Tatyannahhh Posted August 3, 2005 Report Posted August 3, 2005 kako vam promace da nalepite nesto kod doma omladine???
Imenjak Posted August 3, 2005 Author Report Posted August 3, 2005 kako vam promace da nalepite nesto kod doma omladine??? nalepili smo nesto... samo sto nije bilo vishe mesta za lepnju... jebiga... a nismo hteli ko seljani na staklo
StRatO Posted August 3, 2005 Report Posted August 3, 2005 nalepili smo nesto... samo sto nije bilo vishe mesta za lepnju... jebiga... a nismo hteli ko seljani na staklo ma kad su u pitanju plakati.. udri po svemu... i po babama i po dedama.. i debelim devojkama.... a kad je u pitanju i jos nasa svirka.. bez MILOSTI!!!!!!!!!!!
bojan j. Posted August 3, 2005 Report Posted August 3, 2005 Vidimo se 5tog iako ću maltene direkt sa probe na svirq a direkt sa svirke na svirku u Sombor!! Svaka cas' ako je tako! Vidimo se onda u petak...
bojan j. Posted August 4, 2005 Report Posted August 4, 2005 Veceras gostujemo na 202-jci u emisiji Demo Express, bice par reci o svirci sutra i o bendu verovatno... Ko hoce da cuje nase baljezgarije nek' ukljuci 202 veceras.
Acid Rain Posted August 4, 2005 Report Posted August 4, 2005 Slusacemo, slusacemo... Da bi posle mogli da prozivamo ako elokvencija ne bude na nivou ... i kako idu plakati?
Lukather Posted August 4, 2005 Report Posted August 4, 2005 Људови троје стаје у студио, чисто да не пођу сви, па да буде испуш... Ја мислим да је најбоље да иду Бојан, Даве и Игор (ал' му не дајте превише да прича)...
Imenjak Posted August 4, 2005 Author Report Posted August 4, 2005 Људови троје стаје у студио, чисто да не пођу сви, па да буде испуш... Ја мислим да је најбоље да иду Бојан, Даве и Игор (ал' му не дајте превише да прича)... Idemo Bojan i ja jer je tako ugovoreno...
StRatO Posted August 4, 2005 Report Posted August 4, 2005 hehe.. pa da nema potrebe da ja idem.. o nama se sve zna.. hehe.... ja bih samno napomenu da nosim cipele broj 45-46.. pa ako bi nesto moglo da se kaze u to ime nesto...
Lukather Posted August 4, 2005 Report Posted August 4, 2005 Ћути глупи егоисто! Људови, видимо се данас! Има да буде
Imenjak Posted August 4, 2005 Author Report Posted August 4, 2005 Slusacemo, slusacemo... Da bi posle mogli da prozivamo ako elokvencija ne bude na nivou ... i kako idu plakati? lektore, jel bilo gramatickih i ostalih gresaka?
StRatO Posted August 4, 2005 Report Posted August 4, 2005 Ћути глупи егоисто! Људови, видимо се данас! Има да буде samo sam se salio malo... nije na odmet... al ce da se roka danas..... vidimo se... jedva cekam
Гера Posted August 5, 2005 Report Posted August 5, 2005 zao mi je sto nisam slusao na radiu, da se malo nasmejem! salim se!
Imenjak Posted August 6, 2005 Author Report Posted August 6, 2005 zao mi je sto nisam slusao na radiu, da se malo nasmejem! salim se! haha care!
Jellybelly Posted August 6, 2005 Report Posted August 6, 2005 Momci, sta da kazem, cestitam, stvarno ste otkinuli. Bilo je bas dobro.
Шарки Posted August 6, 2005 Report Posted August 6, 2005 (edited) Ajme meni... Napravio sam neku sliku (od više sa svirke) ali neprestano je Bojanu odsečeno pola glave!!! Poslaću kad popravim... Edited August 6, 2005 by sharkey
Prinzessin Tinea Posted August 6, 2005 Report Posted August 6, 2005 bravo za vas, naravno... stvarno lepo svirate, mada malo vam je slabasan vokal, ali da se to popraviti sve u svemu, kul!! ja inace ne slusam Megadeth i tako to ali moj ortak je dosao na svirku samo zbog vas, i odusevio se... mislim da je njegova rec mnogo bolja od moje, ali kako god pozz svima
Lukather Posted August 6, 2005 Report Posted August 6, 2005 Вокал је исти Dave! Тако да немој ту да ми нешто... Момци свака час, за синоћ! Добар репертоар... Следећи пут очекујем и Skin o' my teeth! Поз!
Dark hunter Posted August 6, 2005 Report Posted August 6, 2005 Ja sam sinoc prvi put cula rattlehead i mogu da kazem da ste odlicni Vokal je super i super skida Dave-a, samo trebali ste malo da ga pojacate posto se slabo cuo....ostale zamerke nemam....pozzdrav celoj ekipi.
Tatyannahhh Posted August 6, 2005 Report Posted August 6, 2005 Ajme meni... Napravio sam neku sliku (od više sa svirke) ali neprestano je Bojanu odsečeno pola glave!!! Poslaću kad popravim... meni bilo mnogo jepo
StRatO Posted August 6, 2005 Report Posted August 6, 2005 Следећи пут очекујем и Skin o' my teeth! Поз! svirali su cinimi se na tonskoj Skin o' my teeth... ne znam sto nije bio i na repertoaru.. jbg.. sledeci put.... @Dark hunter regler na miksu za vocal je bio na maximumu... band je bio mnogo dignut u odnosu na vocal tako da... kad se bude sviralo na mnoooogoo vecem razglasu.. ima to da izadje.. i da jebe kevu... @Dodjavola! gde si ti da nas slusas... razocarala si me...
bojan j. Posted August 6, 2005 Report Posted August 6, 2005 Luka je bre svirao Skin O' My Teeth Pobogu, ovaj vise ni ne razaznaje svoj od tudjeg benda Salim se ja malo, drago nam je da vam se svidelo, sledeci put naravno novi hitovi MD-a.
Recommended Posts