Shamandalie Posted April 6, 2006 Report Posted April 6, 2006 Trazili ste da zatvorim temu, ok, uradicu tako. Dakle, po vasoj zelji! Kad budete hteli da je otvorim ponovo, nema problema, ali nemojte slucajno posle da bude da sam ja namerno zatvorila ili da sirite kojekakve neistine i gluposti povodom toga!
Imenjak Posted April 14, 2006 Author Report Posted April 14, 2006 Tema je opet u funkciji, prvom sledecom prilikom kada budem imao malo vremena, zavrsicu "snimanje" ove jedne pesme pa cete biti u mogucnosti da je cujete... kao sto rekoh u beta varijanti
Antioch Posted April 15, 2006 Report Posted April 15, 2006 JA LEPSE PRDIM NEGO STO VI SVIRATE!!! KOJI JE BRE TO BEND SAS OBRADE BRE!!! i`TE CUVAJTE OVCE!!! tAMBURE SU VAM LOSE!!! AAAAAAAA....L KOJI SMOR DGYFHJR POZ MISHA I TIGRAN J.
Anal Driller Posted April 15, 2006 Report Posted April 15, 2006 Tema je opet u funkciji, prvom sledecom prilikom kada budem imao malo vremena, zavrsicu "snimanje" ove jedne pesme pa cete biti u mogucnosti da je cujete... kao sto rekoh u beta varijanti Daj bre sto otvoriste temu kad smo se dogovorili da je zakopamo, mislim....temu. A u kurac, sad ce opet razni debili da dolaze. Evo vec su poceli.
Imenjak Posted April 15, 2006 Author Report Posted April 15, 2006 kad ce sledeca svira u BGdu? verovatno necemo svirati u BG-u neko duze vreme, dok ne pozavrshavamo neke pesmice, i dok se publika malo uzeli, i kada se svi uslovi ispune, onda i poslednji a to je da ne sviramo ni prvi ni poslednji...
*SweetPoisonGirl:)* Posted April 15, 2006 Report Posted April 15, 2006 Tema je opet u funkciji jeeeeej!!! ovde je uvek zanimljivo svratiti.... Evo vec su poceli. jesmo.... da ne sviramo ni prvi ni poslednji... e, to tesko kakve ste srece...
Anal Driller Posted April 15, 2006 Report Posted April 15, 2006 jeeeeej!!! ovde je uvek zanimljivo svratiti.... jesmo.... e, to tesko kakve ste srece... "Evo vec su poceli" Ti znas mala da se ovo ne odnosi na tebe.
Imenjak Posted April 15, 2006 Author Report Posted April 15, 2006 pametno ma bilo bi lepo kada bi svaki bend zauzeo stav slican nashem, jer jednostavno publika u BG-u se i te kako "izbezobrazila" da to nema nigde... mislim, ako pozelim( o ) da napravim svirku, ne mogu da pozovem ni jedan od meni (nam) dragih bendova, jer su svirali pred tom istom publikom bar 3 puta u proteklih mesec dana, pa ajde bar da uradimo ono sto je u nasoj moci, a to je da se svi suzdrze slusanja RattleHeada bar neko vreme
*SweetPoisonGirl:)* Posted April 15, 2006 Report Posted April 15, 2006 "Evo vec su poceli" Ti znas mala da se ovo ne odnosi na tebe. ma znaaam... @mustaine- ma pusti bezobraznu publiku, to su gluposti...ako neko nesto stvarno voli, ne moze ga nikad smoriti...sto se mene npr tice, ima par bendova koje bih mogla non-stop da slusam, samo kad bih imala vremena...
*nitro* Posted April 15, 2006 Report Posted April 15, 2006 ma bilo bi lepo kada bi svaki bend zauzeo stav slican nashem, jer jednostavno publika u BG-u se i te kako "izbezobrazila" da to nema nigde... mislim, ako pozelim( o ) da napravim svirku, ne mogu da pozovem ni jedan od meni (nam) dragih bendova, jer su svirali pred tom istom publikom bar 3 puta u proteklih mesec dana, pa ajde bar da uradimo ono sto je u nasoj moci, a to je da se svi suzdrze slusanja RattleHeada bar neko vreme u potpunosti te razumem i slazem se . i mi smo planirali da posle ovog demo mastersa isqliramo svirke dok ne uradimo neshto novo... a i znash shta ljudi misle o metallica tributima cheerz
Imenjak Posted April 16, 2006 Author Report Posted April 16, 2006 u potpunosti te razumem i slazem se . i mi smo planirali da posle ovog demo mastersa isqliramo svirke dok ne uradimo neshto novo... a i znash shta ljudi misle o metallica tributima cheerz naravno, samo napred, i mi kuliramo dok nekoliko stvari bude gotovo... sto ne znaci da necemo svirati... samo necemo u BG-u, dok smo za pozive 202-ke naravno otvoreni i sviracemo po Srbiji cim budemo mogli... trenutno radimo na nekim pesmama, pa cemo i to po Srbiji na par nedelja iskulirati ali vraticemo se u punom sjaju pocetkom maja Offtpic... ako ti treba neki savet za fax and stuff, znas da sam prava osoba i da mozes da me okrenes gad god oces nemoj imati nikakve nedoumice slobodno pitaj, nemoj da se zajebes poz!
*nitro* Posted April 16, 2006 Report Posted April 16, 2006 hvala matori, rachunam na tebe keep up the good work!
Imenjak Posted April 19, 2006 Author Report Posted April 19, 2006 samo da obavestim nashe fanove... haha... da je gotova pesma koja ce da osvoji sledecu Beoviziju, ako je bude naravno i da ce moci da je cuju sa bar josh jednom na prvoj sledecoj svirci... e da... znaci vujekliju u ruke i u analizu stihova... necu da vam ni jedna misao promakne
Гера Posted April 20, 2006 Report Posted April 20, 2006 pametno je to sa kuliranjem! i underdeath je u istom fazonu, za sada!
Imenjak Posted April 20, 2006 Author Report Posted April 20, 2006 pametno je to sa kuliranjem! i underdeath je u istom fazonu, za sada! dabome, publika slusha stalno iste bendove a nije u tome fora...
bojan j. Posted April 20, 2006 Report Posted April 20, 2006 e da... znaci vujekliju u ruke i u analizu stihova... necu da vam ni jedna misao promakne Haha, taj razh. Nego na onom snimku iz zUba, mene nema ni od korova, mogli bi sledeci put da napomenu Olga ili Dzet da RH ima dve gitare, da se deckovi iz kombija ne bi zbunili opet
Шарки Posted April 20, 2006 Report Posted April 20, 2006 Ne znam, ja vas imam u potpisu, pa vi vidite koliko ste sranje.
Imenjak Posted April 20, 2006 Author Report Posted April 20, 2006 Haha, taj razh. Nego na onom snimku iz zUba, mene nema ni od korova, mogli bi sledeci put da napomenu Olga ili Dzet da RH ima dve gitare, da se deckovi iz kombija ne bi zbunili opet da li si siguran... sada sam se istripovao, uglavnom kada smo slusali kod mene, Dzigi i ja smo konstatovali da nema mene ma tada smo se ionako raspali ali sve ima svoje razloge... mozda veceras okacim BETA verziju pesme, i to samo jedan njen deo, cisto onako da cujemo komentare... posto mi se svidza kako napreduje, samo cekam da mi Djiga dodje da iskuca bubanj, posto sam ja otkuco josh gore nego ti ongak.. haha... bice bolje
Imenjak Posted April 20, 2006 Author Report Posted April 20, 2006 a kako/gde snimash to? snimali smo u za sada najboljem studiju u zemlji koji se zove Chicken's Nest... tu snimaju najbolji od skora
Kali Agna Posted April 20, 2006 Report Posted April 20, 2006 publika slusha stalno iste bendove a nije u tome fora... radije bih slusala svakog meseca 5 istih, ali kvalitetnih bendova, nego 20 losih. nista licno
Vick Tim Posted April 20, 2006 Report Posted April 20, 2006 e da... znaci vujekliju u ruke i u analizu stihova... necu da vam ni jedna misao promakne Uopste nema potrebe.Sve se razume.
Imenjak Posted April 23, 2006 Author Report Posted April 23, 2006 Usli smo u studio "Pticiji grip" i Djiga je poceo sa snimanjem svojih deonica...
Recommended Posts