bojan j. Posted December 23, 2005 Report Share Posted December 23, 2005 Mrzi me da citam ovo prethodno, pa da pitam - da li u subotu svirate konacno nesto svoje ili samo dobri, stari Megadeth? Sviracemo jednu nasu pesmu... uz stari dobri Megadeth Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imenjak Posted December 23, 2005 Author Report Share Posted December 23, 2005 Sviracemo jednu nasu pesmu... uz stari dobri Megadeth eto, ta dugo chekana pesma... sada ce ljudi ko zna sta ocekivati... njah... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vick Tim Posted December 23, 2005 Report Share Posted December 23, 2005 eto, ta dugo chekana pesma... sada ce ljudi ko zna sta ocekivati... njah... Zato smo mi i spremili vatromet,stroboskop,dve sisate plavushe,coveka koji ce da nam doveze harli na binu,ukljucivanje protivpozarnih prskalica koje pljuju "krv",bacanje komada mesa u publiku,sodomiziranje jedne od dve sisate plavuse,masturbiranje na bini,samopovredjivanje,paljenje znaka RattleHead iznad bine,bacanje motornih testera u publiku,deljenje eksera na ulazu (kako bi ljudi mogli da skapiraju da se nasa muzika slusa samo pod uticajem halucinogena)....ne znam...sta jos?A da,svi se oblacimo u kozhu,bodlje i lance.Mislim da nam je to dosta za sad.Videcemo da izmislimo nesto novo za sledeci put. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imenjak Posted December 23, 2005 Author Report Share Posted December 23, 2005 Zato smo mi i spremili vatromet,stroboskop,dve sisate plavushe,coveka koji ce da nam doveze harli na binu,ukljucivanje protivpozarnih prskalica koje pljuju "krv",bacanje komada mesa u publiku,sodomiziranje jedne od dve sisate plavuse,masturbiranje na bini,samopovredjivanje,paljenje znaka RattleHead iznad bine,bacanje motornih testera u publiku,deljenje eksera na ulazu (kako bi ljudi mogli da skapiraju da se nasa muzika slusa samo pod uticajem halucinogena)....ne znam...sta jos?A da,svi se oblacimo u kozhu,bodlje i lance.Mislim da nam je to dosta za sad.Videcemo da izmislimo nesto novo za sledeci put. Заборавио си садо-мацо елементе.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan j. Posted December 23, 2005 Report Share Posted December 23, 2005 Ne nego je zaboravio da kaze da motorne testere koje ce baciti u publiku treba da budu ukljucene. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vick Tim Posted December 23, 2005 Report Share Posted December 23, 2005 (edited) Pa pazi,prvo sam mislio da to budu sekire ali su testere buchnije.Dakle,podrazumeva da ce biti ukljucene.SM elementi spadaju pod "samopovredjivanje" . RattleHead - nateracemo vase ushi da krvare ujedno sa vasim unutrasnjim organima. Edited December 23, 2005 by Vick Tim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tatyannahhh Posted December 24, 2005 Report Share Posted December 24, 2005 sodomiziranje jedne od dve sisate plavuse sto samo jedne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vick Tim Posted December 24, 2005 Report Share Posted December 24, 2005 (edited) Zasto sto ce druga zadovoljavati nekog od nas za vreme sodomisanja prve.A posle je mozda dokrajchimo sekirom u stilu Hogara Strasnog. Edited December 24, 2005 by Vick Tim Link to comment Share on other sites More sharing options...
blondie Posted December 24, 2005 Report Share Posted December 24, 2005 Zato smo mi i spremili vatromet,stroboskop,dve sisate plavushe,coveka koji ce da nam doveze harli na binu,ukljucivanje protivpozarnih prskalica koje pljuju "krv",bacanje komada mesa u publiku,sodomiziranje jedne od dve sisate plavuse,masturbiranje na bini,samopovredjivanje,paljenje znaka RattleHead iznad bine,bacanje motornih testera u publiku,deljenje eksera na ulazu (kako bi ljudi mogli da skapiraju da se nasa muzika slusa samo pod uticajem halucinogena)....ne znam...sta jos?A da,svi se oblacimo u kozhu,bodlje i lance.Mislim da nam je to dosta za sad.Videcemo da izmislimo nesto novo za sledeci put. ovo je dobro inace, ja sam dosla na ovu temu iz jednog razloga.. da kazem milosu da mi ostavi svoju adresu kako bih mu poslala davno obecanu majicu megadeth. preko icq se ne javlja, na pp me iskulira - a sve sto ja trazim jeste da se rastosiljam famozne majice. pa sad, mozda ovako konacno odluci da mi posalje adresu. ako neces tu majicu, javi mi, ima i ko oce - ali posto sam tebi prvo obecala, ajde rek`o da odrzim obecanje. HVALA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
miss Penny Lane Posted December 25, 2005 Report Share Posted December 25, 2005 bese Link to comment Share on other sites More sharing options...
priestess Posted December 25, 2005 Report Share Posted December 25, 2005 ... ja nemam rechi koliko ste bili dobri Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imenjak Posted December 25, 2005 Author Report Share Posted December 25, 2005 drago mi je da ti se dopalo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
miss Penny Lane Posted December 25, 2005 Report Share Posted December 25, 2005 svima se dopalo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imenjak Posted December 25, 2005 Author Report Share Posted December 25, 2005 svima se dopalo... sada mi srce kuca za josh vishe vas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
miss Penny Lane Posted December 25, 2005 Report Share Posted December 25, 2005 sada mi srce kuca za josh vishe vas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
priestess Posted December 25, 2005 Report Share Posted December 25, 2005 ja sam se tako gubila da je to nenormalno boli ne vrat stopala mi otpadaju znachi..n ne znam Link to comment Share on other sites More sharing options...
miss Penny Lane Posted December 25, 2005 Report Share Posted December 25, 2005 ja se nisam gubila jer sam bila izgubljena od alkohola... Link to comment Share on other sites More sharing options...
priestess Posted December 25, 2005 Report Share Posted December 25, 2005 osetila sam to na svojoj kozi ti nisi normalna hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imenjak Posted December 25, 2005 Author Report Share Posted December 25, 2005 tz tz tz tz... sta alkohol i gothic urade od ribe... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duke Of Borca Posted December 25, 2005 Report Share Posted December 25, 2005 Haha dakle suvi kvalitet mustang slemuje, dok punisher solidno uklapa sve boje duge na sebi kao vrhunac svetlo plavi bass, haha dobar je ko leba. Dobar zvuk dobra svirka ali me ipak najvise odusevio punisher Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imenjak Posted December 25, 2005 Author Report Share Posted December 25, 2005 Haha dakle suvi kvalitet mustang slemuje, dok punisher solidno uklapa sve boje duge na sebi kao vrhunac svetlo plavi bass, haha dobar je ko leba. Dobar zvuk dobra svirka ali me ipak najvise odusevio punisher brate.. nade su bile polagane u slem... tako da... svirka je bila u malo daljem planu... meni na bini bilo sve lepo i bajno.. na momente naravno ono brljanje i to.. ali ok... cujem da napolju nije bilo ok... jebiga... meni bilo lepo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imenjak Posted December 25, 2005 Author Report Share Posted December 25, 2005 kako vam se dopala nasha pesma... ima li ko za to komentare.. to je najvaznije.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
*Wicked Girl* Posted December 25, 2005 Report Share Posted December 25, 2005 O tome cemo u 4 oka! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil warning Posted December 25, 2005 Report Share Posted December 25, 2005 kako vam se dopala nasha pesma... ima li ko za to komentare.. to je najvaznije.. Brate,nisam prepoznao ni Megadeth pesme a kamoli da sam mogao da steknem utisak o vasoj od silne buke na bini. Vi ste super odsvirali i na tome svaka cast ali zvuk je pozadi (kod tonca samo stajali ) bio ocaj tj.bilo je preglasno i nista nismo mogli da razaznamo. Aj vi tu vasu snimite pa da cujemo i damo sud...ovako tesko... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vick Tim Posted December 25, 2005 Report Share Posted December 25, 2005 svima se dopalo... Da,celoj publici od tridesetoro ljudi.Bilo je ok koliko sam ja cuo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts