Imenjak Posted May 5, 2005 Report Posted May 5, 2005 Ha,ha.. došlo je vreme da se mi malo izkomercijalizujemo... Naime, radi se o heavy sastavu iz Beograda, koji je možda poznat ljudima po tribute-u to MEGADETH, inace ovaj sastav planira veoma ozbiljan autorski rad, i naravno nastavak tribute-a. Bend je počeo ozbiljno da radi pre nesto više od dva meseca u sledećem sastavu: Vokal - Igor aka Vick Tim Bass - Spale aka Bubanj - Djiga aka invisible kid Gitara - Bojan aka Bojan J Gitara - Milos - aka Mustaine radimo isključivo obrade Megadeth-a, i imamo ih oko petnaestak, tako da se uskoro može očekivati naša prva "solo" svirka! Pored megadetha u planu nam je rad na autorskim stvarima, koje bi u osnovi trebalo da budu heavy, mada će tu biti raznoraznih primesa, i uticaja drugih pravaca, i to bi trebalo da zvuči veoma zanimljivo! U ovom sastavu smo imali dve svirke i to u "Savinom selu" na HIT-u 202-ke, koja nam je ujedno bila i prva, i drugu na "Demo Masters vol 3" turniru, gde smo prosli dalje zahvaljujuci glasu žirija. I tako... ako nas je neko čuo, voleli bi smo da prokomentariše naš celokupni nastup, u cilju kako bismo eventualne nedostatke nadoknadili i zvučali još bolje... poz!
Tatyannahhh Posted May 5, 2005 Report Posted May 5, 2005 možda poznat ljudima po tribute-u to MEGADETH radimo isključivo obrade Megadeth-a, i imamo ih oko petnaestak, tako da se uskoro može očekivati naša prva "solo" svirka! Pored megadetha u planu nam je rad na autorskim stvarima, koje bi u osnovi trebalo da budu heavy, mada će tu biti raznoraznih primesa, i uticaja drugih pravaca, i to bi trebalo da zvuči veoma zanimljivo! e to sam htela da cujem...predpostavljala sam da ce biti u pitanju neki heavy..mada kad krene komponovanje & stuff ko zna gde ce vas sve odvesti...(znam iz tudjih iskustava ) U svakom slucaju,vec sam pisala na Koncertima sta mi se svidja sta ne da ne pisem opet..u svakom slucaju zelim vam puno srece i da bude neke svirke uskoro! P.S. sto se tice autorskih textova..ko je mozak operacije?
Гера Posted May 6, 2005 Report Posted May 6, 2005 Do jaja ste! U filozofu sam se mnogo isprzio kako zvucite, i bili ste najbolji bend veceri, samo steta sto vas mnogo ljudi nije culo! Srecno!
Acid Rain Posted May 6, 2005 Report Posted May 6, 2005 ...Gitara - Milos - aka Mustaine aka Pileci Shala, samo napred! Bend gde svira multitalentovani genijalac, basista, gitarista, kompozitor i tekstopisac Bojan J. (Bojan Dzej sto bi rekli zlobnici ) ne moze da bude los! P.S. Evo jos jedne teme pogodne za spam posto su sve ostale zamrle!
michelle Posted May 6, 2005 Report Posted May 6, 2005 Moj NAJOMILJENIJI bend sa ovih prostora. Jedva cekam da vas cujem sledeci put Nego, jesu oni jednojajcani ili sta?
*Wicked Girl* Posted May 6, 2005 Report Posted May 6, 2005 Ohohohoho!!!! Pa ko nam to ima temu??!!!! Samo napred pilici, super ste, pravo osvezenje ovde!!! Veliki pozdrav!!!
Mr. Smarty Posted May 6, 2005 Report Posted May 6, 2005 (edited) Nista ja tu neb' diro' Momci su sasvim solidni...ali odbijam da ih hvalim sve dok ne cujem njihove pesme Edited May 6, 2005 by Marty F
Шарки Posted May 7, 2005 Report Posted May 7, 2005 Sve,sve al' što basista iritira! Spale svira tečno!(nadovezivajući se na jednu pričicu koju mi je bojan j. poznatiji kao bojan j. ispričao jednom u jednom kafiću )
Duke Of Borca Posted May 7, 2005 Report Posted May 7, 2005 Dobro svira onaj mali satriani haha , za svaku pohvalu i ako bi mogao basista jos malo da podigne bas, bar do cela, lakse ce svirati Zivi Bili
Vic Rattlehead Posted May 7, 2005 Report Posted May 7, 2005 Svaka čast, samo naprijed!!! Baš bih volio da vas čujem!
*nitro* Posted May 7, 2005 Report Posted May 7, 2005 Slusao sam vas 2x i to sa razlicitom postavom (sa nekim drugim gitaristom) - imate do jaja zvuk, tehnichki ste jebitachni i sve je za sad do jaja ali LJUDI KOLIKO MENE (i josh neke ljude) IRITIRA VASH BASSISTA! pa to nije normalno , lik drzi bas u nivou vrata + ako peva prateci vokal (jos ako je za she-wolf, za koji ne sto ne zna reci, nego ima glas u pm )..a da i kad peva iskrivi se nekako i napravi neku facu...ma jedna slika govori vise od 1000 reci:
GolluM Posted May 7, 2005 Report Posted May 7, 2005 (edited) Pridruzujem se pozitivnim kritikama. Zvucite maximalno dobro, ocekujem od vas velike uspehe u buducnosti. Keep up the good work! Edited May 7, 2005 by GolluM
Dark Sonja Posted May 7, 2005 Report Posted May 7, 2005 Zao mi je sto nisam bila proslog petka.... Nesto mi nije bilo najsjajnije... Jedva cekam sledecu svirku!
Evil warning Posted May 7, 2005 Report Posted May 7, 2005 Cuo sam da ste dobri,ali ne verujem dok se sam ne uverim. Zamalo da se to desi prosli petak u filozofu. Samo vezbajte i sve najbolje.Trebaju nam ovakvi bendovi.
bojan j. Posted May 7, 2005 Report Posted May 7, 2005 ajde nesto bacite na neta da se skine, ne moraju autorske, dajte barem sa demo, da cujem na sta licite, a da i podrska naravno Imam ja neki budjavi snimak sa radija, dve pesme pa cu da prebacim u mp3 i poslacu ti.... @ Acid - naravno da ce biti autorskih.
Geozee Posted May 11, 2005 Report Posted May 11, 2005 Ma i vi ste do jaja. Mnogo gotivim megadeth, ali malo je trulo sto svirate samo obrade. Mogli biste poceti razmisljati o authorskim stvarima jer ste svi do jaja tehnicki potkovani. Puno pozdrava za shureceg!!!
Imenjak Posted May 11, 2005 Author Report Posted May 11, 2005 Ma i vi ste do jaja. Mnogo gotivim megadeth, ali malo je trulo sto svirate samo obrade. Mogli biste poceti razmisljati o authorskim stvarima jer ste svi do jaja tehnicki potkovani. Puno pozdrava za shureceg!!! hvala brate... i ja tebe pozdravljam... ali mi smo se tek oformili pre jedno 2-3 meseca... malo treba da se sredimo pa onda autorske... bitno je da se na njima vec radi... ne bas ozbiljno ali radi se... bitno je da ima stiva! uzgred... ko si ti??
bojan j. Posted May 12, 2005 Report Posted May 12, 2005 bitno je da se na njima vec radi... ne bas ozbiljno ali radi se... bitno je da ima stiva! Pa jedna je skoro gotova, moze se reci....
3MAJ Posted May 12, 2005 Report Posted May 12, 2005 e, pa shto ne vichete da imate autorsku stvar! kada tje to motji da se chuje? btw. zar bend ne postoji maaaaalchice duzhe od 2-3 meseca? naravno support bendu, iako nisam neki preterani ljubitelj megadeth-a. zato sam valjda bio i kick-ovan cheeerz
Imenjak Posted May 12, 2005 Author Report Posted May 12, 2005 e, pa shto ne vichete da imate autorsku stvar! kada tje to motji da se chuje? btw. zar bend ne postoji maaaaalchice duzhe od 2-3 meseca? naravno support bendu, iako nisam neki preterani ljubitelj megadeth-a. zato sam valjda bio i kick-ovan cheeerz u ovom sastavu... pre jedno dva do tri meseca.... ali ne preko... tako i pishe... autorske stvari josh nisu gotove ali kako stvari stoje, samo nam treba vremena da se nadjemo i da sredimo neke stvari... dosta toga moze da bude gotovo... ubrzo.... samo da prodje frka sa skolama i sl... poz!
Điga Posted May 14, 2005 Report Posted May 14, 2005 Povodom ovog benda necu biti skroman.Mislim ko nas je slusao i sam moze da zakljuci o kakvom kvalitetu se radi (odnosi se na prvenstveno na zvuk i tehniku). Trenutno obradjujemo megadeth ali u planu su i autorske koje ce biti u nekom heavy fazonu. Pozdrav za sve ljude koji nas podrzavaju i vidimo se na nekoj od sledecih svirki. Poz od Rattle Head-a
PAKA NIGGA Posted May 17, 2005 Report Posted May 17, 2005 dobro svirate megadeth... slusao sam vas u filozofu... stvarno ste dobri! Poz!
Acid Rain Posted May 18, 2005 Report Posted May 18, 2005 Forsirajte prvi album! Ako odsvirate Loved to death (kako valja) imate alkohola od mene dok ne popadate na dupeta!
~MaX~ Posted May 19, 2005 Report Posted May 19, 2005 Pozdrav celoj ekipi...... svi ste do jaja muzichari pa se nadam vashim pesmama uskoro.....
Recommended Posts