Jump to content

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
e' date='5. 10. 2005, 09:05'] Jbt, mislim da nikad nisam bio ovako rano na YuMetal-u... 8 AM BRE!!!!

Ovom otkricu posvecujem svoj 3741 post. A i bendu Rattle Head musik19.gif

pivopije.gif

sto mi je to posvecivanje nesto poznato... icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

eeee... ja sam bio na yumu u gotovo svakom delu dana i noci biggrin.gif

pivopije.gif

Posted
rattlehead je zvanicno usao u studijo! icon_da.gif

a inace u studiju nista novo, Ceca Brena i Dzej rade neke vokale na svojim projektima, Usnija Redzepova peva u frulu Bori Dugicu, Kemish i dalje razvlaci onaj meh, a iza svakog ugla vreba Dragan Kojic Keba...

user posted image

vec se ponudio novoj i neafirmisanoj zvezdi sa Tibeta da otpeva par njegovih fora... icon_da.gificon_da.gificon_da.gif

Posted
A kako bi bilo da pisemo malo korisnije informacije? icon_smile.gif Ili da potenciramo totalni raspad teme? icon_biggrin.gif

ma to je bilo samo da se vrati na VR'... icon_smile.gif

Posted

Iskusno, iskusno!

Mada sam ja u tu svrhu (za temu Acid raina) odradio jedan projekat "Pjesme iz Osjecana - Prolazi dragi"

Cilj opravdava sredstva! icon_biggrin.gif

Posted
Dobro de, kad cemo imati prilike da konacno cujemo te vase autorske? icon_wink.gif

Dve autorske se trenutno zavrsavaju, cim snimimo ponesto u kucnoj produkciji, okacicemo na net pa ce ljudi moci da skinu... Do tad, pozdrav! musik19.gif

Posted
Dve autorske se trenutno zavrsavaju, cim snimimo ponesto u kucnoj produkciji, okacicemo na net pa ce ljudi moci da skinu... Do tad, pozdrav! musik19.gif

Tako brate volim, kad se radi punom parom icon_wink.gif

Jedva cekam da cujem. Pozz pivopije.gif

Posted
Ako vam zatreba pomoc, pozovite

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Sunray-a icon_smile.gificon_smile.gif

pa pitacemo ga da li valja to sto sviramo, ako kaze da ne valja, onda necemo izdavati biggrin.gif

Posted

e da.. evo ga vratio se poslije nekog vremena, u punom sjaju icon_smile.gif

nije jebao godinama unazad (ili bolje reci nikako) pa mu je pun kurac, mora negdje da se istrese.

ja isto predlazem da ni slucajno ne snimate nijednu pjesmu do kraja dok se on ne isere po njoj! icon_da.gif

icon_smile.gif

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...