SaraH Posted July 3, 2005 Report Posted July 3, 2005 Dobro ljudi, svirka sinoc - jel ima nekom da se svidelo....? Nekome da se nije svidelo? Imate neke komentare/kritike? Raspalite. Mislim da ste bili najbolji, stvarno je bedak sto su vas tako presekli iako smo svi trazili jos!
Imenjak Posted July 3, 2005 Author Report Posted July 3, 2005 Mislim da ste bili najbolji, stvarno je bedak sto su vas tako presekli iako smo svi trazili jos! jebiga... meni ocigledno nije bio dan sinoc... tj. juce... mislim svirali smo dobro, ali ne onako kao umemo... ali splet tragicnih okolnosti je ucinio da to ispadne tako kako je... mene je najvishe zabolelo kada sam video da ne mozemo da otsviramo bar josh jednu pesmu... a sledile su dve brze stvari... taman ono sta nam je falilo... jebiga...
*nitro* Posted July 3, 2005 Report Posted July 3, 2005 sinocj ste bili do jaja,najbolji bend vecheri 100%, naravno imali ste i odlichan zvuk i stvarno shteta shto niste proshli dalje . Nemam nikakvih zamerki na sinocjnju svirq i mnogo hvala za "A tout le monde" keep rockiin'
Шарки Posted July 3, 2005 Report Posted July 3, 2005 (edited) Shta Vanja?! Objasni se covece. sharkey se objašnjava: Vanja Znam ko je taj zerpo. Ali na stranu to što je bilder 'n' džiber, ok svira! Edited July 3, 2005 by sharkey
Karlo SE Posted July 3, 2005 Report Posted July 3, 2005 sharkey se objašnjava: Vanja Znam ko je taj zerpo. Ali na stranu to što je bilder 'n' džiber, ok svira! Nemoj pricati gluposti o coveku jer ga ne poznajes.
Kali Agna Posted July 3, 2005 Report Posted July 3, 2005 E samo da kazem da je pevac definitivno bio zvezda veceri! Da pohvalim i ostatak ekipe, stvarno ste se drzali iako ste imali one pehove... Jedino me je iznerviralo glasanje... ... ja vam dadoh 3 poena, ali ocigledno nije bilo dovoljno Pitam se u cemu je uopste smislao ovog takmicenja, kada uglavnom NAJGORI idu dalje!
Dark Sonja Posted July 3, 2005 Report Posted July 3, 2005 Najvaznije je da je publika uzivala, bila odusevljena i da ih je prihvatila, a to da li su prosli ili ne je apsolutno nebitno jer je sve ocigledno unapred namesteno...
Гера Posted July 4, 2005 Report Posted July 4, 2005 (edited) vi ste bend sa najjacim zvukom! kako przite, ko niko... nikad nisam video da se djiga tako isprzio kad je svirao, kao pre neko vece sa vama (a samnom svira svaki dan, i nista salim se!)!!! bas ste extra! a i dobri ste likovi, sto je presudno, niste neke przenice i frikovi! Edited July 4, 2005 by Jaymz Doofy Neegroothin
Tatyannahhh Posted July 4, 2005 Report Posted July 4, 2005 heheh...Sharkey sta si se okomio na jadnog Vanju toliko? DakleM...sta reci...Prva stvar, gomila ljudi je zelela da vas cuje i to sto su culi u SKCu im se ocigledno do jaja svidelo jer i pored toga sto ste zajebani za dve pesme komentari na svirku su nikad jaci!Znaci ljudima je bilo dovoljno i 15 minuta da provale da niste maciji kasalj i da im se dopada kako radite radnju... E sad, ako tako gledamo da ako tribute bend svirate odlicno i da kao celina funkcionisete jako dobro, onda ja zaista ocekujem da cete i kada dodju na red autorske stvari, to zvucati izuzetno dobro... Dzigi je pevao odlicno zaista..najbolje do sada (koliko sam vas ja slusala), i ponasanje na bini takodje za svaku pohvalu (reckonning DAN!!!! BRATE HVALA TI!).Videlo se da je covek uzivao Imenjace, jadno ono, videlo se da ti nije dobro i da jedva izdrzavas...ali bice bolje jer ipak si ti Mustaine Vanja - ja odusevljena basistom koji shvata da je scenski nastup jako bitan za izgled benda...Stalno se krece, zabavlja se sa ostalim clanovima, smesak od uva do uva na licu...Odlicno!! Djiga - ja ga vec ishvalih posle svirke u Filozofu i ovde se isto tako pokazao kao zaista dobar bubnjar...sve pohvale Bojan - kao tandem on i Imenjak fenomenalno zvuce!:worship: isto sve pohvale za svo ono slemovanje! dakle to bi bilo to...ne hvalim ono sto mi se ne dopada kod benda naravno jer iako vas sve znam uvek cu reci sta mi se ne svidja ... Mislim takodje da bi stvarno bio red za neku svirku gde cete svirati bar 10 pesama jer koliko vidim ne mogu da vas se naslusaju...Zaista nemam nista da vam zamerim jer nema sta!!!! Ljubi vas tanjuska!Samo tako nastavite
Acid Rain Posted July 4, 2005 Report Posted July 4, 2005 nikad nisam video da se djiga tako isprzio kad je svirao, kao pre neko vece sa vama (a samnom svira svaki dan, i nista Extra je fora sto sam primetio na par prelaza covek ih je otpevao ("tu-pa-tu-pa-pa), iako na prvi pogled irelevantno, cuda cini za scenski nastup Inace, je skroz dobar bubnjar, jedan od najboljih iz mladje garde! A Rattle headu sve najbolje!
Karlo SE Posted July 4, 2005 Report Posted July 4, 2005 E da jebo te, lik je ladno pevao neke prelaze i ritmove , ako mu to pomaze onda sjajno, a istina je da to deluje jako simpaticno.
Шарки Posted July 4, 2005 Report Posted July 4, 2005 heheh...Sharkey sta si se okomio na jadnog Vanju toliko? Ama,nisam se okomio na njega. A i što bih kad ni ne znam lika,jbt. Ali napisah ja još nešto, ali to niko nije video: sharkey se objašnjava: Vanja Znam ko je taj zerpo. Ali na stranu to što je bilder 'n' džiber, ok svira! Dakle: Sharkey se nije okomio ni na koga, rekao je da je lik komedija, ali da, uprkos tome, do jaja svira.
Tatyannahhh Posted July 4, 2005 Report Posted July 4, 2005 faja koleginice! e postao si mi zvanicno kolega jer videh na sajtu da si na samom vrhu po rezultatima sa prijemnog SVAKA CAST!
Vick Tim Posted July 4, 2005 Report Posted July 4, 2005 e postao si mi zvanicno kolega jer videh na sajtu da si na samom vrhu po rezultatima sa prijemnog SVAKA CAST! 13. na listi! svaka chas'!
*Wicked Girl* Posted July 4, 2005 Report Posted July 4, 2005 Nemam reci, stvarno ste odlicni!!!!! OGOMAN POZDRAV I PODRSKA!!!!
Imenjak Posted July 4, 2005 Author Report Posted July 4, 2005 13. na listi! svaka chas'! pokrali me mamu im jebem... no mrzi me da se zalim.. jer ne dobijam nista drugo sem par pozicija... a nije mi cilj da se kurcim nadam se da me nece tako na nekom ispitu sjebati...
Гера Posted July 4, 2005 Report Posted July 4, 2005 jesi uleteo na budzet, a mustaine??? svaka cast ako je tako! castis!!!
*Pera* Posted July 4, 2005 Report Posted July 4, 2005 ma sad je on faca??............zezam se!!!! ajde bre autorske!!!SHURECI lenstino radi pesme!!!
Imenjak Posted July 5, 2005 Author Report Posted July 5, 2005 jesi uleteo na budzet, a mustaine??? svaka cast ako je tako! castis!!! jesam li ti vec rekao da nema budzeta na tom smeru... a i mrtav sam ovih dana... tako da ce pesme biti kada se skockamo... poz i hvala na kritikama!
Гера Posted July 5, 2005 Report Posted July 5, 2005 u jebote totalno sam zaboravio... pa opet castis!
bu Posted July 7, 2005 Report Posted July 7, 2005 DakleM...sta reci...Prva stvar, gomila ljudi je zelela da vas cuje i to sto su culi u SKCu im se ocigledno do jaja svidelo jer i pored toga sto ste zajebani za dve pesme komentari na svirku su nikad jaci!Znaci ljudima je bilo dovoljno i 15 minuta da provale da niste maciji kasalj i da im se dopada kako radite radnju... E sad, ako tako gledamo da ako tribute bend svirate odlicno i da kao celina funkcionisete jako dobro, onda ja zaista ocekujem da cete i kada dodju na red autorske stvari, to zvucati izuzetno dobro... Dzigi je pevao odlicno zaista..najbolje do sada (koliko sam vas ja slusala), i ponasanje na bini takodje za svaku pohvalu (reckonning DAN!!!! BRATE HVALA TI!).Videlo se da je covek uzivao Imenjace, jadno ono, videlo se da ti nije dobro i da jedva izdrzavas...ali bice bolje jer ipak si ti Mustaine Vanja - ja odusevljena basistom koji shvata da je scenski nastup jako bitan za izgled benda...Stalno se krece, zabavlja se sa ostalim clanovima, smesak od uva do uva na licu...Odlicno!! Djiga - ja ga vec ishvalih posle svirke u Filozofu i ovde se isto tako pokazao kao zaista dobar bubnjar...sve pohvale Bojan - kao tandem on i Imenjak fenomenalno zvuce!:worship: isto sve pohvale za svo ono slemovanje! dakle to bi bilo to...ne hvalim ono sto mi se ne dopada kod benda naravno jer iako vas sve znam uvek cu reci sta mi se ne svidja ... Mislim takodje da bi stvarno bio red za neku svirku gde cete svirati bar 10 pesama jer koliko vidim ne mogu da vas se naslusaju...Zaista nemam nista da vam zamerim jer nema sta!!!! Ljubi vas tanjuska!Samo tako nastavite , tvoji postovi su najjaci . nego sto se tice svirke, bili ste do jaja, mocno ste zvucali sve pohvale. Imalo je muda i to velika i to je ono sto se trazi. pa ono nista, samo napred i ful saport tolko od mene, ajde pa vidimo se, sad ce za deset minuta njava da pocne
Recommended Posts