Шарки Posted February 19, 2006 Report Posted February 19, 2006 Link koji bi mogao Sharkeyju da olaksa pos'o: http://www.collegesexadvice.com/suck-dick.shtml Hoćeš li da se moja pesnica malo druži sa tvojim zubima?
Kali Agna Posted February 19, 2006 Report Posted February 19, 2006 Posvetio? Jel rekao nesto tad? Ja nemam pojma. Inace cuo sam kako se deres kad je krenuo drum intro pa rek'o je - ovo je za maju i odjednom se cela rulja okrenula prema meni ali taj intro za trust je stvarno neprevazidjen inace, najvise mi se svidelo kako ste otprasili she-wolf
The Wicked Witch Posted February 19, 2006 Report Posted February 19, 2006 c c c bane, pa kako to nisi znao..... inace, she-wolf ste ubedljivo najbolje otprasili... ja sam se gubila k'o nenormalna..
*SweetPoisonGirl:)* Posted February 19, 2006 Report Posted February 19, 2006 inace, she-wolf ste ubedljivo najbolje otprasili... ja sam se gubila k'o nenormalna.. ne vazi se...trebala si da se skines
The Wicked Witch Posted February 19, 2006 Report Posted February 19, 2006 ne vazi se...trebala si da se skines pa nisam to ozbiljno mislila....
Tower... Posted February 19, 2006 Report Posted February 19, 2006 @Sharkey: Sta se odma' ljutis, rek'o si da ces se jebati u usta, pa ja rek'o da ti olaksam pos'o...
bojan j. Posted February 19, 2006 Report Posted February 19, 2006 ne vazi se...trebala si da se skines Jeah!
Vick Tim Posted February 19, 2006 Report Posted February 19, 2006 ne vazi se...trebala si da se skines Bolje ne.
Acid Rain Posted February 19, 2006 Report Posted February 19, 2006 Link koji bi mogao Sharkeyju da olaksa pos'o: http://www.collegesexadvice.com/suck-dick.shtml
The Wicked Witch Posted February 19, 2006 Report Posted February 19, 2006 Jeah! @ *SweetPoisonGirl:)* : ubicu te samo sam se salila....
Tatyannahhh Posted February 21, 2006 Report Posted February 21, 2006 Jeah! is that what you want....IS THAT WHAT YOU WANT??????? Kolega,stay out of this!!! (ko razume shvatice )
bojan j. Posted February 21, 2006 Report Posted February 21, 2006 Hey, can you pack this up, she's being a bitch!
Vick Tim Posted February 21, 2006 Report Posted February 21, 2006 (edited) Hey, can you pack this up, she's being a bitch! "Could you BOX US UP,she's being a bitch?" Amateri da...shta god...moze...yeah...whatever... Edited February 21, 2006 by Vick Tim
*Silent Angel* Posted February 21, 2006 Report Posted February 21, 2006 ne vazi se...trebala si da se skines dobro je sto nije! nemamo svi jake stomake
Imenjak Posted February 21, 2006 Author Report Posted February 21, 2006 zao ti je avatar... stavi ovaj, josh je zliji...
Tatyannahhh Posted February 22, 2006 Report Posted February 22, 2006 au imenjace zapecatio si svoju sudbinu
*Silent Angel* Posted February 22, 2006 Report Posted February 22, 2006 au imenjace zapecatio si svoju sudbinu nije on toga svestan
Nightwing Posted February 22, 2006 Report Posted February 22, 2006 zao ti je avatar... stavi ovaj, josh je zliji... BURN!!!!! Imenjace sapica...
Ass Worship Posted February 22, 2006 Report Posted February 22, 2006 Jel ima neko da mi da na zajam jedno 10 hiljada dinara za najnoviji kreatin X Pend i Elitov protein. Ljudi pozurite, imam ih za jos dva, tri dana-umrecu.
Imenjak Posted February 22, 2006 Author Report Posted February 22, 2006 Jel ima neko da mi da na zajam jedno 10 hiljada dinara za najnoviji kreatin X Pend i Elitov protein. Ljudi pozurite, imam ih za jos dva, tri dana-umrecu. brateeeee... ti nisi normalan, znam da josh nije proslo mesec dana... strasno... ajde i da imam ne bih ti dao, ti te proteine pijesh ko vodu, a kreatin uzimash kao da ti je sokic... daj bre jel si normalan?? Imenjace sapica... dabome... p.s. nemoj da se neko naljuti, bilo je jace od mene... kao sto je kreatin i protein jaci od Vanje
Ass Worship Posted February 22, 2006 Report Posted February 22, 2006 brateeeee... ti nisi normalan, znam da josh nije proslo mesec dana... strasno... ajde i da imam ne bih ti dao, ti te proteine pijesh ko vodu, a kreatin uzimash kao da ti je sokic... daj bre jel si normalan?? Imenjace sapica... dabome... p.s. nemoj da se neko naljuti, bilo je jace od mene... kao sto je kreatin i protein jaci od Vanje Tacnije proslo je 14 dana. Protein sam popio ceo ( 2kg 227 gr ), a kreatina imam jos malcice. Brate, ovde su u pitanju ozbiljni radovi. Unosilo se po 200, 300 grama dnevno. Mislim ukupno. Kreatin sam takodje rokao vise nego sto se sme. Kao i ZMA. Pise 3 ja roknem 4,5. Jebiga. To je 3 za normalne ljude-smrtnike. Kaze riba iz California Fitnesa kao "Amino kiseline pijes 16 dnevno" a onaj lik iz teretane u Kairu pije 40. O tome ti pricam. A to i jesu voda i sokici. To se i ne racuna u hemiju. Znas ti imenjace sta ja smatram pod hemiju... A za kes sam se salio. Treba mi nikad brze, ali ne bih ti uzeo. Ipak treba ti da kupis sve to. Pa ako ti ostane turi vamo kod mene u ANABOLIK KASICU PRASICU.
Vick Tim Posted February 22, 2006 Report Posted February 22, 2006 Najbolje da jos i imenjak krene to da pije. Nemo' da ti je palo slucajno na pamet Imenjace.
Recommended Posts