Jessy Posted April 25, 2005 Report Posted April 25, 2005 hehe,stvarno ste najbolji...ti i Dushan treba da oformite "troo sgro-stihoklepci crew"
imaginos Posted April 28, 2005 Report Posted April 28, 2005 (edited) ПРАЈСЛЕС!!!!!! Значи не могу да верујем благодарим.. Очекуј наставак ИИИ (римско 3 ) са моје стране у најскорије време ИИИ?! sa nestrpljenjem ocekujemo. JOS...!!! берићетно лето је пред нема, домаћине! Znaci ovo je apsolutno savrseno!!! ostao sam bez texta... фала, колеЗа, фала. --------------------- u medjurvremenu, dok cekamo razvoj ovog epa koji je zapocet, mislim da ne bi bilo na odmet da pokusam da se izrazim i u drugacijoj formi. za pesnika je vazno da bude kao "napusteni (vst) plug (in) na njivi", prepusten sam sebi i nesputan zemaljskim stegama (ah, probavita). dakle, za vas, ovaj put агро-хаику poezija. cini mi se da sam ispostovao sva pravila, a oni koji imaju malo slobodnog vremena i volje da nauce nesto novo sto im nikad nece trebati (ali takve stvari su obicno najzanimljivije) , sledi link: http://www.ahapoetry.com/haiku.htm допире мирис погача са чварцима. стеже је мидер... . Edited April 28, 2005 by Gargamel
Генеральный Posted April 28, 2005 Report Posted April 28, 2005 dakle, za vas, ovaj put агро-хаику poezija. cini mi se da sam ispostovao sva pravila, a oni koji imaju malo slobodnog vremena i volje da nauce nesto novo sto im nikad nece trebati (ali takve stvari su obicno najzanimljivije) , sledi link: допире мирис погача са чварцима. стеже је мидер... [seljacki naglasak]Е јес луд колеееегаааа, бре3 старца нема ударца...[/seljacki naglasak]
Dushan S Posted April 30, 2005 Author Report Posted April 30, 2005 (edited) E sad jedna ozbiljna: Парт ИИИ стиже Елем: Razmišljao sam da niko još nije imenovao specijalni oblik nekrofilije u kome subjekat nalazi seksualno zadovoljenje isključivo tako što polno opšti sa kremiranim ostacima osobe drugog pola, tj pepelom. (Kako čujem najčešće se od pepela pravi pomada mešanjem sa svinjećom mašću ) Mislim da je vreme da se taj ozbiljan poremećaj raširen po pasivnim krajevima i opeva Upozoravam da je ovo ЕХПЛИЦИТ ЛИРИКЗ i da mlađi od 18 ne bi smeli da ovo čitaju bez nadzora roditelja Ašov tu ašov, dast u mast (Jedan čovek i jedna urna) Cedim zadnje tragove sećanja na tebe Kao umorno vime prestarele krave Kao nekad onaj crni lebac Što pekari više ne vole da prave Mislim da je život reka Ja davljenik povazdan bi bio Mislim da je život smreka O to drvo bih se obesio Kad te nema da mi svrneš Niti zemlja neće više da te ćutke krije Kad se setim još mi kita trne Još crvena mi krvca ludo vrije (foršpil) Što te nisam odmah onda uzo Ni sam ne znam šta sam to planir'o Moja nikad isplakana suzo Još sto puta jab'te eshumiro Al od tvoje nežne natrule figure Ostala je samo urna u ormaru Zasad nisam našo druge cure Bar pepelom eto trljam karu (foršpil) Od toga mi crn ponos osta Sve u svemu loše mu je stanje I već vidim da sam obro bostan Pepela su zalihe sve manje (ultimativni turbo foršpil pa prelaz u refren) Ašov tu ašov dast u mast Ja te mažem po svojoj intimi Još samo ta urna osta od nas Al masti taman sa njom da prezimim Ašov tu ašov, dast u mast Budućnost je mračna a prošlost tmurna Živim ko poslednji napušten pas Sami Jedan čovek i jedna urna Edited April 30, 2005 by Dushan S
Jessy Posted April 30, 2005 Report Posted April 30, 2005 smrc,kako tuzno E ovaj put si stvarno samog sebe nadmasio-фала ти још једаред на овакијим напевима...
Dushan S Posted April 30, 2005 Author Report Posted April 30, 2005 Jessy, znao sam da će jedna suptilna i emotivna, neispavana noćobdijska dušica kao što si ti umeti da ceni ovu elegičnu umetnost naročito zbog rafiniranih erotskih nijansi kojima je obogaćena
Jessy Posted April 30, 2005 Report Posted April 30, 2005 naročito zbog rafiniranih erotskih nijansi kojima je obogaćena definitivno
Tatyannahhh Posted April 30, 2005 Report Posted April 30, 2005 hint: Pustiti HIM ili 69 Eyanescence u pozadini za potpun multimedijalni doživljaj. hahahah lud si!
Генеральный Posted April 30, 2005 Report Posted April 30, 2005 Елем: Razmišljao sam da niko još nije imenovao specijalni oblik nekrofilije u kome subjekat nalazi seksualno zadovoljenje isključivo tako što polno opšti sa kremiranim ostacima osobe drugog pola, tj pepelom. Ašov tu ašov, dast u mast (Jedan čovek i jedna urna) за ово остварење ћу да ти уплатим сизн пес за штајгу 2005-2006!!!
imaginos Posted April 30, 2005 Report Posted April 30, 2005 Od toga mi crn ponos osta Sve u svemu loše mu je stanje I vec vidim da sam obro bostan Pepela su zalihe sve manje vrh! Al od tvoje nežne natrule figure Ostala je samo urna u ormaru Zasad nisam našo druge cure Bar pepelom eto trljam karu da je ovo tekst za pesmu sa nekog (nadam se buduceg) albuma, mislim da bi bilo neizbezno da ide sempl iz kite u bila: "cime mazes kaaaru?". kad moze drim tijatr.. inace, pesma je divna i elegicna, prosarana erotikom, ali ne onom jeftinom ovozemaljskom, vec jednom drugom vrstom, slobodno bih mogao reci, ONOzemaljske erotike i iskrene zudnje za voljenim bicem, nebitno u kom agregatnom stanju se ono nalazi. ono sto je novitet u ovoj poeziji su forspili, koje, pretpostavljam, svira mlada i rumena seljancica na fruli dok se cita ova pesma, zar ne? p.s. zasto nam je ludikud posustao? hajde momce, izbaci iz sebe sve sto te muci i pretoci tugu u pesmu, jer take su pesme najbolje.
Генеральный Posted April 30, 2005 Report Posted April 30, 2005 inace, pesma je divna i elegicna, prosarana erotikom, ali ne onom jeftinom ovozemaljskom, vec jednom drugom vrstom, slobodno bih mogao reci, ONOzemaljske erotike i iskrene zudnje za voljenim bicem, nebitno u kom agregatnom stanju se ono nalazi. ono sto je novitet u ovoj poeziji su forspili, koje, pretpostavljam, svira mlada i rumena seljancica na fruli dok se cita ova pesma, zar ne? p.s. zasto nam je ludikud posustao? hajde momce, izbaci iz sebe sve sto te muci i pretoci tugu u pesmu, jer take su pesme najbolje. Pravimo bend Шатро Агро-бата!!! Мали за стругом ће бит' бек! Колега, па сваки трУ аграрни гот мора да посустане како би се попут Фених тице уздига! "Смрт лепше споловине", елегична прича о младом обдареном агро готу који остаје без патка даче... Инспирисано ДиЕс-ovom ИИИ! Надам се да ћу је почети вечерас...
шмизла Posted April 30, 2005 Report Posted April 30, 2005 Pravimo bend Шатро Агро-бата!!! sto mi dirate sharla....
Dushan S Posted May 1, 2005 Author Report Posted May 1, 2005 hahahah lud si! за ово остварење ћу да ти уплатим сизн пес за штајгу 2005-2006!!!Držim te za reč da je ovo tekst za pesmu sa nekog (nadam se buduceg) albuma, mislim da bi bilo neizbezno da ide sempl iz kite u bila: "cime mazes kaaaru?". kad moze drim tijatr.. inace, pesma je divna i elegicna, prosarana erotikom, ali ne onom jeftinom ovozemaljskom, vec jednom drugom vrstom, slobodno bih mogao reci, ONOzemaljske erotike i iskrene zudnje za voljenim bicem, nebitno u kom agregatnom stanju se ono nalazi. ono sto je novitet u ovoj poeziji su forspili, koje, pretpostavljam, svira mlada i rumena seljancica na fruli dok se cita ova pesma, zar ne? Znao sam da ćeš me ti kao srodna duša razumeti Može i harmonika, ali harmonikaš je u mantiji, a harmonika je crna a onaj deo koji je inače srebrn je kao čipka. Naravno kada se harmonika skroz raširi podseća na krila slepog miša. Dok harmonikaš oštrim i snažnim zamasima tera harmonika da plače i cvili, vetar nosi lišće na mesečini i kao da zaziva Njeno Ime (Dobro ovo sad već dođe kao ideja za spot) U stvari već imam ideju za sledeću pesmu "Zla kob tamnog harmonikaša", ali čekam da neko od vas prvo udari malo red torte pa da ja onda opet filujem Колега, па сваки трУ аграрни гот мора да посустане како би се попут Фених тице уздига! "Смрт лепше споловине", елегична прича о младом обдареном агро готу који остаје без патка даче... Инспирисано ДиЕс-ovom ИИИ! Надам се да ћу је почети вечерас... Očekujemo sa isčekivanjem i nadamo se da ćemo skoro dočekati Шатро Агро-бата!!!
imaginos Posted May 1, 2005 Report Posted May 1, 2005 Pravimo bend Шатро Агро-бата!!! Мали за стругом ће бит' бек! Колега, па сваки трУ аграрни гот мора да посустане како би се попут Фених тице уздига! "Смрт лепше споловине", елегична прича о младом обдареном агро готу који остаје без патка даче... Инспирисано ДиЕс-ovom ИИИ! Надам се да ћу је почети вечерас... уздамо се у тебе, јунаЧино! Znao sam da ćeš me ti kao srodna duša razumeti Može i harmonika, ali harmonikaš je u mantiji, a harmonika je crna a onaj deo koji je inače srebrn je kao čipka. Naravno kada se harmonika skroz raširi podseća na krila slepog miša. Dok harmonikaš oštrim i snažnim zamasima tera harmonika da plače i cvili, vetar nosi lišće na mesečini i kao da zaziva Njeno Ime (Dobro ovo sad već dođe kao ideja za spot) pa ovo ce da preraste u multimedijalni projekat, koliko ja vidim. muzika, performans, spotovi. nije mala stvar. jos samo da kazem da mora da se napravi cirilicni logo: "Даллапе" za tu harmoniku. U stvari već imam ideju za sledeću pesmu "Zla kob tamnog harmonikaša", ali čekam da neko od vas prvo udari malo red torte pa da ja onda opet filujem ja sam vec napisao sledecu pesmu pod nazivom "poslednji cvarak", ali cekam da osvane obecano ludikudovo delo, da fil bude sareniji.
Ketty Posted May 1, 2005 Report Posted May 1, 2005 Ahahahaha! Crkoh od smeha... A najjaci je naslov Dusanove pesme 'Ashov tu ashov dast u mast' Raspalite uz melodiju kad Bowie peva 'ashes to ashes,dust to dust' sa prizvucima harmonike,gusla i truba,da dozivljaj bude potpuniji,da ljudima prikazete prave vrednosti u punom svetlu 'Ocemo jos
Ketty Posted May 1, 2005 Report Posted May 1, 2005 shto bowie bolje ville vallo ljigavije je Pa,mislim,Bowie-jeva je pesma,a Dusanu je koristila(narocito naslov ) ,ocigledno ,za inspiraciju... Ma Bowie je kralj, bez njega ne bih mogla,nikako nije ljigav,ali to je vec druga prica
Froiibaad Posted May 1, 2005 Report Posted May 1, 2005 ma ko je uopshte pljuvao bowie - samo sam rekao da je vallo ljigav - i sve shto on radi a za forshpile - mislim da bi to trebali da prepustite meni - ipak sam dosta u tim vodama a i razumem se u tehnologiju i mentalitet ljudi - pod pojmom teknologija mislio sam na mehanizaciju
Ketty Posted May 1, 2005 Report Posted May 1, 2005 Ne duri se,Mishko Pitajte i mene za mentalitet ljudi,imam dosta rodjaka po selima,neki od njih su koma
Vlaja Buraz Posted May 1, 2005 Report Posted May 1, 2005 Е да, иницијално нисам имао нарочито слуха за поезију на овој теми, нешто ми није, шта ја знам. А онда је дошло: "Плугом јој на најту избише зуб један" или тако некако, онда као што је Душан истакао, мотив безглавог орача, и након свега, "Ашов", који је дефинитивно ремек дјело које прелази границе жанра... Шта ће даље бити, бојим се да мислим.
Генеральный Posted May 2, 2005 Report Posted May 2, 2005 Мислиш да никако не може горе? Брз деманти... Нисам хтео да излазим у јавнос са полуостварењем, али ко му јебе милу мајку... Смрт лепше споловине (*на вечним пашњацима Борче) У Кумодраж кад 'ведоше струју Први пут узо' те у руке "ПеВеЦе бјутиз" удеси голем мерак Тад први пут ставих те на муке Још док беше шунтав ја прстеном те рани' Десетлетно друговање оставих по страни На слици крај крстаче готичарка беше чедна Од батинања силног из твог ока кану суза једна Пријатеље, извини за тесне лоне На моби кад причврљи те Шоне Трљање о мотику и о бабе боне Шамар на еротку из Замфирове Зоне Увртање грешком уз фудбале стоне Среду у амбару и кожне гаће "Mone" Авети сеоске за тобом сузе сада роне Узе те лубриканaт на бази киселине соне *серијал: Дневници троцифреног превоза
Dushan S Posted May 3, 2005 Author Report Posted May 3, 2005 (edited) Ludikud Odlično, ali pazi se, inkliniraš izlaženje iz žanra, osećaju se neke urbane tendencije u pesmi a to treba saseći na vreme. Ništa beton, samo crnica i čvrsto ralo međ' nogama Naslov mi je najjači pa ovo ce da preraste u multimedijalni projekat, koliko ja vidim. muzika, performans, spotovi. nije mala stvar. jos samo da kazem da mora da se napravi cirilicni logo: "Даллапе" za tu harmoniku. I cigan gothičar u pripijenoj koži koji svira harmoniku sa zabačenom kljun glavom ko Jackson (kako god to izgledalo) i peva "crna rana grize mene, što ostah bez mrtve žene" a za forshpile - mislim da bi to trebali da prepustite meni - ipak sam dosta u tim vodama a i razumem se u tehnologiju i mentalitet ljudi - pod pojmom teknologija mislio sam na mehanizaciju Ništa mekanizacija, samo čvrsto i ruralno Е да, иницијално нисам имао нарочито слуха за поезију на овој теми, нешто ми није, шта ја знам. А онда је дошло: "Плугом јој на најту избише зуб један" или тако некако, онда као што је Душан истакао, мотив безглавог орача, и након свега, "Ашов", који је дефинитивно ремек дјело које прелази границе жанра... A vidim i ti si opleo jednu dobru tamo na temi Шта ће даље бити, бојим се да мислим. Veruj mi, ja se bojim šta ću sledeće napisati Ne mogu da zaspem noću od neizvesnosti, a još gore, od toga mi dolazi onako neispavanom i svom u podočnjacima po celom telu, navala inspiracije, pa zamočim pero nasilno ubijene kokoške u krv vrapca ceđenog na nervoznoj mesečini i pišem stvari koje ne želim, kao da neki užasni demon to radi kroz mene, ne znam šta da radim, na ivici sam Edited May 3, 2005 by Dushan S
Recommended Posts