NeSa Posted January 8, 2006 Report Posted January 8, 2006 Da li je moguce da si ti resio da se pojavis?Cime smo zasluzili mi ovako nejaki da budemo svedoci tvog pojavljivanja na nasoj svirci? Ne moze covek,bedaci se zbog ribe
Imenjak Posted January 10, 2006 Author Report Posted January 10, 2006 Papuchar nije to papuchar... jbt...
NeSa Posted January 13, 2006 Report Posted January 13, 2006 ^dodjite na svirku^ 14. u skc! Jok... Salim se,sviracu i ja,kao gost,tako da se vidimo!!!
Kali Agna Posted January 15, 2006 Report Posted January 15, 2006 sve cestitke za sinocnju svirku, jos jednom ste pokazali zasto vas svrstavaju medju najbolje demo bendove p.s. zasto vise ne svirate trust?
bojan j. Posted January 15, 2006 Report Posted January 15, 2006 sve cestitke za sinocnju svirku, jos jednom ste pokazali zasto vas svrstavaju medju najbolje demo bendove p.s. zasto vise ne svirate trust? Hvala ti, malo podrske dosta znaci... Nije bilo vremena za sve sto smo eventualno hteli da sviramo, samo 5 pesama ali nikad ne sviramo isto tako da cemo se potruditi da na recimo sledecoj bude i Trust Valja li ti nasa pesma?
NeSa Posted January 15, 2006 Report Posted January 15, 2006 Ekipa iz Rattleheada(osim basiste i bubnjara) su najvece pizde,(a najvise Bojan),ja sviram,a oni otisli na pljeskavice .Pa,pizda vam materina,stvarno. Zao mi je sto nisam mogao da vas slusam,nisam noge osecao i nisam mnogo spavao,tako da sam morao da odem. Kako ste zadovoljni?
Imenjak Posted January 15, 2006 Author Report Posted January 15, 2006 Ekipa iz Rattleheada(osim basiste i bubnjara) su najvece pizde,(a najvise Bojan),ja sviram,a oni otisli na pljeskavice .Pa,pizda vam materina,stvarno. Zao mi je sto nisam mogao da vas slusam,nisam noge osecao i nisam mnogo spavao,tako da sam morao da odem. Kako ste zadovoljni? ja sam zadovoljan svirkom, kao i uvek, nije to bilo savrsheno, kao i svi drugi... ali nismo se ni raspadali... imali smo dobar zvuk, sve tacno odsvirano sa po kojom brljotinicom... zadovoljan sam... a sto se tice nekih drugih stvari nisam bio... niti cu ako se takve stvari budu ponavljale... izvalio sam da medju sviracima ima malo ljudi, sto me je negativno iznenadilo, ali sta da se radi... hvala DEATH tribjutu za volju i zelju... kao i ATP-u sto su rado uskocili na nashe mesto..
Vick Tim Posted January 15, 2006 Report Posted January 15, 2006 Ekipa iz Rattleheada(osim basiste i bubnjara) su najvece pizde,(a najvise Bojan),ja sviram,a oni otisli na pljeskavice .Pa,pizda vam materina,stvarno. Zao mi je sto nisam mogao da vas slusam,nisam noge osecao i nisam mnogo spavao,tako da sam morao da odem. Kako ste zadovoljni? Aha...mi smo trebali da umremo od gladi da bi tebe culi i odgledali a ti ne bi mogao da ostanes neispavani invalid da bi nas slusao? Bilo je ok. @Kali Yuga pa i da je bio Trust,neko bi se bunio sto nije bio She-Wolf i tako u krug. Bice sledeci put. Da,kako vam se svidja nasa pesma?
Гера Posted January 15, 2006 Report Posted January 15, 2006 bojane, moram da pohvalim ovu vasu pesmu, ima jedan riff koji je skroz u fazonu mercyful fate, a meni je to do jaja! bravo! mada to da mi se svidja sam verovatno i pokazao onim svojim kezom dok ste svirali!
Kali Agna Posted January 15, 2006 Report Posted January 15, 2006 Valja li ti nasa pesma? valja, nego sta rekla bih da vi vise naginjete ka heavy-ju nego thrash-u, i mislim da vam to odlicno lezi @vick tim - znam bi se uvek neko bunio, ali stvarno je niste dugo svirali... mada ako mene pitas, trust i she-wolf ne mogu da se porede
Imenjak Posted January 16, 2006 Author Report Posted January 16, 2006 mada ako mene pitas, trust i she-wolf ne mogu da se porede kako to mislish?
Kali Agna Posted January 16, 2006 Report Posted January 16, 2006 kako to mislish? mislim da je trust 10 puta bolja od she-wolf... no nebitno, ne bih da stvaram neprijatelje i na ovoj temi
Imenjak Posted January 17, 2006 Author Report Posted January 17, 2006 mislim da je trust 10 puta bolja od she-wolf... no nebitno, ne bih da stvaram neprijatelje i na ovoj temi ma jok... niko se sada nece tuci ovde inace muzicki gledano je trust slozenija i da kazem kvalitetnija... ali masa voli she-wolf nebitno skroz, ako Bog da uskoro nasha svirka pa ce da bude po svacijem ukusu... a tacno znam da ce mi doci tri lika i traziti recimo 5 Magics, Conjuring i Last Rites...
Blacksunray Verb Delikvent Posted January 17, 2006 Report Posted January 17, 2006 ma mnogo je slozenija....
Imenjak Posted January 17, 2006 Author Report Posted January 17, 2006 ma mnogo je slozenija.... tehnicki i idejno
Anarki StarScream Posted January 20, 2006 Report Posted January 20, 2006 I tako .... Btw ovo radim samo da bih vam digao temu, jer ipak je i ono govno boneyard na prvoj strani .
bojan j. Posted January 20, 2006 Report Posted January 20, 2006 Hvala kume Radimo na novim pesmama, pa smo mislili da je bolje da cutimo dok ne budu bile gotove.
Anarki StarScream Posted January 20, 2006 Report Posted January 20, 2006 Lepo.... Nadam se da se ne ljutite sto nisam dosao ... bio sam bolestan ... znam da nije opravdanje ali jebiga ... Jedva cekam da cujem sve vase stvari ... U veceras idem da se opijem . Najzad ja ne vozim!!!!! Boze hvala ti! .
Vick Tim Posted January 20, 2006 Report Posted January 20, 2006 Lepo.... Nadam se da se ne ljutite sto nisam dosao ... bio sam bolestan ... znam da nije opravdanje ali jebiga ... A zaaaaaaato niste dosli.Je l' i Marti bolestan?
Recommended Posts