Гера Posted October 26, 2005 Report Posted October 26, 2005 (edited) sve u svemu, ako hoce da se cuje, mora glasnije da peva, ili da nadjemo nekog da ga vuce za jaja. dobrovoljci? Edited October 26, 2005 by Jaymz Doofy Neegroothin
Гера Posted October 26, 2005 Report Posted October 26, 2005 pa, eto nude se "neki" gore da pomognu, pa...
Anarki StarScream Posted October 26, 2005 Report Posted October 26, 2005 Pa, pazi trip j sledeci onaj lik iz boneyarda se dere u mikrofon, pa se onda dobro cuo. A dzig ne. Moguce je da su onda posle rattle head-a pojacali mik.
Bole Posted October 26, 2005 Report Posted October 26, 2005 Nije , mic je bio extra pojacan kada su rattle head zavrsili nije do toga... Ja se ne nudim nista ...
Vick Tim Posted October 26, 2005 Report Posted October 26, 2005 da, igore, ti se nista nisi cuo ni tamo kad si pevao. moras da naucis da priblizis usta mikrofonu kad pevas, i da pevas glasnije, jer te gitare poklope. svi vokali su se odlicno culi, osim tvog, za koji je trebalo da naculjis usi da bi ista cuo. Hvala na kritici,Miloshe.Potrudicu se sledeci put da pevam glasnije.Ali da se derem ne pada mi na pamet. To si mogao da mi kazes i posle svirke,ne ujedam. btw. Miloshe, mozes da me povuches za jaja kad god hoces.Ako imas nesto vise da mi kazes,reci slobodno sledeci put kad se vidimo.
Гера Posted October 26, 2005 Report Posted October 26, 2005 ne, igore, ne zelim da te vucem za jaja, samo kazem da bi mozda to pomoglo. i ne zelim apsolutno nista da ti kazem, cak i manje od toga. ono je bila dobronamerna kritika, a to isto smo rekli i djigi pre neki dan perke i ja, pa ti vidi hoces li glasnije da pevas, ili da te titlujemo!
Acid Rain Posted October 26, 2005 Report Posted October 26, 2005 Mozda bi pomoglo nesto ovako! Bez uvrede Dzigi, posto vidim da si u nekom losem fazonu!
Vick Tim Posted October 26, 2005 Report Posted October 26, 2005 ne, igore, ne zelim da te vucem za jaja, samo kazem da bi mozda to pomoglo. i ne zelim apsolutno nista da ti kazem, cak i manje od toga. ono je bila dobronamerna kritika, a to isto smo rekli i djigi pre neki dan perke i ja, pa ti vidi hoces li glasnije da pevas, ili da te titlujemo! Hvala josh jednom na kritici i potrudicu se da to popravim.Nema nista od uvrtanja,zao mi je.Kao ni od tiltovanja (valjda si na to mislio).Ali opet ti kazem,ako imas BILO STA da mi kazes reci mi kad se vidimo.Uostalom,ako nemas bash apsolutno nista,kakve su onda ovo dobronamerne kritike?Do jaja sto ste rekli Djigi to al' sledeci put nek' mi Perke kaze,kad ti vec ne mozes,je l' moze tako? Uzivaj.
Vick Tim Posted October 26, 2005 Report Posted October 26, 2005 e' date='26. 10. 2005, 23:11'] BILO STA? Zna on.
Гера Posted October 26, 2005 Report Posted October 26, 2005 ne, ne, mislio sam da te TITLUJU, da ispisuju ispod tebe text koji izgovaras. dobronamerne kritike ti dajem zato sto verujem u vas bend, a ne zato sto imam ili nemam nesto tebi licno da kazem. uzivam, i vise nego sto mozes da zamislis.
Vick Tim Posted October 26, 2005 Report Posted October 26, 2005 (edited) dobronamerne kritike ti dajem zato sto verujem u vas bend, a ne zato sto imam ili nemam nesto tebi licno da kazem. uzivam, i vise nego sto mozes da zamislis. kako god.Odjednom si se setio da dajes kritike... samo napred. Edited October 26, 2005 by Vick Tim
Гера Posted October 26, 2005 Report Posted October 26, 2005 (edited) aha davao sam ih i ranije, ali ne tebi i u vezi tebe! uostalom, boli me kurac, pevaj, nemoj da pevas, tvoja stvar! ne znam ni koji se kurac ja tebi pravdam? Edited October 26, 2005 by Jaymz Doofy Neegroothin
Vick Tim Posted October 26, 2005 Report Posted October 26, 2005 aha davao sam ih i ranije, ali ne tebi i u vezi tebe! uostalom, boli me kurac, pevaj, nemoj da pevas, tvoja stvar! ne znam ni koji se kurac ja tebi pravdam? Samo ti uzivaj...
Evil warning Posted October 26, 2005 Report Posted October 26, 2005 (edited) uzivam, i vise nego sto mozes da zamislis. Edited October 26, 2005 by Evil warning
*One Wish* Posted October 27, 2005 Report Posted October 27, 2005 pa, eto nude se "neki" gore da pomognu, pa...
Гера Posted October 27, 2005 Report Posted October 27, 2005 @bojana - sta da ti kazem, ako si se prepoznala onda...
bojan j. Posted October 27, 2005 Report Posted October 27, 2005 Evo i ja da se javim, moglo je i bolje da se odsvira i da se namesti zvuk, ali tja... bice bolje. @Kum - uskoro Hangar @ Zarko - Ti si car
Imenjak Posted October 31, 2005 Author Report Posted October 31, 2005 rattlehead uskoro zavrshava svoju prvu pesmu... tako da ce uskoro biti svirana!
*One Wish* Posted October 31, 2005 Report Posted October 31, 2005 jeeeeeeeeeeeej..... jel svirate na kraju u NS za vikend?????
Recommended Posts