MegaDex Posted November 19, 2006 Report Share Posted November 19, 2006 ako cjes da sviras elektricnu, vjezbaj elektricnu, ako cjes neku akusticnu, vjezbaj tu, ako cjes obe, vjezbaj obe jebemu ne mogu da vjerujem da tvoji gitaristi(ako ista znaju i mogu) koji na probama sviraju na elektrifikovanim gitarama, kod kucje ne vjezbaju na njima nego bas samo na akustarama ...to je jednostavno besmisleno pa da i meni je to bilo malo neobicno kad sam procitao Link to comment Share on other sites More sharing options...
zile_kondic Posted November 20, 2006 Report Share Posted November 20, 2006 Ko stvoreno za pochetni-srednji stalezh gitarista... Evo, pocheo sam da pishem gitarski blog, na kome cu nedeljno postovati do jaja delove iz meni omiljenih pesama. Uglavnom power i prog. Bice i nekih trikova, teorije, i po mom iskustvu dobrih vezhaba Juche sam napravio prvi veliki post sa jako puno objashnjenja saveta i koznachega - prvi deo Sea Of Lies od symphony X-a...za one koji ne znaju, to je prog. metal bend, sa neverovatnim Michael J. Romeom i ludim Pinnelom...da ne zaboravimo sjajnog pevacha Russela Allena. Evo link: http://blog.360.yahoo.com/blog-Hki5lVMrcqr...--?cq=1&p=4 Ako bi se nashao neki dobar basista da mi pomogne oko postovanja i za bass bilo bi lepo da mi se javi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MegaDex Posted November 21, 2006 Report Share Posted November 21, 2006 pogledao sam i mogu ti reci da je ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wild Child Posted December 4, 2006 Report Share Posted December 4, 2006 stagod radio nemoj koristiti guitar pro to je qrac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rile Posted March 2, 2007 Report Share Posted March 2, 2007 Amin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreaK_ Posted March 22, 2007 Report Share Posted March 22, 2007 ma sta mu...ne fali mu nista.......sad to sto ima ljudi koji ne mogu da se kontrolisu pa da NE skidaju na sluh nego samo Pro....jbg.....ya neke stvari mnogo pomaze.....lekcije i ostalo..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jshdfiyteuiyte Posted April 8, 2007 Report Share Posted April 8, 2007 Evo moja ortakinja sad fura na casove kod nekog lika, doduse ona ide jejjoj je on sladak, a kaze da i fenomenalno objasnjava, ali moja teorija je da kad si dovoljno motivisan, vrlo lako ces nesto da odradis... Link to comment Share on other sites More sharing options...
STARSHOOTER_SUPREME Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 TO je ili Marty ili Dushan oni su jejjoj slatki hahah Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_silent_man Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 TO je ili Marty ili Dushan oni su jejjoj slatki hahah Hey,teacher,leave THEM kids alone!!! ;) Salim se malo!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts