Milogled Bluff Posted December 12, 2008 Report Posted December 12, 2008 (edited) Никада ми неће бити јасно зашто "енглезите" своја имена. A što si ti RNA, a ne RNK??? Edit: РНК Edited December 12, 2008 by Užas Priest Quote
RNA Posted December 13, 2008 Report Posted December 13, 2008 Зато што је то надимак од презимена Рнић, који су ми дали кад сам био клинац по мом омиљеном рукометашу, а нема никакве везе са рибонуклеинском киселином. Quote
Milogled Bluff Posted December 13, 2008 Report Posted December 13, 2008 Nikad ne bih pogodio... Sve ove godine sam ubeđen da si kiselina Odo da slušam Acid Reign Quote
Moody Posted December 27, 2008 Report Posted December 27, 2008 Shta se desilo sa ovim bendom? Koliko ja znam Filip Zhmaher peva u grandu! Quote
Apeiron Posted December 27, 2008 Report Posted December 27, 2008 Slobodan Stanoyevich - Sloba Sloba iz P. Defformero? Odlicno Quote
Grobodan Posted November 28, 2010 Report Posted November 28, 2010 Uzeo sad da slušam album, vaistinu suvi kult domaće scene. Šta bi sa njima, raspali se? I jesu kad svirali uživo? Quote
Runner Posted November 28, 2010 Report Posted November 28, 2010 I ja sam prije 10ak dana skinuo "Triumph of the King", iako ga imam na originalu, ali mi mrsko da ga trazim, pa sam se podsjetio tog albuma i tog vremena. Zaista fantastican HM album, sa super produkcijom. Takodje sam ovih dana ponovo slusao "Heavy Metal Sagu" od Armageddona. I tu ima sjajnih pjesama, a zanimljivo je uporediti izvorne verzije sa onim koje su se kasnije pojavile na Tornadovom albumu. Nego, vidjeh na Metal Archivesu da je kao bubnjar Tornada naveden Nebojsa Lakic?! Hoce li se doticni mozda oglasiti i pojasniti o cemu je rijec?? ;) Quote
Grobodan Posted November 28, 2010 Report Posted November 28, 2010 I ja sam prije 10ak dana skinuo "Triumph of the King", iako ga imam na originalu, ali mi mrsko da ga trazim, pa sam se podsjetio tog albuma i tog vremena. Zaista fantastican HM album, sa super produkcijom. Ja sam taj tek danas čuo, svih ovih godina sam samo slušao self titled u izdanju REXa Quote
Sppoke Posted February 27, 2011 Report Posted February 27, 2011 E ljudi jel zna gde mogu da se nadju tabovi,note... za njihove pesme??? Quote
рогозуб Posted November 24, 2011 Report Posted November 24, 2011 tek sad chujem ovo, skroz je okej x) a i tekstovi su zanimljivi, iako ne neshto posebno dobri x) Quote
NeChrist Posted November 24, 2011 Report Posted November 24, 2011 još uvek crkavam od smeha kad god se setim natpisa u intervjuu u rock expressu: "TORNADO - Maideni u progressive odori" Quote
SixStepsOnTheMoon Posted November 25, 2011 Report Posted November 25, 2011 Valjda bi trebalo da izdaju nešto posle 10 godina,vidio sam na my space-u da rade na albumu. http://www.youtube.com/watch?v=tRpXkpJrrtw&feature=related 1 Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted November 25, 2011 Report Posted November 25, 2011 kako je izdominirao Zmaher na tom klipu, jeza Quote
SixStepsOnTheMoon Posted November 25, 2011 Report Posted November 25, 2011 koja pjesma...a i koji tonovi u interpetaciji Žmahera. 1 Quote
рогозуб Posted August 25, 2012 Report Posted August 25, 2012 CD DISCOGRAPHY: TORNADO: Tornado - Rock Express Records, Yugoslavia (Serbia), 2000. TORNADO: Triumph of The King - Angular Records, Germany, 2002. TORNADO: Triumph of The King, special edition - Rock Express Records, Serbia, 2004. ARMAGEDDON (GEORGE LETICH): Heavy Metal Saga - Rock Express Records, Serbia, 2002. ARMAGEDDON (GEORGE LETICH): Egyptian Suite - Karthago Records, Germany, 2009. Album Armageddon? Ima li to igde po netu? Quote
Anno Mundi ! Posted August 25, 2012 Report Posted August 25, 2012 Nema, moras da kupis! 200 dindzi, Hehehe 1 Quote
Zlatko Posted August 25, 2012 Report Posted August 25, 2012 CD DISCOGRAPHY: TORNADO: Tornado - Rock Express Records, Yugoslavia (Serbia), 2000. TORNADO: Triumph of The King - Angular Records, Germany, 2002. TORNADO: Triumph of The King, special edition - Rock Express Records, Serbia, 2004. ARMAGEDDON (GEORGE LETICH): Heavy Metal Saga - Rock Express Records, Serbia, 2002. ARMAGEDDON (GEORGE LETICH): Egyptian Suite - Karthago Records, Germany, 2009. Album Armageddon? Ima li to igde po netu? Imas sve kod Letica, kontaktiraj i podrzi scenu. http://www.armageddon.rs/kontakt.htm 1 Quote
LetTheMetalFlow Posted September 17, 2012 Report Posted September 17, 2012 Pošto nema ništa o Armageddonu , zakačiću ovde jednu od najnovijih njihovih pesama sa EP - a '' El Dorado '' ( 2012 ) u novoj postavi . Za sve Informacije o bendu , posetite njihov websajt http://www.armageddon.rs/ 1 Quote
Runner Posted September 17, 2012 Report Posted September 17, 2012 Nista posebno ova stvar nakon par slusanja, imao je Letic i boljih pjesama. Ovde mi pogotovo vokali zvuce preglasno u odnosu na instrumentalnu podlogu. Nedavno slucajno vidim na metal archives-u da je Armageddon ove godine izbacio novi EP za One Records. Nisam imao pojma o tome. Svirali su ljetos na Exitu i drugar koji ih je gledao kaze da su bas dobro przili, cisti heavy metal. Quote
Sale B.C. Posted September 18, 2012 Report Posted September 18, 2012 bubanj je katastrofalan, zašto se tome nije posvetilo više pažnje? muzika je klasičan dungeons & dragons heavy, odlično je krsma otpevao Quote
LetTheMetalFlow Posted September 18, 2012 Report Posted September 18, 2012 Meni je ovo super , nemam zamerki , samo reči pohvale Quote
Recommended Posts