Imenjak Posted February 1, 2006 Author Report Posted February 1, 2006 e pa ql, kad uradite neki demo javite. samo mi jos vas demo fali pa da kompletiram kolekciju omiljenih demo bendova bice, bice...
Geozee Posted February 2, 2006 Report Posted February 2, 2006 Chujem da pravite textove na serbskom. to je ok, samo da vam pesme ne budu ljubavne.
Geozee Posted February 2, 2006 Report Posted February 2, 2006 PS: kad ce neki svir-pir? I gero ne kradi katarinine fore.
Imenjak Posted February 2, 2006 Author Report Posted February 2, 2006 tome josh nije bilo vreme da izadje na forumu...
*nitro* Posted February 2, 2006 Report Posted February 2, 2006 Chujem da pravite textove na serbskom. to je ok, samo da vam pesme ne budu ljubavne. shto da ne? shta fali ljubavnim?
The Wicked Witch Posted February 2, 2006 Report Posted February 2, 2006 shto da ne? shta fali ljubavnim? pa nista..... ako valjaju....
*SweetPoisonGirl:)* Posted February 2, 2006 Report Posted February 2, 2006 ne fali nista ljubavnim pesmama...
The Wicked Witch Posted February 2, 2006 Report Posted February 2, 2006 me likes wubavne pesme 2 svi mi vojimo jubavne pesme..... samo se ovi foliraju...
*Annie* Posted February 2, 2006 Report Posted February 2, 2006 svi mi vojimo jubavne pesme..... samo se ovi foliraju... da, da bi ispali opasni frajeri
The Wicked Witch Posted February 2, 2006 Report Posted February 2, 2006 da, da bi ispali opasni frajeri aha, veliki tr00 macho, sta god..... pathetic...
*SweetPoisonGirl:)* Posted February 2, 2006 Report Posted February 2, 2006 meni su bas frajeri kad pevaju neke slatke ljubavne pesmice s vremena na vreme sta fali...
The Wicked Witch Posted February 2, 2006 Report Posted February 2, 2006 meni su bas frajeri kad pevaju neke slatke ljubavne pesmice s vremena na vreme sta fali... pa nista to je sjatko ako je umereno, naravno
*SweetPoisonGirl:)* Posted February 2, 2006 Report Posted February 2, 2006 ako je umereno, naravno zato i kazem s vremena na vreme...
Acid Rain Posted February 2, 2006 Report Posted February 2, 2006 Ja se izvinjavam ali da li sam ja zalutao na Teen-love-some-shit temu ili je ovo i dalje Rattle Head tema?
CAPSLOCK Posted February 2, 2006 Report Posted February 2, 2006 pa nista to je sjatko ako je umereno, naravno da, samo da ne bude tipa boy band shita btw thnx 4 da ushtipci nije kasno da se predomislish da hazamo svi tugedr, iaoko "ima tri dana jahanja" ajd skokni o5 do nas:
The Wicked Witch Posted February 2, 2006 Report Posted February 2, 2006 (edited) da, samo da ne bude tipa boy band shita bez boy band shita, naravno.... pa stvarno, komsija, za sta me smatras? P.S. ajde svratite vi kod mene, keva i ja i ovako ne spavamo do 2.... Edited February 2, 2006 by The Wicked Witch
Mr. Smarty Posted February 2, 2006 Report Posted February 2, 2006 Ja se izvinjavam ali da li sam ja zalutao na Teen-love-some-shit temu ili je ovo i dalje Rattle Head tema? Zalutao si Sinane
Vick Tim Posted February 2, 2006 Report Posted February 2, 2006 Ja se izvinjavam ali da li sam ja zalutao na Teen-love-some-shit temu ili je ovo i dalje Rattle Head tema? Znachi tri puta sam proveravao da li sam dobro kliknuo. Ajde deco kush!
Blacksunray Verb Delikvent Posted February 3, 2006 Report Posted February 3, 2006 jebo temu, jeste vi snimili tu jednu pesmu negde jeste stavili link ovde za skidanje....
Imenjak Posted February 3, 2006 Author Report Posted February 3, 2006 jebo temu, jeste vi snimili tu jednu pesmu negde jeste stavili link ovde za skidanje.... cim budu tekstovi gotovi i vokalne linije odma snimamo i kacimo.. pa ces chut.. mozes chut...
Шарки Posted February 3, 2006 Report Posted February 3, 2006 ПИША БРМ! Dakle, urinirao sam od smeha!!!!!!
Recommended Posts