Bane_FlusH Posted August 6, 2005 Report Posted August 6, 2005 Ljudi, sinoć ste imali muda k'o lubenice!!! Svaka čast!!! Pileći je kralj!!!
Acid Rain Posted August 6, 2005 Report Posted August 6, 2005 Ajme meni... Napravio sam neku sliku (od više sa svirke) ali neprestano je Bojanu odsečeno pola glave!!! Poslaću kad popravim... Pa i nije neki gubitak! SHala, pozdrav za ekipu!
Гера Posted August 6, 2005 Report Posted August 6, 2005 k'p sto kaze Bane (bar ono sto sam cuo)! jedino... imenjak se malo slabije cuo od bojana, ali su mu se soloi culi ok! ispred kluba se samo cuo bass, ali tako je bilo i sa ostalim bendovima! svaka cast! veliki pozdrav celom bendu!
Шарки Posted August 6, 2005 Report Posted August 6, 2005 http://photobucket.com/albums/a108/ATP-Rat...ead/Rattlehead/ Evo malo vaših slika,drugari!
bojan j. Posted August 7, 2005 Report Posted August 7, 2005 Super, cika Sharkey, mene se mnogo svidja
Tatyannahhh Posted August 7, 2005 Report Posted August 7, 2005 @Dodjavola! gde si ti da nas slusas... razocarala si me... grozna sam znam..isla sam na prevoz..sledeci put obavezno ostajem u fine slikiceeeeee.....
StRatO Posted August 7, 2005 Report Posted August 7, 2005 ispred kluba se samo cuo bass, ali tako je bilo i sa ostalim bendovima! pa tako i treba... zar ne... ziveli niskotonci... @Dodjavola! pa ne znam sta da ti kazem.. nadam se da ces imati prilike da se iskupis....
Acid Rain Posted August 7, 2005 Report Posted August 7, 2005 http://photobucket.com/albums/a108/ATP-Rat...ead/Rattlehead/ Evo malo vaših slika,drugari! Sharki moram priznati da me je tvoj artisticki dojam u domenu fotografije ostavio bez teksta!
Гера Posted August 7, 2005 Report Posted August 7, 2005 pa tako i treba... zar ne... ziveli niskotonci... @Dodjavola! pa ne znam sta da ti kazem.. nadam se da ces imati prilike da se iskupis.... cemu svirka, cemu sve to, ako bas ne ubija?!
Shores Of Antartica Posted August 7, 2005 Report Posted August 7, 2005 Sharki moram priznati da me je tvoj artisticki dojam u domenu fotografije ostavio bez teksta! A tek psihicki
mia Posted August 9, 2005 Report Posted August 9, 2005 e, vidi, nema mi posta poenta je bila da ste super zvucali i tako to...yeah, whatever...ne, stvarno.
imaginos Posted August 10, 2005 Report Posted August 10, 2005 regler na miksu za vocal je bio na maximumu... band je bio mnogo dignut u odnosu na vocal tako da... kad se bude sviralo na mnoooogoo vecem razglasu.. ima to da izadje.. i da jebe kevu... ne bih ja sad da zvucim kao neki solitelj pameti, ali mislim da ne treba vokal jace, nego sve drugo tise. ionako je zvuk bio prejak (kao i na vecini metal svirki), te mislim da bi sve mnogo bolje zvucalo ako se vokal ostavi tako, a ostali regleri obore jedno 20%. prijatenije je za slusanje, a i ne boli glava! @mustaine: kupio sam one cepove za usi u "snajperu". odlicni su!
Шарки Posted August 10, 2005 Report Posted August 10, 2005 Sharki moram priznati da me je tvoj artisticki dojam u domenu fotografije ostavio bez teksta! U kom kontekstu? Ma slike su ispale više nego dobre, samo što mi je par puta zadrhtala ruka pa je bilo i mutnih slika.
bojan j. Posted August 10, 2005 Report Posted August 10, 2005 ne bih ja sad da zvucim kao neki solitelj pameti, ali mislim da ne treba vokal jace, nego sve drugo tise. ionako je zvuk bio prejak (kao i na vecini metal svirki), te mislim da bi sve mnogo bolje zvucalo ako se vokal ostavi tako, a ostali regleri obore jedno 20%. prijatenije je za slusanje, a i ne boli glava! Slazem se sa tobom!
Acid Rain Posted August 10, 2005 Report Posted August 10, 2005 ne bih ja sad da zvucim kao neki solitelj pameti, ali mislim da ne treba vokal jace, nego sve drugo tise. ionako je zvuk bio prejak (kao i na vecini metal svirki), te mislim da bi sve mnogo bolje zvucalo ako se vokal ostavi tako, a ostali regleri obore jedno 20%. prijatenije je za slusanje, a i ne boli glava! Amin za to! To sam i ja rekao, a samim tim sto sam to ja rekao, a veliki Gargamel potvrdio, to je jedini put istine! Sledeci put sve tise!
Vick Tim Posted August 10, 2005 Report Posted August 10, 2005 (edited) e, vidi, nema mi posta poenta je bila da ste super zvucali i tako to...yeah, whatever...ne, stvarno. Ne,stvarno...yeah whatever. Mozes li da jednom napises recenicu koja je razumljiva? Edited August 10, 2005 by Vick Tim
mia Posted August 10, 2005 Report Posted August 10, 2005 (edited) jbg, vec su ih svi hvalili, i ja sad treba tu nesto da ponavljam...misilm, jasno je da je post bio pozitivan ( +). istina, smrsam na svirci od dreke dok objasnim drugarici da odemo po pivce Edited August 10, 2005 by mia
Vick Tim Posted August 11, 2005 Report Posted August 11, 2005 jbg, vec su ih svi hvalili, i ja sad treba tu nesto da ponavljam...misilm, jasno je da je post bio pozitivan ( +). istina, smrsam na svirci od dreke dok objasnim drugarici da odemo po pivce Otkud mi znamo da se i tebi svidelo? pa ti probaj da ne vices vec sama da uzmes pivo
Tatyannahhh Posted August 11, 2005 Report Posted August 11, 2005 @Dodjavola! pa ne znam sta da ti kazem.. nadam se da ces imati prilike da se iskupis.... ma hocu sigurno
Imenjak Posted August 11, 2005 Author Report Posted August 11, 2005 ne bih ja sad da zvucim kao neki solitelj pameti, ali mislim da ne treba vokal jace, nego sve drugo tise. ionako je zvuk bio prejak (kao i na vecini metal svirki), te mislim da bi sve mnogo bolje zvucalo ako se vokal ostavi tako, a ostali regleri obore jedno 20%. prijatenije je za slusanje, a i ne boli glava! @mustaine: kupio sam one cepove za usi u "snajperu". odlicni su! hvala na kritici... gotovo sam siguran da je trebalo da bude tishe... ali sta da se radi... nismo mi na bini mogli to da kontrolishemo... jednostavno to je bio posao tonca... sledeci put cu nekoga da zaduzim za to mesto, a i reci cu toncu licno sta da radi... vidim da su svi nezainteresovani da to zvuci kako se svira! inace cepovi su vrh! sada mozda i znas zasto ih koristim
StRatO Posted August 12, 2005 Report Posted August 12, 2005 ne bih ja sad da zvucim kao neki solitelj pameti, ali mislim da ne treba vokal jace, nego sve drugo tise. ionako je zvuk bio prejak (kao i na vecini metal svirki), te mislim da bi sve mnogo bolje zvucalo ako se vokal ostavi tako, a ostali regleri obore jedno 20%. prijatenije je za slusanje, a i ne boli glava! ok.. slazem se... s obzirom da vokal nije mogao da se digne.. trebalo je spustiti band.. s obzirom da tonca nije bilo.. a ja kao nisam tonac... pa nisam ni uspeo da nesto vise ucinim.. mada sledeci put treba dovesti svog coveka i da se napravi dojaja zvuk..
Recommended Posts