Гера Posted November 15, 2005 Report Posted November 15, 2005 Dogovori se sa Gerom da li "mozes" da ides.On ima nesto protiv toga. ajoj, dzigi, kakav si ti covek... stavi to u potpis, mislim da bi bilo najbolje! da svi vide! ugraviraj na celo!
bojan j. Posted November 15, 2005 Report Posted November 15, 2005 Ne smarajte na temU. Sve sto imate da kazete jedan drugom mozete uzivo.
*Pera* Posted November 15, 2005 Report Posted November 15, 2005 Majke mi ste smaraci...Iskulirajte obijca koj vam je brate kurac samo se svadjate?
Vick Tim Posted November 16, 2005 Report Posted November 16, 2005 Nisam nesto u fazonu da jebem male debele koji plachu devojci na telefon i mole je da ga ne ostavi. Pa kako da pricamo uzivo kad Gera nema meni apsolutno nista da kaze (a zasrao je temu samo tako time sto nema nista da mi kaze)?Kad bi lepo samo rekao sta hoce i kad bi to nesto bilo koliko toliko razumno,sve bi bilo lakse.Kapiram ja,zaljubljen si pa ti je krivo.Ali ovo je vise bolest nego zaljubljenost.Nemam blage veze sta sam ja njemu to uradio pa da on nastavlja da smara sve vise i vise.
blondie Posted November 16, 2005 Report Posted November 16, 2005 ne daj se pile, uz tebe je Amerika nego ja sam samo dosla da vi kazem da bacite bar jednu autorsku na net, jerbo mi se bas slusa nesto tako
Blacksunray Verb Delikvent Posted November 16, 2005 Report Posted November 16, 2005 je li bukowski ko je tu koga jeb'o, u chemu je zapravo stvar....
bojan j. Posted November 16, 2005 Report Posted November 16, 2005 E o tome ovde sigurno necete Aj dosta kenjaze stvarno, Dzigi ovo nije trebalo... On Topic: Okacicemo autorsku ili autorskE cim uradimo neki snimak.
*Silent Angel* Posted November 16, 2005 Report Posted November 16, 2005 stvarno pile,smarate ljude na temi
Apeiron Posted November 16, 2005 Report Posted November 16, 2005 Ej, ajde svega vam, prekidajte sa glupostima, nemam ni vremena ni zivaca da brisem postove po temi od 35 strana, samo cu je zatvoriti ako se sranja nastave... Svadje i sve ostalo, pa i tucu ako treba, obavite van foruma, i mimo kompjutera. Jebote, 35 stranica o bendu za kojeg ja kao moderator domace scene i kao urednik SerbianMetal.org nisam nikad cuo... gde vi ljudi radite promociju? Radite li je uopste? Svirate li uopste? Snimci, koncerti??? GDE i KAD?
bojan j. Posted November 16, 2005 Report Posted November 16, 2005 (edited) Pise sve lepo... Snimci uskoro, radi se na autorskim stvarima. Trenutno se uglavnom svira pod organizacijom 202-jke. EDIT: U petak je svirka u Novom Sadu, mislim da ce biti prenosa, pa ljudi mogu i tako da cuju. EDIT 2 : Trebala bi da bude i svirka 26. Novembra u klubu Fest u Zemunu sa bendovima Hatred i Aggressive Silence ali vise obavestenja kasnije. Edited November 16, 2005 by bojan j.
Tatyannahhh Posted November 16, 2005 Report Posted November 16, 2005 (edited) .. Edited November 16, 2005 by Dodjavola!
Imenjak Posted November 16, 2005 Author Report Posted November 16, 2005 EDIT 2 : Trebala bi da bude i svirka 26. Novembra u klubu Fest u Zemunu sa bendovima Hatred i Aggressive Silence ali vise obavestenja kasnije. ili kasnije.. taj datum nije 100% siguran... bice sve na vreme receno
Geozee Posted November 16, 2005 Report Posted November 16, 2005 Samo da u ns-u ne bude mrtvih. Molim geru i dzigija da se suzdrze.
bojan j. Posted November 16, 2005 Report Posted November 16, 2005 (edited) ili kasnije.. taj datum nije 100% siguran... bice sve na vreme receno Ok, uglavnom kraj novembra/pocetak decembra, samostalna svirka u BG-u. ...sa AUTORSKIM STVARIMA! Edited November 16, 2005 by bojan j.
*Pera* Posted November 16, 2005 Report Posted November 16, 2005 Nisam nesto u fazonu da jebem male debele koji plachu devojci na telefon i mole je da ga ne ostavi. Pa kako da pricamo uzivo kad Gera nema meni apsolutno nista da kaze (a zasrao je temu samo tako time sto nema nista da mi kaze)?Kad bi lepo samo rekao sta hoce i kad bi to nesto bilo koliko toliko razumno,sve bi bilo lakse.Kapiram ja,zaljubljen si pa ti je krivo.Ali ovo je vise bolest nego zaljubljenost.Nemam blage veze sta sam ja njemu to uradio pa da on nastavlja da smara sve vise i vise. c,c,c... Dzigi bolje odlozi NS zbog ovoga sto si rekao!!! mogao bi da kontrolises sebe pre nego sto napises ovako nesto. komentar ti uopste nije na mestu.
Evil warning Posted November 16, 2005 Report Posted November 16, 2005 Ok, uglavnom kraj novembra/pocetak decembra, samostalna svirka u BG-u. A predgrupa Underdeath?
*Pera* Posted November 16, 2005 Report Posted November 16, 2005 A predgrupa Underdeath? To je dugo planirana svirka......... A sto je to smesno???
Evil warning Posted November 16, 2005 Report Posted November 16, 2005 To je dugo planirana svirka......... A sto je to smesno??? Ma nista...rek'o clanovi ova dva benda su u super odnosima pa ce biti do jaja zezanje i druzenje.
bojan j. Posted November 16, 2005 Report Posted November 16, 2005 A predgrupa Underdeath? Ma to je sasvim drugi dogovor, a i to se nadam da ce se ostvariti.
*Pera* Posted November 16, 2005 Report Posted November 16, 2005 Ma nista...rek'o clanovi ova dva benda su u super odnosima pa ce biti do jaja zezanje i druzenje. pa jesu.... za sada....
bojan j. Posted November 16, 2005 Report Posted November 16, 2005 pa jesu.... za sada.... Pa jesmo, ako ima nekih nesuglasica resice se, niko nije nikome nikoga ubio i gotovo. Necemo sigurno da se napusavamo preko neta ko poslednji mentoli.
*Pera* Posted November 16, 2005 Report Posted November 16, 2005 Pa jesmo, ako ima nekih nesuglasica resice se, niko nije nikome nikoga ubio i gotovo. Necemo sigurno da se napusavamo preko neta ko poslednji mentoli. aaa Bojane......zajebavam se!!! ustvari ima nesuglasica izmedju Gere i Dzigija,Mene i Chikena ostalo je Ok...... ali i to je dovoljno. ja i ti smo kul bolje receno svi su sa tobom i Djigom kul! ja se stalno svadjam sa Chikenom a Gera sa Dzigijem. ma jebes uostalom to....prekinimo!
Recommended Posts