Jump to content

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
Pokusavamo da ne sjebemo temu totalno icon_smile.gif

Radi se na pesmama, jedna je 98% gotova, druga oko 70% icon_biggrin.gif A neko i studira i tako... icon_wink.gif

nekiii studiraju... icon_da.gificon_da.gificon_da.gif

nego ocemo li mi imati na tom vashem albumu gostujuce solaze.. bojan i ja.. da vam malo pomognemo? icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Posted

Mislis na albumu Acid raina?

Nikad! icon_smile.gif

Kako ti je to uopste palo na pamet?

Jedini koji u Arainu ima pravo da solira sam JA i iskljucivo JA!

Surovo cu ugusiti svaki pokusaj da se bilo ko osim mene istakne na bilo koji nacin!

Za slucaj da neko nije primetio odredjeni ton zajebancije ovim skrecem paznju na njegovo postojanje! icon_biggrin.gif

Posted
Mislis na albumu Acid raina?

Nikad! icon_smile.gif

Kako ti je to uopste palo na pamet?

Jedini koji u Arainu ima pravo da solira sam JA i iskljucivo JA!

Surovo cu ugusiti svaki pokusaj da se bilo ko osim mene istakne na bilo koji nacin!

Za slucaj da neko nije primetio odredjeni ton zajebancije ovim skrecem paznju na njegovo postojanje! icon_biggrin.gif

znaci sviracemo par solaza? icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Posted (edited)

E puste zelje Imenjace... U Acid Rainu ko predje sedmi prag na cetvrtoj zici a nije Nidza taj moze da zavrsi izboden posle probe pa ti vidi icon_smile.gificon_smile.gif

Edited by bojan j.
Posted
A u najboljem slucaju bice mu samo slomljena kolena! icon_twisted.gif

Nema gostujucih muzicara!

A onaj koji hoce da gostuje mora svirati iznad 250 bpm! icon_smile.gif

ok... dogovoreno... 250 udara po minuti... ali koje vrednosti nota??? icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Posted

Vidimo se u Subotu, ja dolazim 99%, cak cu najaviti kevi da cu da je opljackam unapred...

Ajde vidite posto verovatno ne mogu sa vama busom 202ke, videcu da nadjem pare za bus, posto pretpostavljam da ce ostale mrzeti i nece imati pare da idemo sa Mrshom kolima...

I ovo nije offtopic, radi se o organizaciji odlsaka na koncert RattleHeada...

Ajde neko uzajamna kostovanja, Acid Rain-RattleHead, da se posle kurcim kako se druzim sa poznatim muzicarima...

Posted
Neco u petak je svirka u NS a ne u subotu... Citaj malo! icon_smile.gif

lol... ajde iscimajte Mrshu da vozi biggrin.gif pa da bude vishe nashih fanova tamo icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Posted
Bojane, jel' ovo onaj moj smajli, ili ti to ozbiljno icon_smile.gificon_smile.gif .

Ne, ozbiljan sam, ionako smo mislili to da uradimo... Da snimimo neki manji deo pesme od recimo minut i nesto cisto kao privju icon_biggrin.gif

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...