Jump to content

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
upravo vidjeh na yum-u da je igoru rodjendan, pa reko' da cestitam i pozelim da ga jos dugo sluzi glas pivopije.gif

Hvala pivopije.gif

i

Srecan rodjendan najveselijem pevacu najveselijeg benda!

hvala pivopije.gif

Posted
e bre frajeru,ti shto se klinke loze na tebe,ti ,ti....nisam znala da ti je rodjus,al svejedno nek ti je srecan...i paz` shto chinish sa tom decom icon_smile.gif

Hvala pivopije.gif .Ma koje klinke.I one su digle ruke mhihi.gif.Ko god da ti je to pricao,zajebao je Minhauzena.Fala jos jednom.

Posted

dakle... svirka 11. marta sa ATP-om i Flushom u skcu... tako da vidimo se tada!!!

bice valjda bar chuka prashenja i totalni pakao bi trebalo da nastane! icon_rockdevil.gificon_rockdevil.gificon_rockdevil.gif

Posted
Hehe, ziv nam bio i doziveo starost makar kao Master Yoda icon_smile.gif

Elem, evo i ovde zvanicno - Retlhed svira sledeceg petka, 17. februara u IX Gimnaziji uz bendove Flush, Aggressive Silence, Broken Strings i Skolski Bend.

Mozda bude neko iznenadjenje icon_wink.gif

ajde cubo izdejstvuj da svirate bar treci,a ne opet zadnji icon_da.gif

Posted
ajde cubo izdejstvuj da svirate bar treci,a ne opet zadnji icon_da.gif

zapravo cetvrti...

ja vishe necu da se bunim ubuduce kada cemo da sviramo, ako treba mozemo svirat' i posle poslednjih, do sada na tom mestu josh nismo bili pa ono kao do jaja...

a ako se budem bunio sledeci put bice mrtvih... icon_da.gificon_da.gificon_da.gif

Posted
Cetvrti smo u petak, iliti predzadnji. Kome se ne ostaje ne mora ni da dolazi icon_biggrin.gif

taj neki rad!

inace Retlhed svira u subotu 25. februara u Beloj Crkvi, sa hitom 202-ke.

tako da ako ima neko da nas gleda ondolen neka navrati!

dakle cela Storms ekipa koja kaze da je ondolen i sa kojom smo navodno Obucar i ja obarali Yumetal... right!!! icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

P.S. Ovo sam pisao pod velikom dozom HACKA... icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Posted
taj neki rad!

inace Retlhed svira u subotu 25. februara u Beloj Crkvi, sa hitom 202-ke.

tako da ako ima neko da nas gleda ondolen neka navrati!

dakle cela Storms ekipa koja kaze da je ondolen i sa kojom smo navodno Obucar i ja obarali Yumetal... right!!! icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

P.S. Ovo sam pisao pod velikom dozom HACKA... icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

I vi idete odlicno, pravice se svinjarije, gutace se prasina, mnoge face pod brisace pivopije.gif

Posted

Da reMiZiramo.... icon_smile.gif

17.02. Deveta Gimnazija

25.02. Bela Crkva (gutanje prashine i ta sranja)

11.03. SKC

mini turneja... icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Posted
I vi idete odlicno, pravice se svinjarije, gutace se prasina, mnoge face pod brisace pivopije.gif

To mi reci! Gutanje prasine u Beloj Crkvi icon_rockdevil.gif

A jel im i prasina bela?

Posted
jel se zna koliko cete otprilike svirati 11og? ta svirka bi trebalo da bude ludnica icon_rockdevil.gifpivopije.gif

tu bi trebalo duze da svirimo

oko sat mozda icon_da.gif

Posted (edited)

uu extra! cu da dodjem icon_da.gif vidimo se u 9oj pa u skcu, pozz!

ps:javicu ti do utorka/srede kad je tonska...

Edited by Maiden_Hell
Posted
Da reMiZiramo.... icon_smile.gif

17.02. Deveta Gimnazija

25.02. Bela Crkva (gutanje prashine i ta sranja)

11.03. SKC

mini turneja... icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

17 Nisam u Beogradu, 11 cu da rezervisem za vas, a za Belu Crkvu se mozda i vidimo tamo... ako me primite u autobus biggrin.gif i ako budem opljackao nekoga.... biggrin.gif

Posted
uu extra! cu da dodjem icon_da.gif vidimo se u 9oj pa u skcu, pozz!

ps:javicu ti do utorka/srede kad je tonska...

dogovoreno, mada ne znam ni da li cemo raditi tonsku, jer necemo svi biti tu za vreme iste... opusteno icon_wink.gif javi ti u svakom slucaju icon_wink.gif

pivopije.gif

Posted
17 Nisam u Beogradu, 11 cu da rezervisem za vas, a za Belu Crkvu se mozda i vidimo tamo... ako me primite u autobus biggrin.gif i ako budem opljackao nekoga.... biggrin.gif

Aj u Belu Crkvu... Taman na gutanje prasine sa nama icon_smile.gif Mislim da ce biti mesta u busu.

Posted
Aj u Belu Crkvu... Taman na gutanje prasine sa nama icon_smile.gif Mislim da ce biti mesta u busu.

a to za mesto zavisi koliko dobro bude gutao prasinu...

ako je kapacitet pelikana, onda ce biti zezanje, ono, loodilo... icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Posted

APELUJEM na clanove mog benda ( RattorHead ) da svirku u IX gimnaziji shvate vrlo ozbiljno. Imam podatak da ce na svirku doci ljudi iz svih prestiznijih izdavackih kuca Amerike, Nemacke, Svedske i Engleske. Moramo da se uozbiljimo i da budemo najbolji. Znaci RastkoHead-e uzmite SUPAMET pa napravite 50 litara cedevite i u nju sipajte nesto protiv zatvora, laksativ i tako to. Pre nego li ja dodjem u IX gimnaziju oko 22h treba da ste vec uveliko svima dali da se posluze. Recita "Guzo Obozavaoc casti" i posto svi odu da SDRUZE u vrsenju fizioloskih funkcija mi cemo im oteti sve zenske djake iz skole i od vlasnika izdavackih kuca traziti otkup. BUA HA HA HA HA Ne, nisam siguran da je plan tako trebao DIZGLEDA icon_rolleyes.gif

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...