Tatyannahhh Posted June 28, 2006 Report Posted June 28, 2006 sta bi sa svirkom?bojan mi rece da je otkazano prokletinje jedne
Kali Agna Posted June 29, 2006 Report Posted June 29, 2006 pozz za rattlehead! kakve su vam planirane aktivnosti za leto? oce neka svirka uskoro?
Lucio Holocausto Posted June 29, 2006 Report Posted June 29, 2006 Nema problema samo kazi gde je to "kod vas" Inace, od RH-a ocekujte vise ne-Megadeth obrada, i naravno autorske. Dve su gotove skroz. pa NS pobogu!... Ok, extra za autorizaciju... Jel autorske imaju uticaj megadeth-a ili su bash bash originalne?
bojan j. Posted June 29, 2006 Report Posted June 29, 2006 pozz za rattlehead! kakve su vam planirane aktivnosti za leto? oce neka svirka uskoro? Najbitnije je da se nadamo demou do kraja leta, zavrsavamo trecu autorsku. Na demou bi trebalo da se pojave 4 pesme. Sto se tice svirki, bice jurnjave po Srbiji sa 202-jkom, sigurno, za nedelju-dve, a po BG-u jos ne znamo, ali jedna samostalna svirka sa jos jednim bendom je u planu. Ne znamo jos kada (pretpostavljam pocetak avgusta, kao i prosle godine), i nismo sigurni jos sa kojim bendom, mada imamo nekih planova ali ne bih sve otkrio Na toj svirci bice raznovrsan repertoar, nase pesme, pre svega, vise hevi obrada i naravno Megadjeda. Ukoliko do tada bude prilika za gostovanje na nekom od turnira, sigurno necemo propustiti. pa NS pobogu!... Ok, extra za autorizaciju... Jel autorske imaju uticaj megadeth-a ili su bash bash originalne? Novi Sad? Nadam se prvom sledecom prilikom kad dolazi 202-jka u NS. Autorske su vise hevi, sa raznim uticajima, nema previse MD uticaja. Cuces uzivo uskoro, nadam se.
Lucio Holocausto Posted June 29, 2006 Report Posted June 29, 2006 Salji demo kad izadje, pa cu cuti... a vise bih voleo da to sve cujem prvo uzivo... :cheers:
Imenjak Posted June 30, 2006 Author Report Posted June 30, 2006 Salji demo kad izadje, pa cu cuti... a vise bih voleo da to sve cujem prvo uzivo... :cheers: onda dodji u avgustu u BG, neces placati ulaznicu
Kali Agna Posted July 3, 2006 Report Posted July 3, 2006 e jbg... zasto uvek pocetak avgusta kad nisam tu
bojan j. Posted July 3, 2006 Report Posted July 3, 2006 Mozda ce ipak biti krajem avgusta, jos cemo videti.
Imenjak Posted July 4, 2006 Author Report Posted July 4, 2006 (edited) RattleHead svira na Motorcity Fest-u u Beloj Crkvi 27. jula i tu cete moci da cujete par iznenadjenja od nas... Edited July 4, 2006 by Mustaine
Lucio Holocausto Posted July 4, 2006 Report Posted July 4, 2006 onda dodji u avgustu u BG, neces placati ulaznicu Dogovoreno... jedini problem je da se datum ne potrefi sa mojim odlaskom na more Stvarno zelim da vas slusham
Imenjak Posted July 4, 2006 Author Report Posted July 4, 2006 Dogovoreno... jedini problem je da se datum ne potrefi sa mojim odlaskom na more Stvarno zelim da vas slusham eto sada imas i motorijadu, pa vidi imas priliku i tamo da nas cujes...
Geozee Posted July 10, 2006 Report Posted July 10, 2006 Opa! RattleHead u White Church! Lepo! Samo molite Boga da ne svirate zadnji! Bice kombascn!
Imenjak Posted July 19, 2006 Author Report Posted July 19, 2006 RH ce u Beloj Crkvi na Motorcity Festu nastupiti u malo izmenjenom sastavu, dakle umesto Vanje (bas), koji ima obaveze sa pozoristem, svirace Zarko ex Acid Rain, a naravno krajem avgusta ocekujte pravu postavu RH u skcu
bojan j. Posted July 20, 2006 Report Posted July 20, 2006 Zarko kralj! Verujem da ce biti svejedno super!
Evil warning Posted July 20, 2006 Report Posted July 20, 2006 Zarko kralj! Verujem da ce biti svejedno super! Naravno da ce biti super Mada ,imam do jaja malo vremena da sve skinem ali dacu sve od sebe i sigurno ce sve biti ok. bojane ,koja vasa se svira pored onoe pesme "potraga" ? Jel ona na srpskom sto ste kacli ovde ili ona druga na engleskom sto mi je pileci dao?
Imenjak Posted July 20, 2006 Author Report Posted July 20, 2006 Naravno da ce biti super Mada ,imam do jaja malo vremena da sve skinem ali dacu sve od sebe i sigurno ce sve biti ok. bojane ,koja vasa se svira pored onoe pesme "potraga" ? Jel ona na srpskom sto ste kacli ovde ili ona druga na engleskom sto mi je pileci dao? jaooooooooooo ne, ja sam ti dao potragu... trebalo je neku drugu... nista skidaj "ne mogu da te volim" i ja cu ti poslati drugu kako sam se zajebao...
Evil warning Posted July 20, 2006 Report Posted July 20, 2006 jaooooooooooo ne, ja sam ti dao potragu... trebalo je neku drugu... nista skidaj "ne mogu da te volim" i ja cu ti poslati drugu kako sam se zajebao... Nisi mi dao "ne mogu da te volim guitar pro file
Tatyannahhh Posted July 21, 2006 Report Posted July 21, 2006 raspadi jedni navatajte nekoga da vam snimi nastup.to sa zarkom mora ostati zabelezeno
Evil warning Posted July 21, 2006 Report Posted July 21, 2006 raspadi jedni navatajte nekoga da vam snimi nastup.to sa zarkom mora ostati zabelezeno Pa idi sa nama pa ces nastup videti na licu mesta.
bojan j. Posted July 21, 2006 Report Posted July 21, 2006 kako sam se zajebao... Ti si Imenjace kralj... Dao sam mu ja sve sto mu treba. Inace ne brinite, nastup ce biti zabelezen sigurno
Гера Posted July 22, 2006 Report Posted July 22, 2006 nemojte ocekivati od bele crkve nesto extravaganto, bice to samo jedan od hitova, nece biti svaki bend po sat vremena kao prosle godine, nazalost! jedino je publika super!
Imenjak Posted July 22, 2006 Author Report Posted July 22, 2006 nemojte ocekivati od bele crkve nesto extravaganto, bice to samo jedan od hitova, nece biti svaki bend po sat vremena kao prosle godine, nazalost! jedino je publika super! pa dovoljno je po 45 minuta
Imenjak Posted July 23, 2006 Author Report Posted July 23, 2006 u, i to bi bilo lepo, ali tesko... jel se zna koliko bendova ide?
bojan j. Posted July 23, 2006 Report Posted July 23, 2006 u, i to bi bilo lepo, ali tesko... Pa koliko onda? Jel da idemo uopste?
Recommended Posts