Imenjak Posted June 2, 2005 Author Report Posted June 2, 2005 Da li postoje ikakve slike tog naseg nastupa u filozofu? da i mene to danas brine!
bojan j. Posted June 2, 2005 Report Posted June 2, 2005 da i mene to danas brine! Pa cini mi se da je nekoliko bliceva sevnulo za vreme svirke, pa ako neko ima bilo kakve slike, bili bi mu vise nego zahvalni
Шарки Posted June 2, 2005 Report Posted June 2, 2005 E jos kad bi neko imao neki video-klip sa Spaletom dok peva..... znao sam ja da je trebalo snimati onu svirku u filozofu Evo video klipa našeg dragog nam Spaleta. Nije baš da peva,ali se čuje! Hahah! *potrebno je da imate Real Media Player sa instaliranim plug-inom za *.3gp fajlove (snimano sa Nokia 6600) SPASIĆ NENAD
Acid Rain Posted June 2, 2005 Report Posted June 2, 2005 Prsli ste skroz! Ja da sam taj lik Spale noge bi vam izlomio!
Шарки Posted June 2, 2005 Report Posted June 2, 2005 Da si ti Spale, ne bi imao toliko mozga da skapiraš da se zajebavamo sa tobom, a ne bi nam izlomio noge jer si zauzet sviranjem bas gitare.
Acid Rain Posted June 2, 2005 Report Posted June 2, 2005 E jebi ga, to onda drasticno menja situaciju
Mr. Smarty Posted June 2, 2005 Report Posted June 2, 2005 Pogledao sam clip...zasto je Spale onoliki bog
Шарки Posted June 2, 2005 Report Posted June 2, 2005 Jebi ga Marty. Spale je legenda. Možeš samo misliti kako je meni bilo dok sam svirao sa njim. Imaš i audio klip na vrhu strane, skini ga, tu Spale peva
Шарки Posted June 2, 2005 Report Posted June 2, 2005 Kako mi sad nedostaje njegova demo verzija pesme sa vrha strane, gde je on peva, za oktavu niže, uz akustaru, snimljena nekim krš mikrofonom. Najjači je naslov: Grupa Nenad - Don't spit on me Grupa Nenad hahahahaha!!!
Mr. Smarty Posted June 2, 2005 Report Posted June 2, 2005 Jebi ga Marty. Spale je legenda. Možeš samo misliti kako je meni bilo dok sam svirao sa njim. Imaš i audio klip na vrhu strane, skini ga, tu Spale peva I ja sam svirao sa svakakvim likovima svojevremeno...najdrazi mi je bio jedan pevac koji je stalno dobijao batine ispred KST-a...na prvoj probi me je pitao da li da peva Maiden ili Children of Bodom verziju Aces High-a ...ja sam mu naravno rekao da peva Bodome i to je bio jedan od onih priceless momenata ...imam cak i snimak na kameri
Шарки Posted June 2, 2005 Report Posted June 2, 2005 Jao imao sam i ja iskustvo sa sličnim likovima. Dok sam svirao sa Overburnom, došao nam je sličan lik i pevao Aces High growlom!!!!! Cvija i ja smo se pogledali, i posle pesme istrčali napolje da vrištimo od smeha!!!!
Imenjak Posted June 5, 2005 Author Report Posted June 5, 2005 i posle tolikok iscekivanja, gotov je i nash sajt... navalite narode... ja sam se odushevio! http://www.megadethtribute.com/
Marko, Mon_a[MOR]e Posted June 5, 2005 Report Posted June 5, 2005 Bio je intervju sa njima u poslednjem The Vault-u
Marko, Mon_a[MOR]e Posted June 5, 2005 Report Posted June 5, 2005 A najtuznije je sto prodaju Megadeth merch
Imenjak Posted June 5, 2005 Author Report Posted June 5, 2005 e' date='6. 6. 2005, 01:26'] A najtuznije je sto prodaju Megadeth merch jebiga... to nisam znao... sto je shit... ali postoji jedna razlika izmedju nas i njuh... oni imaju basistkinju a mi nemamo ni basistu
Acid Rain Posted June 6, 2005 Report Posted June 6, 2005 Zar ne treba da vam svira Vanja (ex DUngeon Bell), najveci car nad carevima, legenda urbanog Beograda i bass gitare!
Imenjak Posted June 6, 2005 Author Report Posted June 6, 2005 Zar ne treba da vam svira Vanja (ex DUngeon Bell), najveci car nad carevima, legenda urbanog Beograda i bass gitare! da... samo sto je akcenat na "treba da...", tako da cemo videti..
Mr. Smarty Posted June 6, 2005 Report Posted June 6, 2005 Vanja je odlican basista ali sam cuo neke strasne price o njemu
Karlo SE Posted June 6, 2005 Report Posted June 6, 2005 da... samo sto je akcenat na "treba da...", tako da cemo videti.. E bre, kako se ja kreten ne setih da ti preporucim njega???!!! Vanja je strasan basista i apsolutni car, s tim de je totalno lud, videcete vec i sami, napravili ste pravi izbor definitivno! Pozdrav i pozdravi mi Vanjushku kad ga vidis/cujes.
Vick Tim Posted June 6, 2005 Report Posted June 6, 2005 (edited) Pomalo sam uplasen ali ne i potpuno uveren u to da ce njegova pojava uticati lose na nas nastup.Cucemo i videti . Edited June 6, 2005 by Vick Tim
Imenjak Posted June 7, 2005 Author Report Posted June 7, 2005 Pomalo sam uplasen ali ne i potpuno uveren u to da ce njegova pojava uticati lose na nas nastup.Cucemo i videti . delimo slicno misljenje...
Evil warning Posted June 7, 2005 Report Posted June 7, 2005 Molim vas zovite me na sledecu probu...Hocu da vidim Vanju kralja...
Recommended Posts