Jump to content

Recommended Posts

Posted

Odlicno zvuci klip. Na prvo slusanje je kontra malo prejaka, ostatak cu ti reci nazivo icon_da.gif

I ocisti komp od virusa jedva sam otvorio mp3 icon_smile.gificon_smile.gif

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
Odlicno zvuci klip. Na prvo slusanje je kontra malo prejaka, ostatak cu ti reci nazivo icon_da.gif

I ocisti komp od virusa jedva sam otvorio mp3 icon_smile.gificon_smile.gif

ma kao sto rekoh to je bila beta, tek je sada malkice bolje, inace Djiga je snimio bubanj... icon_wink.gif

kakvih bre virusa??? nije valjda da je nesto zarazeno?!??! icon_confused.gificon_confused.gificon_confused.gif

Posted
icon_mad.gif

al' ko zna zasto je to dobro.... icon_smile.gif

e, 'ocu i ja da cujem, beta, alfa....bilo sta! dajte link sto pre! pivopije.gif

nema bre ljutnje biggrin.gif

bice uskoro pesme, a svirka, o tom potom... icon_smile.gif

Posted (edited)

Šta je ovo, svi ste sad na hiJatusu... Zvečkoglavi, ATP, Blek Klaud... I posle ima da grunete svi da svirate u isto vreme i da ja ne mogu da stignem na svirke... Baš ste komunjare. icon_razz.gif

Edited by ArsMoriendi
Posted

Bedak, tako ti je to kad si maneken.

Nego, jedna pesma ce biti najverovatnije gotova do petka ili subote, za kachenje... ali nemojte me drzati za rec.

musik19.gif

Posted

Eh Joco icon_smile.gif

Studio je kod Imenjaka kuci. Snimci su dzabe, a kriterijum da snimimo je da se nama dopadne icon_razz.gif Od opreme u studiju najvise koristimo Cubase icon_smile.gif

Posted
Eh Joco icon_smile.gif

Studio je kod Imenjaka kuci. Snimci su dzabe, a kriterijum da snimimo je da se nama dopadne icon_razz.gif Od opreme u studiju najvise koristimo Cubase icon_smile.gif

pa mozda su trenutno snimci dzabe, ali kada Vanja dodje da snima... samo se nadam da nece snimati duze od jedan dan... nemam ja para da mu mesec dana kupujem po kilo ipo piletine, 40 belanaca, jednu 300-gramsku dozu kreatina i 3 kg proteina.... kapiram da cu tek onda shvatiti da je bolje da smo snimali kod brankovica icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Guest ron jeremi
Posted

Audigy uzmi jedino ako ti je cilj igranje igrica i nista vise.

Guest ron jeremi
Posted

kao sto sam vec rekao audigy je samo za igrice,filmove i tako ta sranja. Ako oces da snimas kuci gitare i da to zvuci na nesto uzmi neku pro karticu koja ce te kostati malo vise od tog creative sranja.Neke profesionalne kartice kao sto su m-audio ili e-mu mozes naci za 100e.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...