALNO!!! @DUSHAN S KAKO BI SE ZVAO TAJ NOVI KNJIZEVNI PRAVAC? NE BI VALJDA AGRO SUICIDE??? Ne znam, pustićemo da zaživi, pa nek novinari izmisle kako treba da se zove, to je ionako uobičajeno A moram nekako da vas motivisem da nastavite, zato samo najbolja pesma ide na album, zasad vodi Duћina Tanjiraca A vi ostali probajte da je nadjebete. E onda ću morati da nadmašim sam sebe
imaginos Posted April 20, 2005 Report Posted April 20, 2005 ljudi, ustedite mi malo vremena pa mi recite kako pisete cirilicom? meni je u xp-u namesteno na serbian cyrilic, i kad postujem to na yumetal ispadaju samo neke kuke i motike?
Генеральный Posted April 20, 2005 Report Posted April 20, 2005 ljudi, ustedite mi malo vremena pa mi recite kako pisete cirilicom? meni je u xp-u namesteno na serbian cyrilic, i kad postujem to na yumetal ispadaju samo neke kuke i motike? ja roknem ctrl + shift и он се прешалта на ћирилицу...
imaginos Posted April 20, 2005 Report Posted April 20, 2005 Ili ceo konceptualni album ili ništa! Village, part 2: Scenes From a Cornfield A vi ostali probajte da je nadjebete. elem, kako sam ja uvek pre za kooperaciju nego za takmicenje, sledi nastavak dushanove pesme, sada vec klasika poezije, pod nazivom "kahm" , epska saga o seoskom grobaru i njegovoj tuznoj i neostvarenoj ljubavi se nastavlja... saznajte sta je dalje bilo sa njim, i da li je nasao srecu u... kahm, part 2 - грејвли лав, ритривд... (рајм оф ди ејншнт грејвдигер) године су прошле, ево два је лета а мени самоћа починје да смета у лудило ме тера недостатак тебе и све нека жуднја изнутра ме гребе лопата на зиду зове ме и моли да ископам неког ко ће да ме воли ишо сам код бабе, те врачаре старе да отерам духе што ми срећу кваре по савету старе и искусне бабе узех ја са гробља три старе тарАбе још три исте таке откинух из баште да л је привиђење ил плод моје маште шес тараба забодох око твога гроба тад откуца поноћ, а ја ко сподоба по три капи крви на сваку тарАбу ритуал тад поче, слушам стару бабу мермер се помери, плоча тад зашкрипа твоја бледа рука за ногу ме пипа срце пуно страха, срце пуно језе кад запева ветар у крошњи старе брезе изашла си цела јако страшног лица на раме ти слете гавран црна тица осетих да нешто ка теби ме вуче на ливади крава престаде да муче црна магла паде на цело моје село а неко прасе скичи ко да се прејЕло забрундао мотор и и-ем-те трактори неће скоро крај овој ноћној мори безглави орач на трактору јаше а црна смрт ми кобно из амбара маше тад се сетих ја, ал беше много касно четрес дана ми ти на време не дасмо за твој парастос, ја мастио брке и то је сада узорк ове страшне фрке испружених руку и без пола зуба ти ка мени ходаш, и види се губа за вечеру једох ротквице и лука па нагло, баш тада, припаде ми мука надуо се стомак, ја подригнух снажно и tek онда схватих колико је то важно од мириса лука ти си само стала јер та бол за тебе уопште није мала хукнуо сам брзо још два ил три пута а ти одма постаде скоро сасвим крута и безглави орач што трактор је јахао и сабласни косач из амбара је махао стадоше у трену и укопаше у месту мирис црна лука уби им невЕсту од те вечери кобне, те вечери страшне ја везу црна лука носим око машне од тад увек жваћем, ја, главицу лука да авети свакој припадне зла мука
imaginos Posted April 20, 2005 Report Posted April 20, 2005 (edited) dupli post sam ostavio gresku brzo ispravio server opet nesto zeza puca mu internet veza Edited April 20, 2005 by Gargamel
Dushan S Posted April 24, 2005 Author Report Posted April 24, 2005 безглави орач на трактору јаше а црна смрт ми кобно из амбара маше тад се сетих ја, ал беше много касно четрес дана ми ти на време не дасмо ПРАЈСЛЕС!!!!!! Значи не могу да верујем Очекуј наставак ИИИ (римско 3 ) са моје стране у најскорије време!
darijus Posted April 24, 2005 Report Posted April 24, 2005 ZBOG OVIH STVARI SE VREDI VRACATI NA FORUM... JOS...!!! ...
Mr. Smarty Posted April 24, 2005 Report Posted April 24, 2005 elem, kako sam ja uvek pre za kooperaciju nego za takmicenje, sledi nastavak dushanove pesme, sada vec klasika poezije, pod nazivom "kahm" , epska saga o seoskom grobaru i njegovoj tuznoj i neostvarenoj ljubavi se nastavlja... saznajte sta je dalje bilo sa njim, i da li je nasao srecu u... kahm, part 2 - грејвли лав, ритривд... (рајм оф ди ејншнт грејвдигер) године су прошле, ево два је лета а мени самоћа починје да смета у лудило ме тера недостатак тебе и све нека жуднја изнутра ме гребе лопата на зиду зове ме и моли да ископам неког ко ће да ме воли ишо сам код бабе, те врачаре старе да отерам духе што ми срећу кваре по савету старе и искусне бабе узех ја са гробља три старе тарАбе још три исте таке откинух из баште да л је привиђење ил плод моје маште шес тараба забодох око твога гроба тад откуца поноћ, а ја ко сподоба по три капи крви на сваку тарАбу ритуал тад поче, слушам стару бабу мермер се помери, плоча тад зашкрипа твоја бледа рука за ногу ме пипа срце пуно страха, срце пуно језе кад запева ветар у крошњи старе брезе изашла си цела јако страшног лица на раме ти слете гавран црна тица осетих да нешто ка теби ме вуче на ливади крава престаде да муче црна магла паде на цело моје село а неко прасе скичи ко да се прејЕло забрундао мотор и и-ем-те трактори неће скоро крај овој ноћној мори безглави орач на трактору јаше а црна смрт ми кобно из амбара маше тад се сетих ја, ал беше много касно четрес дана ми ти на време не дасмо за твој парастос, ја мастио брке и то је сада узорк ове страшне фрке испружених руку и без пола зуба ти ка мени ходаш, и види се губа за вечеру једох ротквице и лука па нагло, баш тада, припаде ми мука надуо се стомак, ја подригнух снажно и tek онда схватих колико је то важно од мириса лука ти си само стала јер та бол за тебе уопште није мала хукнуо сам брзо још два ил три пута а ти одма постаде скоро сасвим крута и безглави орач што трактор је јахао и сабласни косач из амбара је махао стадоше у трену и укопаше у месту мирис црна лука уби им невЕсту од те вечери кобне, те вечери страшне ја везу црна лука носим око машне од тад увек жваћем, ја, главицу лука да авети свакој припадне зла мука Znaci ovo je apsolutno savrseno!!! ostao sam bez texta...
Recommended Posts