Dowla Posted April 17, 2005 Report Posted April 17, 2005 (edited) stara tema je greskom izbrisana,pa otvaram novu.Aktuelno u vezi ovog benda je to da im je albun "Triumph of the king" izasao za nase trziste i da rade na novom albumu koji bi trebao da se snimi na jesen Edited April 17, 2005 by VLAJKO Quote
ReAmroth Posted April 17, 2005 Report Posted April 17, 2005 Dobare bend, ima stavrno dobrih stvari, ali i ujedno nepotrebnih. Zamjerka produkcija!!! Quote
Elderane Posted April 18, 2005 Report Posted April 18, 2005 Kao sto sam i na prosloj temi napisao,zaista je i vise nego potrebno da taj bend konacno okupi pravu postavu,bude koncertno aktivan i uradi nesto po pitanju novog materijala.Bez toga,samo istorija ostaje! Quote
ba+a. Posted April 18, 2005 Report Posted April 18, 2005 Jel bese novi bubnjar laki iz interfectora? Quote
Vladan Posted April 18, 2005 Report Posted April 18, 2005 Jel bese novi bubnjar laki iz interfectora? Tako se prica! On je odlican bubnjar! Uklapa se po godinama! Quote
Shix Posted April 18, 2005 Report Posted April 18, 2005 Tornado je kvalitetan progresive bend.. nisam ih nikad slusao uzivo. Quote
Vladan Posted April 18, 2005 Report Posted April 18, 2005 Tornado je kvalitetan progresive bend.. nisam ih nikad slusao uzivo. Vise su power sa elementima proga, a nikad ni nisu svirali uzivo! Quote
Elderane Posted April 19, 2005 Report Posted April 19, 2005 Samo se nadamo da ce nekad i zasvirati... Quote
Vic Rattlehead Posted April 19, 2005 Report Posted April 19, 2005 Biće valjda i ta nepravda ispravljena! Quote
Osmi Putnik Posted January 20, 2006 Report Posted January 20, 2006 Secam se jednom da sam se vozio u Avionu kad sam isao na more...Do mene je bio Filip zmaher...lik je gotiva,ali je visok metar i zelja da poraste,ali slava mu,car je najveci...Tornado je ok i ima ok par pesmica po meni,respect... Quote
Sinstrel Posted January 20, 2006 Report Posted January 20, 2006 Iako sam odavno izgustirao power ovaj bend i dalje volim. Nazalost mislim da ih nikada necemo videti uzivo. Quote
Apeiron Posted January 21, 2006 Report Posted January 21, 2006 Iako sam odavno izgustirao power ovaj bend i dalje volim. Nazalost mislim da ih nikada necemo videti uzivo. I ja mislim. Album na jesen. Na zalost, odgodjeno je snimanje, trebao se snimati u novembru prosle godine, ali nista od toga (finansije i sl.). Quote
StarbreakeR Posted January 21, 2006 Report Posted January 21, 2006 Ma bend jebe kevu...a kako i da ne jebe...Dr.Djordje zakon(a kako i da nije kad voli Kai Hansena ) Quote
Sinstrel Posted January 21, 2006 Report Posted January 21, 2006 I ja mislim. Album na jesen. Na zalost, odgodjeno je snimanje, trebao se snimati u novembru prosle godine, ali nista od toga (finansije i sl.). Novi album?! Pa to je odlicna vest! Nisam imao pojma da snimaju, sta vise mislio sam da su se raspali ili tako nesto. Quote
Шöне Мики Posted January 21, 2006 Report Posted January 21, 2006 iako ne volim ni prog ni power,gotivim ovaj bend i Triumph Of The King je stvarno odlican album. Koja je sada aktuelna postava? Quote
White Man Posted February 22, 2006 Report Posted February 22, 2006 to ne znam ali ZNAM da ce 'Triumph Of The King' postati klasik (ako vec nije) za par godina i pravi raritet,onako kolekcionarski primerak i upravo sam shvation da sam se zajebao sto sam prodao original...ima ovih dana da uzmem novi ja mislim da se vise ne prave ovakvi power albumi koji imaju "dusu" i zvuce tako "pitomo" i heavy u isto vreme,a produkcija je vrh,nije ona "kristalno cista i nadudzena" kakva je danas popularna vec nekako daje neki dodatni sharm i shmek celom albumu...ma savrseno ! Quote
White Man Posted February 22, 2006 Report Posted February 22, 2006 i ne slazem se sa gore napisanim ,da se ovaj bend / album brzo moze "izgustirati"...ovo je bre vecno!!! Quote
acanikolic Posted March 26, 2006 Report Posted March 26, 2006 Znaci bend je Extra... Jedva cekam novi album!!! Quote
Vladan Posted March 26, 2006 Report Posted March 26, 2006 to ne znam ali ZNAM da ce 'Triumph Of The King' postati klasik (ako vec nije) za par godina i pravi raritet,onako kolekcionarski primerak i upravo sam shvation da sam se zajebao sto sam prodao original...ima ovih dana da uzmem novi ja mislim da se vise ne prave ovakvi power albumi koji imaju "dusu" i zvuce tako "pitomo" i heavy u isto vreme,a produkcija je vrh,nije ona "kristalno cista i nadudzena" kakva je danas popularna vec nekako daje neki dodatni sharm i shmek celom albumu...ma savrseno ! Samo sto je bubanj presintetickiprogramiran! Quote
deley-a Posted April 8, 2006 Report Posted April 8, 2006 imam samo neki album pod nazivom tornado-tornado sto je valjda izasao za rock express records davne 2000 ,a cuo sam i za taj 'triumph of the king' al sam skapirao da je izasao samo za inostrano trziste. bend je za skroz tr00 , i drago mi je sto cujem da izdaju novi album, jos samo da krenu sa koncertima. Quote
deley-a Posted April 8, 2006 Report Posted April 8, 2006 e da koja vam je omiljena njihova pesma? meni je ne dvosmisleno 'Kraljeva ljubavnica'. Quote
Sinstrel Posted April 8, 2006 Report Posted April 8, 2006 Nedvosmisleno falsh u toj pesmi rula! Quote
Apeiron Posted April 8, 2006 Report Posted April 8, 2006 Ta pesma je nekako previse YU Grupa Black Swan Rider mi je isla na prvu loptu, jos kad je album tek izasao... onda sam shvatio da je The Wall put istine... da bi na kraju dosao do krajnjeg zakljucka da je the Wall i dalje najbolja, ali uz We Must Revenge (jer je to u stvari kvlt pesma Clouds in the Sky (Armagedon Leticev)... tu prica staje, a nova nikako da pocne Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted April 8, 2006 Report Posted April 8, 2006 (edited) jbt, danas sam bas kopao po diskovima i nasao s/t... Odlusao sam Kraljevu Ljubavnicu 2x i vratio disk u kutiju vrh pesma Edited April 8, 2006 by Marko, Mon_a[MOR]e Quote
The Alchemist Posted April 8, 2006 Report Posted April 8, 2006 Definitivno - Triumph Of The King Koliko sam je puta pustio, pa to nije normalno... Steta sto nema nikakvih informacija o novom albumu...ovo mi je jedan od najboljih domacih bendova... Quote
Recommended Posts