Jump to content

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
da i mene to danas brine! icon_da.gif

Pa cini mi se da je nekoliko bliceva sevnulo za vreme svirke, pa ako neko ima bilo kakve slike, bili bi mu vise nego zahvalni icon_biggrin.gif

Posted
E jos kad bi neko imao neki video-klip sa Spaletom dok peva.....

znao sam ja da je trebalo snimati onu svirku u filozofu

Evo video klipa našeg dragog nam Spaleta. Nije baš da peva,ali se čuje! Hahah!

*potrebno je da imate Real Media Player sa instaliranim plug-inom za *.3gp fajlove (snimano sa Nokia 6600)

SPASIĆ NENAD

Posted

Jebi ga Marty. Spale je legenda. Možeš samo misliti kako je meni bilo dok sam svirao sa njim. Imaš i audio klip na vrhu strane, skini ga, tu Spale peva icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Posted

Kako mi sad nedostaje njegova demo verzija pesme sa vrha strane, gde je on peva, za oktavu niže, uz akustaru, snimljena nekim krš mikrofonom.

Najjači je naslov:

Grupa Nenad - Don't spit on me

Grupa Nenad hahahahaha!!! icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Posted
Jebi ga Marty. Spale je legenda. Možeš samo misliti kako je meni bilo dok sam svirao sa njim. Imaš i audio klip na vrhu strane, skini ga, tu Spale peva icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

I ja sam svirao sa svakakvim likovima svojevremeno...najdrazi mi je bio jedan pevac koji je stalno dobijao batine ispred KST-a...na prvoj probi me je pitao da li da peva Maiden ili Children of Bodom verziju Aces High-a icon_smile.gif ...ja sam mu naravno rekao da peva Bodome i to je bio jedan od onih priceless momenata icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif ...imam cak i snimak na kameri icon_smile.gif

Posted

Jao imao sam i ja iskustvo sa sličnim likovima. Dok sam svirao sa Overburnom, došao nam je sličan lik i pevao Aces High growlom!!!!! Cvija i ja smo se pogledali, i posle pesme istrčali napolje da vrištimo od smeha!!!!

Posted
e' date='6. 6. 2005, 01:26'] A najtuznije je sto prodaju Megadeth merch icon_smile.gif

jebiga... to nisam znao... sto je shit...

ali postoji jedna razlika izmedju nas i njuh...

oni imaju basistkinju a mi nemamo ni basistu biggrin.gif

pivopije.gif

Posted
Zar ne treba da vam svira Vanja (ex DUngeon Bell), najveci car nad carevima, legenda urbanog Beograda i bass gitare! icon_biggrin.gif

da... samo sto je akcenat na "treba da...", tako da cemo videti.. icon_da.gif

pivopije.gif

Posted
da... samo sto je akcenat na "treba da...", tako da cemo videti.. icon_da.gif

pivopije.gif

E bre, kako se ja kreten ne setih da ti preporucim njega???!!! Vanja je strasan basista i apsolutni car, s tim de je totalno lud, videcete vec i sami, napravili ste pravi izbor definitivno! Pozdrav i pozdravi mi Vanjushku kad ga vidis/cujes.

Posted (edited)

Pomalo sam uplasen ali ne i potpuno uveren u to da ce njegova pojava uticati lose na nas nastup.Cucemo i videti icon_wink.gif.

Edited by Vick Tim
Posted
Pomalo sam uplasen ali ne i potpuno uveren u to da ce njegova pojava uticati lose na nas nastup.Cucemo i videti icon_wink.gif.

delimo slicno misljenje... icon_redface.gif

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...