bojan j. Posted May 18, 2006 Report Posted May 18, 2006 Auh to su one matore slike... Al' kako je dojajno kad ih radi profesionalac Moguce da cu moci da iscimam istog lika da nam radi slike za demo ili album otom potom, sigurno... Samo da natempiramo neki njegov dolazak u Srbiju
*SweetPoisonGirl:)* Posted May 18, 2006 Report Posted May 18, 2006 uuuuuuuuuuuuu......profi slicice.....wooow! bas su dobre....
Imenjak Posted May 18, 2006 Author Report Posted May 18, 2006 podrzavam dobru fotku, ali da ne odete u teski pozeraj, prvo napravite dobru muziku.. a onda slike, tetovaze, bilding, frizura, corpsepaint/make up itd.. sami po sebi dolaze.. Sanraj ima dobru poentu, iako licno podrzavam pisanje na srpskom. zbog maskiranja, zbog naziva benda, muzike, stranog trzista itd....... no vi najbolje znate.. hehe, ako se ne varam to su slike iz juna prosle godine.... nista tu nije bilo planirano... znam da sam dosao na probu, i video dve chike hehe, jedan je bio veoma poznat, to je bio Bojanov cale, a drugi je drzao neku smesnu napravu u rukama, i radio nam je nesto dok smo svirali... pitam se samo kako li bi tek ispale slicke da smo pozirali!
Imenjak Posted May 18, 2006 Author Report Posted May 18, 2006 Sanraj ima dobru poentu, iako licno podrzavam pisanje na srpskom. zbog maskiranja, zbog naziva benda, muzike, stranog trzista itd....... no vi najbolje znate.. aludiras na to da je tekst los? naziv benda je takav kakav je i svi znaju kako je to sve nastalo i odakle je poteklo... a o stranom trzistu uopste ne razmisljamo, ko razmislja i planira taj je budala u startu, tako da mi smo ovde (za sada < lol), ako nesto bude, bice, makar tekst na engleskom nije problem (da zvuci ok nashoj skrnavoj publici)...
Tatyannahhh Posted May 18, 2006 Report Posted May 18, 2006 drugi je drzao neku smesnu napravu u rukama, i radio nam je nesto dok smo svirali...
panda69 Posted May 18, 2006 Report Posted May 18, 2006 Dodjavola, jel ti to u potpisu iz Ask A Ninja?!?
Imenjak Posted May 19, 2006 Author Report Posted May 19, 2006 Dodjavola, jel ti to u potpisu iz Ask A Ninja?!? ko si ti dodzavola???
Imenjak Posted May 19, 2006 Author Report Posted May 19, 2006 NOVA SVIRKA!!! MESTO: klub "Blue Moon" VREME: utorak, 23. maj, u 20h SVIRAJU: The OUTLAW < autorski heavy/thrash bend EKG < mladenovacki autroski heavy bend, sviraju mozda i obrade Надимач < vukodlak thrash metal - srpski KREATOR! RattleHead < heavy metal/megadeth trib. vidimo se tamo... ne znam koliko je ulaz... vidimo se tamo...
Imenjak Posted May 19, 2006 Author Report Posted May 19, 2006 basista benda RattleHead (Vanja aka AssWorship), posto nema pare da uplati internet ovim putem zeli da vas obavesti da je raskinuo odnos sa dogogodishnjom ljubavnom saradnicom i raspisuje konkurs za novo radno mesto! udovoljite mu...
Mr. Smarty Posted May 19, 2006 Report Posted May 19, 2006 Znaci postao je feget...u principu znalo se to vec neko vreme...mozda ga cimnem u toku nedelje... pusa.
Imenjak Posted May 19, 2006 Author Report Posted May 19, 2006 Znaci postao je feget...u principu znalo se to vec neko vreme...mozda ga cimnem u toku nedelje... pusa. ne, nije promenio orijentaciju... i dalje traga za napucanim plavushama ili rasnim crnkama... zavisi...
Mr. Smarty Posted May 19, 2006 Report Posted May 19, 2006 Pa znam da nije...jer kada bi to ucinio onda vise ne bi bio fegetlija
Tatyannahhh Posted May 20, 2006 Report Posted May 20, 2006 Dodjavola, jel ti to u potpisu iz Ask A Ninja?!? mxm
shtuckensyglieben Posted May 20, 2006 Report Posted May 20, 2006 Vanja,probaj kombinaciju bencha i bucica u istom treningu grudi i radi propadanja sa opterecenjem 3 serije pa jednu seriju bez. Veruj mi,odmah ces naci novu ili ces bar da pronadjes utehu u cvrscim i izdefinisanijim pektoralisima.
Imenjak Posted May 20, 2006 Author Report Posted May 20, 2006 xtra za svirq, zvao te je sale znachi htedoh da ti se za'valim za sviru, al kako meni nesto organizacija vremena ne ide bash onda jbg... kad nisam imao ni jebenih 2 minuta slobodno... u svakom slucaju hvala, ovde nadam se da cemo se videti tamo
*SweetPoisonGirl:)* Posted May 20, 2006 Report Posted May 20, 2006 jeeeeeej svirkicaaaa!!! vidimo se u prvim redovima da podrzimo autorsku!!! a bogami i megadeth!!!
Vick Tim Posted May 20, 2006 Report Posted May 20, 2006 vidimo se u prvim redovima da podrzimo autorsku!!! Je l' sa flashama vode u rukama?
bojan j. Posted May 20, 2006 Report Posted May 20, 2006 jeeeeeej svirkicaaaa!!! vidimo se u prvim redovima da podrzimo autorsku!!! a bogami i megadeth!!! Veselog li stvorenja Elem, vidimo se tamo... ako uspem i ja da nadjem Blue Moon
*SweetPoisonGirl:)* Posted May 20, 2006 Report Posted May 20, 2006 (edited) Je l' sa flashama vode u rukama? ako treba...... mada imaju tamo neke sipke, bila sam nedavno...khm, khm....znaci, ponuda od proslog puta jos vazi..... Veselog li stvorenja Elem, vidimo se tamo... ako uspem i ja da nadjem Blue Moon veselo nego sta! ako treba vodic do blue moona znate kome da se obratite Edited May 20, 2006 by *SweetPoisonGirl:)*
Imenjak Posted May 21, 2006 Author Report Posted May 21, 2006 Veselog li stvorenja Elem, vidimo se tamo... ako uspem i ja da nadjem Blue Moon kod Progresa pa levo... bili Vanja i ja
Tatyannahhh Posted May 23, 2006 Report Posted May 23, 2006 (edited) zarko ili ne maznjavam joj/mu avatar enivej,svirka je bila dobra s obzirom na prostor..ali da vam ne padne na pamet tamo da svirate jos koji put...autorska zvucala bas dobro,dzigi super otpevao i srecan rodjendan imenjace i sve najbolje Edited May 23, 2006 by Dodjavola!
Imenjak Posted May 23, 2006 Author Report Posted May 23, 2006 zarko ili ne maznjavam joj/mu avatar enivej,svirka je bila dobra s obzirom na prostor..ali da vam ne padne na pamet tamo da svirate jos koji put...autorska zvucala bas dobro,dzigi super otpevao i srecan rodjendan imenjace i sve najbolje hvala, hvala... pre no sto smo se ustekali da sviramo delovalo mi je, kao, bolje da sam prespavao ceo taj dan... no zvucali smo dobro, to sam cuo... i dzigi je jako dobro otpevao, mnogo bolje nego ranije, i jako mi je drago zbog njega... autorska je bila malo brza ali je dobro zvucala... ja sam prezadovoljan s' obzirom na uslove i opremu!
Recommended Posts