Acid Rain Posted November 8, 2005 Report Posted November 8, 2005 Gde ste ljudi? Nesto vas nema! Tako to obicno i biva, posle godina slave i uzivanja u istoj, ljudi se smore i posvete porodicnom zivotu...
bojan j. Posted November 8, 2005 Report Posted November 8, 2005 Pokusavamo da ne sjebemo temu totalno Radi se na pesmama, jedna je 98% gotova, druga oko 70% A neko i studira i tako...
Imenjak Posted November 8, 2005 Author Report Posted November 8, 2005 Pokusavamo da ne sjebemo temu totalno Radi se na pesmama, jedna je 98% gotova, druga oko 70% A neko i studira i tako... nekiii studiraju... nego ocemo li mi imati na tom vashem albumu gostujuce solaze.. bojan i ja.. da vam malo pomognemo?
Acid Rain Posted November 8, 2005 Report Posted November 8, 2005 Mislis na albumu Acid raina? Nikad! Kako ti je to uopste palo na pamet? Jedini koji u Arainu ima pravo da solira sam JA i iskljucivo JA! Surovo cu ugusiti svaki pokusaj da se bilo ko osim mene istakne na bilo koji nacin! Za slucaj da neko nije primetio odredjeni ton zajebancije ovim skrecem paznju na njegovo postojanje!
Imenjak Posted November 8, 2005 Author Report Posted November 8, 2005 Mislis na albumu Acid raina? Nikad! Kako ti je to uopste palo na pamet? Jedini koji u Arainu ima pravo da solira sam JA i iskljucivo JA! Surovo cu ugusiti svaki pokusaj da se bilo ko osim mene istakne na bilo koji nacin! Za slucaj da neko nije primetio odredjeni ton zajebancije ovim skrecem paznju na njegovo postojanje! znaci sviracemo par solaza?
bojan j. Posted November 8, 2005 Report Posted November 8, 2005 (edited) E puste zelje Imenjace... U Acid Rainu ko predje sedmi prag na cetvrtoj zici a nije Nidza taj moze da zavrsi izboden posle probe pa ti vidi Edited November 8, 2005 by bojan j.
Acid Rain Posted November 9, 2005 Report Posted November 9, 2005 A u najboljem slucaju bice mu samo slomljena kolena! Nema gostujucih muzicara! A onaj koji hoce da gostuje mora svirati iznad 250 bpm!
Imenjak Posted November 10, 2005 Author Report Posted November 10, 2005 A u najboljem slucaju bice mu samo slomljena kolena! Nema gostujucih muzicara! A onaj koji hoce da gostuje mora svirati iznad 250 bpm! ok... dogovoreno... 250 udara po minuti... ali koje vrednosti nota???
StRatO Posted November 10, 2005 Report Posted November 10, 2005 ok... dogovoreno... 250 udara po minuti... ali koje vrednosti nota??? cele.. logicno...
*One Wish* Posted November 11, 2005 Report Posted November 11, 2005 I znachi svirate u Novome Sadu sledecju subotu?? jeeej vidimo se tamo p.s. ovo je samo da podignem temu sa dna
Imenjak Posted November 12, 2005 Author Report Posted November 12, 2005 jedna mala ispravka... RattleHead svira u NS-u u petak 18.11. poz!
bojan j. Posted November 13, 2005 Report Posted November 13, 2005 Bice par novih stvarcica od nas koje jos nismo svirali
Telcontar Posted November 13, 2005 Report Posted November 13, 2005 Vidimo se u Subotu, ja dolazim 99%, cak cu najaviti kevi da cu da je opljackam unapred... Ajde vidite posto verovatno ne mogu sa vama busom 202ke, videcu da nadjem pare za bus, posto pretpostavljam da ce ostale mrzeti i nece imati pare da idemo sa Mrshom kolima... I ovo nije offtopic, radi se o organizaciji odlsaka na koncert RattleHeada... Ajde neko uzajamna kostovanja, Acid Rain-RattleHead, da se posle kurcim kako se druzim sa poznatim muzicarima...
bojan j. Posted November 13, 2005 Report Posted November 13, 2005 Neco u petak je svirka u NS a ne u subotu... Citaj malo!
Imenjak Posted November 13, 2005 Author Report Posted November 13, 2005 Neco u petak je svirka u NS a ne u subotu... Citaj malo! lol... ajde iscimajte Mrshu da vozi pa da bude vishe nashih fanova tamo
Telcontar Posted November 13, 2005 Report Posted November 13, 2005 E jebem ga... ako je u petak, ( a trebala je da bude u subotu ) nisam siguran da mogu da dodjem....
Tatyannahhh Posted November 14, 2005 Report Posted November 14, 2005 lol... ajde iscimajte Mrshu da vozi pa da bude vishe nashih fanova tamo mnogo para trazi raspadnem ga ako ne dodjemo lepo se izsvirajte
Blacksunray Verb Delikvent Posted November 14, 2005 Report Posted November 14, 2005 stavite tu pesmu na uvid jednom, snimite to kuci radi privjua....
bojan j. Posted November 14, 2005 Report Posted November 14, 2005 stavite tu pesmu na uvid jednom, snimite to kuci radi privjua.... Hocemo, za koji dan...
Anarki StarScream Posted November 14, 2005 Report Posted November 14, 2005 Bojane, jel' ovo onaj moj smajli, ili ti to ozbiljno .
Vick Tim Posted November 14, 2005 Report Posted November 14, 2005 Nema veze vidimo se ipak Dogovori se sa Gerom da li "mozes" da ides.On ima nesto protiv toga.
bojan j. Posted November 14, 2005 Report Posted November 14, 2005 Bojane, jel' ovo onaj moj smajli, ili ti to ozbiljno . Ne, ozbiljan sam, ionako smo mislili to da uradimo... Da snimimo neki manji deo pesme od recimo minut i nesto cisto kao privju
*Pera* Posted November 14, 2005 Report Posted November 14, 2005 Bice par novih stvarcica od nas koje jos nismo svirali
Recommended Posts