Runner Posted July 28, 2016 Report Posted July 28, 2016 Meni je pjesma u osnovi sasvim solidna za ovakav stil, mada tacno da snimak zvuci dosta sirovo i da vokal djeluje prenaglaseno i previse izolovano od ostatka muzicke pratnje. To sto je ovaj stil odavno passe i sto nema sanse da ovo bude svjetski metal mega hit je sasvim druga stvar. Meni zbog toga vise bode oci i smeta ta neka patetika u opisu pjesme na YT ili mozda cak i naivnost da ce ovo sad biti instant nahvaljeno ili da ce izazvati breakthrough kod metal publike. Pa cak i ono ranije, prije par godina, kad su najavljivali novi album, kao gotovo je, samo sto nije, znam nesto je pisalo u fazonu "Deco... radujte se!", tipa album je gotov i Tornado se vraca, kad ono jos uvijek nista od toga. Znaci ne volim tu neku prepotentnost, sa cije god da je strane, i uopste sta najavljujes nesto kad ces na kraju ispaliti. Ali u svakom slucaju, radovacu se kad izbace novi album, jer ja volim taj stil metala i slusam ga, samo se nadam da ce pjesme biti bolje isproducirane od ove. Quote
Sreta Posted July 28, 2016 Report Posted July 28, 2016 Pa to, kanal je, ali nije bas auspuh servis Maric. 3 Quote
SATAN-iz Batajnice Posted July 29, 2016 Report Posted July 29, 2016 Still better than new "Bane" Quote
PajatheTrut Posted July 29, 2016 Report Posted July 29, 2016 ovo zvuci ko da sam ja producirao koji kurac 2 Quote
Toki89 Posted July 30, 2016 Report Posted July 30, 2016 Catchy stvar ,snimljeno sa EZDrummer i headset mikrofonom ,gitare isto možda preko kompa ,boli ih dupe Quote
Demon Seed Posted July 31, 2016 Report Posted July 31, 2016 Jes' catchy, transfer blama mu pojačava catchiness, ne mož da se izbaci iz glave pesma 1 1 Quote
Chicken Little 420 Posted April 23, 2020 Report Posted April 23, 2020 https://www.serbian-metal.org/vesti/25827/preminuo-nebojsa-tasic-tasa-gitarista-i-osnivac-novosadskog-sastava-tornado/ Quote
Runner Posted April 23, 2020 Report Posted April 23, 2020 Tuga Neka počiva u miru. "Triumph of the King" je za mene najbolji srpski heavy metal album do sada snimljen. 1 Quote
Recommended Posts