Jump to content

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

nije moguce da je djiga uslikan... ovo je cudo... icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

ima ima icon_smile.gif ako pogledas malo bolje dzigijevu sliku vidi se djiga iza... icon_smile.gif

cuda se desavaju icon_smile.gif

Edited by Dodjavola!
Posted
Znaci pocelo je...pa dobro.Kako god da je zvucalo ,opet bi bilo "skida Dejvov glas".

ja sam samo stekao takav utisak al ne tvrdim da je tako. ne slazem se da bi bilo "skida Daveov glas" kako god da je zvuchalo.

Izvalio sam da imam identichne rukavice ko Vanja samo shto ih ja koristim za fitnes icon_smile.gif

Posted

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

i ovo je jedina djigina slika koju ja imam i to sa probe.. i chak i tad nije sam, nego je vanja uleteo u sliku - inache sam ga na toj probi slikala jedno 10 puta minimum i nisam mogla da uslikam normalno pa sam odustala icon_rolleyes.gif

user posted image

Posted
Mislim da bi jednom momku (necu da kazem kom) legle treserke nikad jace. Evo slika user posted image

prodajem ih za simbolicnih dva metra drva

kazem ti.. ako ne ide cock ring uz njih.. nista.. icon_mrgreen.gif

Posted
djiga je meni 100 gidina pozirao na onoj svirci ali jebiga baterije su krshina najveca pa imam malo njegovih slika icon_cry.gif

Pa na koga si onda potrosila te baterije,crna ti kad nisi Djigu uslikala kako treba?

Posted (edited)

pileci, vidim da si bio meta silnih paparaca! icon_smile.gif

user posted image

samo se nadam da necu izaci u svetu ili skandalu..

mada vec vidim naslove tipa: "U shorcu svirao pred razjarenih oba tri coveka (ne racunajuci ljude iz benda)", ili "Gothicharke nisu mogle da ne ostanu bez daha, povrh svega i Vasha reporterka koja je pre razvijanja slika bila na reanimaciji..." i tako...

nadam se da nismo veliki red napravili u urgentnom centru... icon_da.gificon_da.gificon_da.gif

Edited by Mustaine
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...