Imenjak Posted December 31, 2005 Author Report Posted December 31, 2005 tako nesto ocekujem sutra ujutru! haha! kod djoleta? aj sa srecom i lepo se provedite
Tatyannahhh Posted December 31, 2005 Report Posted December 31, 2005 srecna nova godinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ljubim vas sve
Гера Posted January 1, 2006 Report Posted January 1, 2006 srecna nova, ljudi! sve najbolje, i da se nasvirate ove godine, i da se naradite autorskih stvari! PS: pustao mi je vanja juce njegove ideje, i mogli bi da ih uzmete u obzir, jer su bas dobre!
Imenjak Posted January 1, 2006 Author Report Posted January 1, 2006 hvala, hvala, Gero srecna i tebi i sve zelje da ti (VAM) se ispune! evo tek se sada dekomatozirah... SRECNA SVIMA NOVA GODINA!!! da bude bolja od prethodne bar 10 puta...
Гера Posted January 3, 2006 Report Posted January 3, 2006 haha! kod djoleta? aj sa srecom i lepo se provedite ovo tek sad videh... nisam ja bio kod djoleta, nego na zurci u blokovima!
Geozee Posted January 3, 2006 Report Posted January 3, 2006 haha! kod djoleta? aj sa srecom i lepo se provedite Ipak se nije ishlo kod mene. Snashli smo se u poslednjem trenutku. PS. Srecna nova godina za ceo rattlehead i sve najbolje u 2006-oj. god.
bojan j. Posted January 6, 2006 Report Posted January 6, 2006 Hvala hvala ljudi... ja tek sad overavam temU Aj valjda ce da padne neki RH demo u novoj godini
Imenjak Posted January 6, 2006 Author Report Posted January 6, 2006 e sada da preteknem po prvi put Bojana! RattleHead svira 14.01. u SKC-u na onoj drugoj veceri hita godine... bice pakao!
*Silent Angel* Posted January 6, 2006 Report Posted January 6, 2006 nemoj da prekidas cubu,da se ne naduri
Anarki StarScream Posted January 6, 2006 Report Posted January 6, 2006 e sada da preteknem po prvi put Bojana! RattleHead svira 14.01. u SKC-u na onoj drugoj veceri hita godine... bice pakao! Seres? Super, mozda i svratim .
Vick Tim Posted January 6, 2006 Report Posted January 6, 2006 Sta mozda...ima da dodjemo Da li je moguce da si ti resio da se pojavis?Cime smo zasluzili mi ovako nejaki da budemo svedoci tvog pojavljivanja na nasoj svirci? Ajd' pa nemoj da ispalish. Je l' dolazi i Stefan Nemanja?
Mr. Smarty Posted January 7, 2006 Report Posted January 7, 2006 Jebiga brate nema se vremena Mislim ne bih ni sada dosao ali posto ce tada kum biti kod mene na gajbi necu da ga pustim samog u grad Ne druzim se vise sa Stefanom Nemanjom...skino' mi je ribu
Tatyannahhh Posted January 7, 2006 Report Posted January 7, 2006 nemoj da prekidas cubu,da se ne naduri cuba???nikada
The Eagle Nature Posted January 7, 2006 Report Posted January 7, 2006 Pozdrav ljudovima iz RH. Sve najbolje!!! Bojan J. i Vanja u jednom bendu,to ne moze biti lose!
Vick Tim Posted January 7, 2006 Report Posted January 7, 2006 Ne druzim se vise sa Stefanom Nemanjom...skino' mi je ribu Verovatno ga i mrzis sad.Ej,RIBA je to.
Mr. Smarty Posted January 7, 2006 Report Posted January 7, 2006 Ma ima da mu polomim noge kada ga budem video
Anarki StarScream Posted January 7, 2006 Report Posted January 7, 2006 Ne druzim se vise sa Stefanom Nemanjom...skino' mi je ribu Sta bre ???
Imenjak Posted January 8, 2006 Author Report Posted January 8, 2006 Pozdrav ljudovima iz RH. Sve najbolje!!! Bojan J. i Vanja u jednom bendu,to ne moze biti lose! dabome!
Recommended Posts