Ass Worship Posted February 14, 2006 Report Posted February 14, 2006 UUUUUUUUUUUUUUUUU Imenjaceeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!! Plakata je OD KEVINE KEVE KEVA!!! Samo ne znam sta ce Kerry King na njoj Naravno RESPECT!!! kada je u pitanju Slayer nego bolje da na ovu crnu pozadinu ide negativ nas sa svirke. To ti je subliminalna poruka. Svima po gradu koji bi videli plakat bili bismo poznati, ali niko ne bi znao oklen A vi opusteno odstampali plakat 20. Mart, a to sto ja taj dan mozda imam predstavu booooooli vas. Salim se, ja tek na kraju ovog meseca dobijam repertoar za mart pa ce DVIDIMO. ali ne verujem da sam takav maler. Necu valjda da zabodem taj dan.
Imenjak Posted February 14, 2006 Author Report Posted February 14, 2006 nemas frke, ionako na ovoj svirci sviraju bendovi ciji clanovi su spremni na kompromis, i pod uslovom da imas prestavu mislim da nece biti problema da se zamenimo ili nesto slicno... u svakom slucaju ce publika gutati prashinu...
StRatO Posted February 15, 2006 Report Posted February 15, 2006 ako mozete, svrnite do Kuglasa u subotu 18.02. pozdrav FULL STOP
Imenjak Posted February 18, 2006 Author Report Posted February 18, 2006 bilo lepo svirati u devetoj, opet ma koliko "ne-voleo" tu "instituciju"
Гера Posted February 18, 2006 Report Posted February 18, 2006 TestAmenT... do jaja! po meni najbolje izvedeno u kompletu! mislim da igoru to najbolje lezi!
Imenjak Posted February 18, 2006 Author Report Posted February 18, 2006 TestAmenT... do jaja! po meni najbolje izvedeno u kompletu! mislim da igoru to najbolje lezi! hvala, hvala, i ja mislim da mu bash lezi Billy-jev vokal! a pesma je Vr^ videcemo josh koji testament da ubacnemo ali malo kasnije... u svakom slucaju bih voleo kada bismo sviralu return to serenity
Гера Posted February 18, 2006 Report Posted February 18, 2006 pa pazi, na toj pesmi chuck ima karakteristican vokal, koji se ne pojavljuje vise nigde... mozda jos ponegde na tom albumu, ali vrlo vrlo vrlo retko... ta pesma je bas izuzetak.. i skroz je, nekako, u megadeth fazonu, zato ti se verovatno i svidja toliko! nemoj pogresno da me razumes, do jaja je ta pesma, samo ona nije reprezentativna za testament! tu je vise over the wall, practice what you preach, sins of omission, disciples of the watch, the preacher... bla, bla, truc, bla...
Imenjak Posted February 18, 2006 Author Report Posted February 18, 2006 pa pazi, na toj pesmi chuck ima karakteristican vokal, koji se ne pojavljuje vise nigde... mozda jos ponegde na tom albumu, ali vrlo vrlo vrlo retko... ta pesma je bas izuzetak.. i skroz je, nekako, u megadeth fazonu, zato ti se verovatno i svidja toliko! nemoj pogresno da me razumes, do jaja je ta pesma, samo ona nije reprezentativna za testament! tu je vise over the wall, practice what you preach, sins of omission, disciples of the watch, the preacher... bla, bla, truc, bla... ma naravno, pesma je em sporija, em blaza nekako, em ovaj peva nekako pitko ma i return to serenity je slicna, samo sto je skroz balada... pa cemo sa tim da probamo, a onda mozemo i na one peglachine, thrasherica
Гера Posted February 18, 2006 Report Posted February 18, 2006 ma ceo taj ritual je drugaciji... kao i black metallice... kao i youthanasia megadetha... ubi ih taj pocetak 90-ih!
Imenjak Posted February 18, 2006 Author Report Posted February 18, 2006 ma ceo taj ritual je drugaciji... kao i black metallice... kao i youthanasia megadetha... ubi ih taj pocetak 90-ih! da bre ta 92' neka opaka prekretnica... nekome Sloba, nekome rat a nemoke ritual..
Гера Posted February 18, 2006 Report Posted February 18, 2006 mora da su onda ove "ribe" '92. neke zajebane!
Tower... Posted February 18, 2006 Report Posted February 18, 2006 Jeb*se kevu RattleHead!!! HOLY WARS!!! Sve pohvale!
Imenjak Posted February 18, 2006 Author Report Posted February 18, 2006 (edited) mora da su onda ove "ribe" '92. neke zajebane! pitacu Duleta... rofl... Jeb*se kevu RattleHead!!! HOLY WARS!!! Sve pohvale! to bejashe najgore odsvirana pesma ali ok... holi vors je to! Edited February 18, 2006 by Mustaine
Imenjak Posted February 18, 2006 Author Report Posted February 18, 2006 pa kad te je ovaj car nosio na vratu! e brate, znaci sta bh dao da sam cuo na sta je licilo moje sviranje u tim "klimavim" momentima... znaci, nisam verovao... lol srki, genije!
Hatebreeder Posted February 18, 2006 Report Posted February 18, 2006 bili ste ok juche... na svaki plakat stvavljash K.Kinga...
Bane_FlusH Posted February 18, 2006 Report Posted February 18, 2006 Pozdrav, ljudi, sinoć ste bili keva!!! Btw, što na plakatu piše ''nite'' umesto ''night''???
Tower... Posted February 18, 2006 Report Posted February 18, 2006 "Nite" je slang. Ja ne bih znao da li je lose odsvirano, jer sam ili dobijao batine, ili bio u prvom redu!!! Ali opet je do jaja. I dobar je bio Mustainov solo, ali trebalo je da svirate Martyjev u The Punishment Due...
Шарки Posted February 18, 2006 Report Posted February 18, 2006 Jebaću se u usta. Svirali ste Holy Wars...
Acid Rain Posted February 18, 2006 Report Posted February 18, 2006 A i red je bio da me malo odmenis...
Kali Agna Posted February 18, 2006 Report Posted February 18, 2006 cestitke za sinocnju svirku, jako dobro je bilo! i hvala igoru sto mi je posvetio trust
bojan j. Posted February 19, 2006 Report Posted February 19, 2006 cestitke za sinocnju svirku, jako dobro je bilo! i hvala igoru sto mi je posvetio trust Posvetio? Jel rekao nesto tad? Ja nemam pojma. Inace cuo sam kako se deres kad je krenuo drum intro
Tower... Posted February 19, 2006 Report Posted February 19, 2006 Link koji bi mogao Sharkeyju da olaksa pos'o: http://www.collegesexadvice.com/suck-dick.shtml
Vick Tim Posted February 19, 2006 Report Posted February 19, 2006 i hvala igoru sto mi je posvetio trust Nema frke Majo,i sledeci put .
Recommended Posts