imaginos Posted June 12, 2005 Report Posted June 12, 2005 @ ekipa buducih pijnica: jedva cekam da cujem to!!! kacite na net, odmah, sada, odmah! @ jeretik: svidza mi se pesma, narocito fabula. interpunkcija i "signalizacija" daje i neki vizuelni smek. aferim! @ kinik: najbolji avatar ikad! @ impjur krv: hvala na komentaru! samo mi jedna stvar nije jasna. kazes "za razliku od nasih". gde mozemo procitati vase tekstove? drago mi je da je agro kultura toliko rasirena na ovim prostorima. poz.
Mr. Smarty Posted June 13, 2005 Report Posted June 13, 2005 @ ekipa buducih pijnica: jedva cekam da cujem to!!! kacite na net, odmah, sada, odmah! Sjajan naziv za bend!!! ...nego niko od ne zna da prebaci zvuk sa audijo kasete na comp pa zato odugovlacimo ...ako ti umes, eto me sutra kod tebe
Dushan S Posted June 15, 2005 Author Report Posted June 15, 2005 Jeretiče, valjana ti ona, lepo si opleo, interpukcija daje posebnu notu, dok čitam, zaboleo me članak ko da mene nešto grize. (biće da je komarac) Sjajan naziv za bend!!! I jel snimate stagot, vrsite li obrade kakve, il' samo camite kuci sklapajuci textove? Ne radi se o muzičkoj grupi, to je multimedijalni projekat, pretpostavljam da nisi propustio onu izložbu "Godišnja Smotra Agro Umetnosti XIV - Jer bez tebe ja sam ko traktor bez njive" održanu u narodnom muzeju prošlog Septembra?
Dushan S Posted June 15, 2005 Author Report Posted June 15, 2005 Znači, sad sam video апдејт na њњњ.агротеррорајзер.цо.ср Убавиња мене Будувши да смо млади ки зимски пилишторци, млого ни је драго да најавимо јоште једну лубрику. Нашо је сандуче затрпато са слике од обнажене и обезгаћене божаватељке, те смо решили да у ову лубрику постављамо слике њиове. Ћега мењамо на сваку мену од месец. Овомесечарна "Убавиња мене" је брезкомпромисно убава Добрила! Погледните ово чупе како баца урок на комшиски усеви!
NecistaKrv Posted June 15, 2005 Report Posted June 15, 2005 @ impjur krv: hvala na komentaru! samo mi jedna stvar nije jasna. kazes "za razliku od nasih". gde mozemo procitati vase tekstove? drago mi je da je agro kultura toliko rasirena na ovim prostorima. poz. Smatram da je ovo bilo upuceno meni,no pa valjda si procito 2 texta i jos jedan ovdje na ''NK-Textovi'' temi, il nisi ni zalazio. Mada sve tamo vec pise, da ne ponavljam opet, a ti ako hoce vise informacija/textova+mp3s javi, pa ako vredi, posaljem. Poz. Ne radi se o muzičkoj grupi, to je multimedijalni projekat, pretpostavljam da nisi propustio onu izložbu "Godišnja Smotra Agro Umetnosti XIV - Jer bez tebe ja sam ko traktor bez njive" održanu u narodnom muzeju prošlog Septembra e jarane moj daleko sam ja od izlozbe a i samog mjesta, nazalost.
imaginos Posted June 28, 2005 Report Posted June 28, 2005 vidim da marketing dipartment radi punom parom. poster je svetski (a nas, boga ti!?). sve, sve, ali pogled tog ovcana. jos kad te ne bi mrzelo da ubacis jednu stabljiku kukuruza (al da se vidi klip!) kako raste pored kompjutera, cisto da imamo povezan koncept (to je danas moderno)...
Vlaja Buraz Posted June 29, 2005 Report Posted June 29, 2005 Jebati ga, ne vidi se sto na kojem je kompjuter, a valjalo bi ubaciti saksiju jednu sa stabljikom kukruza. To možda bude na verziji 1.1. *** Dakle, na sugestiju našoga web-majstora, kopi-peist ( http://www.yumetal.net/forum/index.php?sho...ndpost&p=834289 ) Pjesma inspirisana našom drugaricom: O njoj Moj Jadranko vidijo gotičarku kad je ošo u grad kaže eno pobjegla sa sahrane debela je bila, pa što pobježe kad tamo vazda puno hrane Petokrake nosi po sebi ali naopako mora da inače na rukama hoda a po rukama a i po nogama na njoj limeno ukrasje svakojako a šminke na tone, neprijatelj njen je voda U očima joj šišmiš u srcu ćevapi šiš Mensonov poster joj visi na zidu a ona i pankere ima u vidu U kući ona probleme ogromne konstantno ima roditelji joj hipici bili davno još nekad ona sad bez prestanka s njima ratuje pun joj je život od cvijeća i trave prepreka Puši i pije pored prozora zatvorena a drugari njeni sove i vrane taj bol kontaju kako je to biti debeo, mlad i odbačen a sanjati o obnaženom Viletu Valotu u raju
mrtva Posted June 29, 2005 Report Posted June 29, 2005 c c c Od svega, ti si dupe vidio. i twiggs je prvo to upalo za okice... boro daj jednu pismu posveti meni... sve ove godine... samo nemoj da upotrebish debelu fenserku...
Dushan S Posted June 29, 2005 Author Report Posted June 29, 2005 Jebati ga, ne vidi se sto na kojem je kompjuter, a valjalo bi ubaciti saksiju jednu sa stabljikom kukruza. To možda bude na verziji 1.1. *** Dakle, na sugestiju našoga web-majstora, kopi-peist ( http://www.yumetal.net/forum/index.php?sho...ndpost&p=834289 ) Pjesma inspirisana našom drugaricom: A video sam slučajno tamo na temi OK je pesmica samo nemoj da upotrebish debelu fenserku... Pa Twiggy, ti možeš biti opevana samo kao premršava fenserka, zar ne?
Vlaja Buraz Posted June 29, 2005 Report Posted June 29, 2005 (edited) i twiggs je prvo to upalo za okice... uh Kako je moja umjetnost neshvaćena. boro daj jednu pismu posveti meni... sve ove godine... samo nemoj da upotrebish debelu fenserku... Ne daješ mi dovoljno inspiracije... A video sam slučajno tamo na temi OK je pesmica Gora biti ne može. Edited June 29, 2005 by Boro
mrtva Posted June 30, 2005 Report Posted June 30, 2005 Pa Twiggy, ti možeš biti opevana samo kao premršava fenserka, zar ne? svakako slatkishu...nechesh me deblju vidjet od tog... gledaj Boooro evo ti inspiracije...nadam se da je 'sasvim' dovoljno... a meni se chini da ti imash jednu moju davnuuuuuuuu sliku...jednu medju prvim vidjenim na yumu... http://img299.echo.cx/img299/1892/twig36ia.jpg a pisma o elly k'o da ti je rodjena sestra bash znash da je tak dobro opishesh...so her...
Vlaja Buraz Posted June 30, 2005 Report Posted June 30, 2005 gledaj Boooro evo ti inspiracije...nadam se da je 'sasvim' dovoljno... a meni se chini da ti imash jednu moju davnuuuuuuuu sliku...jednu medju prvim vidjenim na yumu... http://img299.echo.cx/img299/1892/twig36ia.jpg a pisma o elly k'o da ti je rodjena sestra bash znash da je tak dobro opishesh...so her... Uhhhh... Nije dovoljno. Nadolazi ali ne dolazi... A I VIDIO SAM TU SLIKU VEĆ PRIJE, DAJ NEKU EKSKLUZIVU. Nego, dolaziš li ti u Zadar ovih godina?
mrtva Posted June 30, 2005 Report Posted June 30, 2005 (edited) Uhhhh... Nije dovoljno. Nadolazi ali ne dolazi... eto ti pochetak za pjesmu... http://i7.photobucket.com/albums/y252/Tvig...mE/twigi011.jpg http://i7.photobucket.com/albums/y252/Tvig...mE/twigi007.jpg Nego, dolaziš li ti u Zadar ovih godina? slidecheg lipnja na lito... kaj te zanima... Edited June 30, 2005 by Twiggy
Vlaja Buraz Posted June 30, 2005 Report Posted June 30, 2005 slidecheg lipnja na lito... kaj te zanima... Pa da dođem i ja. Nego, Da si samo malo mesnatija mogao bih pjesmu o tebi napisati ja ovako jedva iscjedih ovaj početak ako mi se bude dalo nastaviću u petak
mrtva Posted June 30, 2005 Report Posted June 30, 2005 za kaznu shto ti nisam inspiracija i shto nisam debela fenserka idi ubij me u pJesmi... nema veze ne morash da se muchish ako ne ide... hehehe da te zadavim u jadranskom moru... cum cum tko ti brani...lipo te odvedem kod mog djede na jednu lozu i slana mu prshuta... i miss it all..
Vlaja Buraz Posted June 30, 2005 Report Posted June 30, 2005 za kaznu shto ti nisam inspiracija Ti bi mene da kažnjavaš? E ne može. i shto nisam debela fenserka idi ubij me u pJesmi... Meni ne smeta što nisi DF. Neki drugi mladići ovdje se pale na debele fenserke. nema veze ne morash da se muchish ako ne ide... Ma polako. Biće svaki dan po strofa. hehehe da te zadavim u jadranskom moru... Da ti skinem šminku vodom iz Jadranskog mora... cum cum tko ti brani...lipo te odvedem kod mog djede na jednu lozu i slana mu prshuta... Ne pijem alkohol, a pršut možda probam. Zapamti šta si rekla. i miss it all.. Nemoj tu da mi plačeš crveno-crne suze, kakav je to karakter?
mrtva Posted June 30, 2005 Report Posted June 30, 2005 a fino...ne fali nit nama MF nisht...samo koji kilogramchic... al' polako... jao kao da hochesh da mi se cijedi kg shminke s lica... pa nisam bash toliko luda da chu na plazu s tonu shminke...a ne virovao ti meni ja ti u zivotu maskare nisam stavila... i nechu...malo eyeliner i sjenke da budem garavija i to je sve... a ne pijesh...ups onda te ne znam tak dobro...ma josh bolje lipshe je jedan tuti fruti... crveno-crne suze e zbog ovog ne kaznjavam te vishe... e chitala sam ti blog malko... fino fino... @sharkice ignorantu jedan... prshut ti je ono meso u heavy jerk avataru...
Recommended Posts