*SweetPoisonGirl:)* Posted May 24, 2006 Report Posted May 24, 2006 bili ste supeeeeeer!!! prostor je bio malo budjav, ali nema veze..... autorska je naravno bila NAAAAJ! @mustaine- SRECAN RODJENDAAAAAAAAAN!!!! (jos jednom ) 'vako zvanicno
bojan j. Posted May 24, 2006 Report Posted May 24, 2006 (edited) Nek mu je srecan rodjendan i ovde i da nam svira "брм" brzinom jos 300 godine! Inace, ko se zadesio sinoc u Blue Moonu mogao je da cuje speed verziju autorske "Ne mogu da te volim" Edited May 24, 2006 by bojan j.
Kali Agna Posted May 24, 2006 Report Posted May 24, 2006 da se pridruzim cestitkama - happy chickenday!
Santorini Posted May 24, 2006 Report Posted May 24, 2006 happy chickenday! kad cemo na batake kod Pavarotija? sve najbolje chovek !
*nitro* Posted May 24, 2006 Report Posted May 24, 2006 srecan rodjendan miloshe! da budesh najjachi producent na blakanu i shire
Imenjak Posted May 25, 2006 Author Report Posted May 25, 2006 o kakve cestitke... hvala dobri ljudi... hvala puno! btw. piletinu ne volim sem na rostilju (i bez kostiju, jer sam pickica... ) a Nele mi je prodao recept za batak, i do jaja je... P.S. Nele, dao mi pavaroti telefon, i sada mozemo da narucimo sa distance... i onda kada stignemo budNe gotovo i odma pada has... josh jednom hvala!
priestess Posted May 25, 2006 Report Posted May 25, 2006 sad mi je lakshe i btw kad ce biti moguce dobiti autorske pesme?
Imenjak Posted May 25, 2006 Author Report Posted May 25, 2006 sad mi je lakshe i btw kad ce biti moguce dobiti autorske pesme? trenutno se zavrsavaju 2. i 3. a radi se i na 4. i na 5. hahahah bice verovatno kroz nekih mesec, dva... polako, dok to bude zrelo za branje
Гера Posted May 25, 2006 Report Posted May 25, 2006 P.S. Nele, dao mi pavaroti telefon, i sada mozemo da narucimo sa distance... i onda kada stignemo budNe gotovo i odma pada has... u, do jaja, moraces i meni da das taj broj! ubuduce kad se budemo vracali sa svirki nece biti smaranja ispred perpera, nego, lepo, direkt iz 68. kontaktiramo pavarotija, i pravac u grkljan!
Гера Posted May 28, 2006 Report Posted May 28, 2006 (edited) jel to neki font, ili je to neko od vas radio? Edited May 28, 2006 by Jaymz Doofy Neegroothin
Imenjak Posted May 28, 2006 Author Report Posted May 28, 2006 jel to neki font, ili je to neko od vas radio? neko od nas radio
Гера Posted May 28, 2006 Report Posted May 28, 2006 onda ga je super odradio, mada se u ovim siljcima na R i D vidi mali uticaj MegadetH-a, zar ne?
Imenjak Posted May 28, 2006 Author Report Posted May 28, 2006 onda ga je super odradio, mada se u ovim siljcima na R i D vidi mali uticaj MegadetH-a, zar ne? ne... ja sam uradio logo... MD logo nisam ni imao u vidu... nego, to je bio nedostatak krativnosti, i jedino sam tako "umeo" da uradim logo... jbg... nisam ja neki dizajner... svako ima siljke i produzuje slova... ne budi stalno tako ogranicen sto se tog megadetha tice
blondie Posted May 29, 2006 Report Posted May 29, 2006 podsjeca na megadeth, rani radovi - no dobro, covjek podsvjesno mnogo toga uradi. nije los logo.
Mr. Smarty Posted May 29, 2006 Report Posted May 29, 2006 Dobar je logo ...mnogo bolji od prethodnog...iskreniji je
Buddha Posted May 29, 2006 Report Posted May 29, 2006 dobar je logo, samo pazi, levo "A" ti je malo pobeglo gore u odnosu na desno (i u odnosu na "R") - ili ga malo povuci dole, ili ga malko smanji (ako si u mogucnosti da menjas velicinu svakom slovu ponaosob) no, dobar logo!
Imenjak Posted May 29, 2006 Author Report Posted May 29, 2006 hvala na kritikama, tek sada videh da je a pobleglo, a znam i kako je pobeglo tacno se secam jednog zaboravljenog "undo"-a mada to je samo ideja, josh nije finalni logo...
bu Posted May 29, 2006 Report Posted May 29, 2006 cuo sam pesmu, bojan mi poslo (na sta je bre otislo 11 mega ). Nisam je josh dovoljno odslusao, nije lose u svakom slucaju obecava, svidja mi se sto je na sprskom, sam pocetak zvuci nekako glam , i otkud znam sta jos, mozda sola jos malo da se dorade ,mustaine mozes ti to sa malo vishe muda ali glas.....otkud znam to je to za sada....za jedno nedelju dana kad se naslusam dacemo objektivniju ocenu
Vick Tim Posted May 29, 2006 Report Posted May 29, 2006 covjek podsvjesno mnogo toga uradi. Upravo tako... podsjeca na megadeth
Recommended Posts