Jump to content

Recommended Posts

Posted

Super ste bili juce. Malo me je u pocetku smorio izbor pesama, ali kad je krenula ona vasa, She-Wolf, pa sveti ratovi, potpuno sam se pogubila icon_rockdevil.gif Mislim da imate ubedljivo najbolji scenski nastup od svih demo bendova icon_da.gif

I sledeci put, molicu Trust icon_wink.gif

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
Hvala ljudi... Eto dodjite i 30. na hit godine, nastupacemo i tamo.

Ja necu da dodjem icon_smile.gif !!!

Salim se,podrska za RH!!

NOTE:Mustaine,sledeci put obavi svoje potrebe pre tonske! icon_razz.gif

Posted

Prvo, pevac je car!

Uniforme su super, kao i scenski nastup.

Vasa pesma mi se svidela, bas mi je zvucala "zrelo",za razliku od nekih autorskih.. (citaj Dream). icon_smile.gif

Kip ap d gud vrk (sa sve obezbedjenim sado-mazo svedjankama)!

pivopije.gif

Posted

da sinoc je bilo do jaja. shteta shto je bilo 5 ipo ljudi ali to vas nije sprechilo da sprzite. "enough of you" (tako se zove autorska right?) je super samo shto sam stekao utisak da je pevach i u njoj skidao Daveov glas biggrin.gif

pivopije.gif

Posted
"enough of you" (tako se zove autorska right?) je super samo shto sam stekao utisak da je pevach i u njoj skidao Daveov glas biggrin.gif

Znaci pocelo je...pa dobro.Kako god da je zvucalo ,opet bi bilo "skida Dejvov glas".

Posted

Da , zvucite kao losa kopija megadetha icon_wink.gif hehehe ..Salim se naravno , mnogo mi je zao sto nisam cuo autorsku jer sam bio gore...Jel pesma je na engleskom ?? Aj kada je budete svirali sa 202 negde (hit godine) uzmite snimak pa okacite negde icon_wink.gif poz

Da Vanja je car icon_wink.gif koji lik...respect sto je ostao do kraja svirke... pivopije.gif

Posted
sve je receno bojanu! pozdrav za bend!

pivopije.gif

PS: slika... icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif necu! icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

znash onu domacu... ceca feat zeljko... ono.. ko na grani jabuka... ja je malo preradio... ko na sholji pileci... biggrin.gif

Da sam sraooo srao sam...

svuda samm se israaaoooooo...

preslo mi u naaavikuuuuu...

al u domuuu ne htedohhhhh...

icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Posted

e da jbt... i refren...

ko na sholji pileeeciiiii...

u njem' shititj zriiiii...

jedno sranje... sholja jedna....

dom bez zadovoljeeenjaaa...

i tako sad.gif

icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Posted

auh... kako sam losh... a ceca peva...

da sam jelaaa jela saaam....

sav sam shititj pojeeeelaaa...

preshlo mi u naaavikuuu...

odkadaa sam mu ricinus kupiiiilaa...

eto.. necu vishe... to je za sve koji vole vruce i braon stihove... icon_wink.gif

prepoznace se... icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...