*nitro* Posted May 3, 2006 Report Posted May 3, 2006 svaka chast, stvarno zvuchi sveCki ...samo nastavite
Baal Posted May 3, 2006 Report Posted May 3, 2006 Ok je pesma, ali glas je očajan. Ovo je katastrofalan vokal..
Geozee Posted May 6, 2006 Report Posted May 6, 2006 Ok je pesma, ali glas je očajan. Ovo je katastrofalan vokal.. I ja mislim.
shtuckensyglieben Posted May 8, 2006 Report Posted May 8, 2006 E,moj Pileci... Secam se glavnog rifa,svirao si mi ga jos davno.. Ali vokal?! Covece,reci mi da je namerno odpevano bez sluha,i da je to fora da vokal bude budjav,pa da se svi lepo nasmejemo i odemo na pivo Pesma je odlicna,tj muzika je odlicna i ozbiljna,ali vokal,ali vokal,ali vokal!!! Ako je u pitanju totalna zajebancija,onda moze da prodje,smesno je.
*SweetPoisonGirl:)* Posted May 8, 2006 Report Posted May 8, 2006 dajte ljudi ne budite bas toliko okrutni........ jeste lose otpevano, ali da se srediti.....
Imenjak Posted May 8, 2006 Author Report Posted May 8, 2006 Got'cha! ti si pevo na prazan stomak... jebaga... kapiram da smo bili veliki noobovi u tom poslu... :shy:
Шарки Posted May 8, 2006 Report Posted May 8, 2006 Па не глибите се, побогу, бар овде има људи који знају са тим срањем да баратају!
Imenjak Posted May 9, 2006 Author Report Posted May 9, 2006 Па не глибите се, побогу, бар овде има људи који знају са тим срањем да баратају! polako polako, naucice se mora!
Imenjak Posted May 10, 2006 Author Report Posted May 10, 2006 Па, не мож' све сам научити! hvala na pomoci, kada zashkripi, zvacem te
Kali Agna Posted May 10, 2006 Report Posted May 10, 2006 eh, po obicaju mora pevac prvi da bude kriv... a uostalom, bitno je da se to uzivo otpeva kako treba... @mustaine - sta se bre lozite svi na neka arpedja
Vick Tim Posted May 10, 2006 Report Posted May 10, 2006 eh, po obicaju mora pevac prvi da bude kriv... Ali ko je kriv ako ne pevach kad je pevanje u pitanju?
Kali Agna Posted May 10, 2006 Report Posted May 10, 2006 Ali ko je kriv ako ne pevach kad je pevanje u pitanju? pa krivi su ostali sto su te pustili da tako otpevas
Vick Tim Posted May 10, 2006 Report Posted May 10, 2006 Krivi smo svi iz benda zato sto smo uopste okachili to na net.Al' nece biti toga vise tako da ne morate da se brinete.Znam da su mnogi pokusali da izvrse samoubistvo zbog toga i da su bacali svoju decu kroz prozor,zrtvovali kucne ljubimce paganskim bogovima,grebali lice,vadili ochi,napustali poslove da bi klosarili na ulici itd. ali nema potrebe vise za time.Sve ce da se pegla dok "muva ne iseche pichku u letu" od ispeglanosti. Samo uzivajte.
bojan j. Posted May 10, 2006 Report Posted May 10, 2006 pa krivi su ostali sto su te pustili da tako otpevas Blejm d gitarists... Inace druga ce jos malo pa sad ce, inace ranije poznatija kao "Enough Of You" Ali moracete da je cujete uzivo
Imenjak Posted May 10, 2006 Author Report Posted May 10, 2006 @mustaine - sta se bre lozite svi na neka arpedja ko je ista rekao o arpedjima???
Imenjak Posted May 10, 2006 Author Report Posted May 10, 2006 (edited) pa krivi su ostali sto su te pustili da tako otpevas veruj mi, na kraju nam je bilo svima svejedno dal je pevo fis ili gis... umor ucini svoje... baj d vej, kada vreme dodje, sve ce to lepo da leglo je tako da nemoj se brinete... Edited May 10, 2006 by Mustaine
Mr. Smarty Posted May 10, 2006 Report Posted May 10, 2006 (edited) Svidja mi se pesma, zvucna je i glavni rif je odlican! ...jedino mi se ne dopadaju terce koje se povremeno provlace kroz pesmu...nekako su mi budj, sta znam...a Dzigijevo pevanje ne biK komentarisao da me neb' hejtovao I da...zasto na SrBskom? Edited May 10, 2006 by Marty F
*SweetPoisonGirl:)* Posted May 11, 2006 Report Posted May 11, 2006 ko je ista rekao o arpedjima??? verovatno misli na tvoj potpis.... Inace druga ce jos malo pa sad ce, inace ranije poznatija kao "Enough Of You" Ali moracete da je cujete uzivo prvo necete da svirate, a sad necete ni da stavljate pesme na net....c,c,c..... pa doooobrooo...s'a da s' radi....
bojan j. Posted May 11, 2006 Report Posted May 11, 2006 I da...zasto na SrBskom? Ako ozbiljno pitas, evo: 1. Jos uvek zivimo u zemlji Srbiji, svi clanovi benda su Srpske nacionalnosti 2. Ne zivimo u ubedjenju da cemo izdati album za Capitol records pa kontam da ako vec sviramo po Srbiji, tekstovi budu na Srpskom. Uz ovo, pogledati i tacku jedan. 3. Ne zelimo da se krijemo iza osrednje ili lose napisanih tekstova na Engleskom jeziku jer "zvuce kul". Iz toga sledi: 4. Posto nismo Englezi, mnogo bolji tekst mozemo da napisemo na Srpskom negoli na Engleskom, jel'te. Moguce i da sam nesto izostavio, al' ovo su glavni razlozi.
Imenjak Posted May 11, 2006 Author Report Posted May 11, 2006 Lopove! hehe, postig'o sam zeljenu reakciju 1. Jos uvek zivimo u zemlji Srbiji, svi clanovi benda su Srpske nacionalnosti icon_smile.gif 2. Ne zivimo u ubedjenju da cemo izdati album za Capitol records pa kontam da ako vec sviramo po Srbiji, tekstovi budu na Srpskom. Uz ovo, pogledati i tacku jedan. 3. Ne zelimo da se krijemo iza osrednje ili lose napisanih tekstova na Engleskom jeziku jer "zvuce kul". Iz toga sledi: 4. Posto nismo Englezi, mnogo bolji tekst mozemo da napisemo na Srpskom negoli na Engleskom, jel'te. Upravo!
bojan j. Posted May 11, 2006 Report Posted May 11, 2006 prvo necete da svirate, a sad necete ni da stavljate pesme na net....c,c,c..... pa doooobrooo...s'a da s' radi.... Al' za to vreme radimo dalje... pa eto razlog vise da nas cujete uzivo.
Recommended Posts