Bole Posted July 23, 2006 Report Posted July 23, 2006 Mislim da je ovo lista... ATP – ICED EARTH TRIBUTE LJUTE PAPRICICE UNDERDEATH DARGORON DARKSHINES MAGMA RATTLEHEAD MEGADETH TRIBUTE JAILBREAK DEHUMANIZ poz ljudi
bojan j. Posted July 23, 2006 Report Posted July 23, 2006 Fino, samo sto necemo svirati samo Megadeth.
Duke Of Borca Posted July 23, 2006 Report Posted July 23, 2006 I samo sto mi necemo iced earth vidimo se tamo, jel neko ostaje na kampovanju?
Imenjak Posted July 23, 2006 Author Report Posted July 23, 2006 I samo sto mi necemo iced earth vidimo se tamo, jel neko ostaje na kampovanju? ma kakvo kampovanje, WS 30.
Duke Of Borca Posted July 23, 2006 Report Posted July 23, 2006 Pa 30 se vraca, motorijada traje do 29, znaci niste spremni da se valjate po blatu
Imenjak Posted July 24, 2006 Author Report Posted July 24, 2006 Pa 30 se vraca, motorijada traje do 29, znaci niste spremni da se valjate po blatu treba se za WS odmarati
Guest ron jeremi Posted July 25, 2006 Report Posted July 25, 2006 Kakav bre WS. Aj ostanite pa da se valjamo u blatu i da hasamo rostilj ko prosle god. E da Olga mi rece da ide 12 bendova.
Imenjak Posted July 25, 2006 Author Report Posted July 25, 2006 E da Olga mi rece da ide 12 bendova. au e da brate sanjao sam te da si mi dao puskice na nekom ispitu, sta to treba da znaci!?
Guest ron jeremi Posted July 25, 2006 Report Posted July 25, 2006 Znaci da na svakom ispitu varam i da su mi uvek puni dzepovi papirica. To je normalno. Aj zabodite par dana na kamp da sljokamo ko svinje i hasamo neki rostilj
Imenjak Posted July 29, 2006 Author Report Posted July 29, 2006 svirali smo u Beloj Crkvi, kakvi su utisci ovih sto su slusali ako ih ima... svirali smo 2 nashe pesme
Duke Of Borca Posted July 30, 2006 Report Posted July 30, 2006 Sta ja znam pokazivali smo sise svo vreme , solidna svirka, ali ja one druge autorske nemogu da se setim , ko me jebe kad sam sljokao ko svinja bacite je na net
bojan j. Posted July 31, 2006 Report Posted July 31, 2006 Nece bit' na netu ali dobices demo cim bude gotov, jos jedna pesma fali da se finalizira. A vase sise su bile bolje od vecine ostalih
Imenjak Posted July 31, 2006 Author Report Posted July 31, 2006 sve sto je lepo kratko traje tako i taj gig... a gresio sam kaNo mazga... al mi bilo do jaja!
Imenjak Posted August 3, 2006 Author Report Posted August 3, 2006 do jaja... postali smo toliko popularni da su nam cak i neki klinci napravili oficijelnu web adresu!!!
*SweetPoisonGirl:)* Posted August 4, 2006 Report Posted August 4, 2006 pa aj reci da je vidimo i zna li se pouzdanije kad ce ta svirka koju ste mi pominjali? ocem da cujem nove pesmice, kad necete da ih nakacite od "ne mogu da te volim" sam napravila hit.....zna je celo moje drustvo pozzz
Imenjak Posted August 6, 2006 Author Report Posted August 6, 2006 ne zna se josh tacan datum te svirke ali bi takva informacija mogla da procuri za par dana... inace RATTLEHEAD svira u petak 11. u Panchevu i u subotu 12. u Golupcu pa ko voli neka izvoli... bice promiskuitet na nivou...
Imenjak Posted October 4, 2006 Author Report Posted October 4, 2006 RH svira u petak 3. novembra u klubu skca zajedno sa bendom ATP i josh jednim bendom, ciji identitet jos nije poznat kako kakim... RH svira u petak 1. decembra u klubu skca zajedno sa bendovima: ATP Aoora New Mythology vidimo se... kasnije ce biti vise obavestenja... Sto se RH tice bice autorskih, malo Megadjeda i neke nowe obrade...
*SweetPoisonGirl:)* Posted October 4, 2006 Report Posted October 4, 2006 dobro je da ste najavili mesec/dva unapred.....i to na svim mogucim sajtovima mora to da se upise u rokovnik.....
bojan j. Posted October 5, 2006 Report Posted October 5, 2006 Ma samo da javimo da smo zivi i zdravi, svasta je moglo da nam se desi za dva meseca.
bojan j. Posted October 5, 2006 Report Posted October 5, 2006 Zavrsavamo demo, uvezbavamo se posle ispita i svih zivih odlaganja zbog faksa, bice sad svirki, i tako...
Tower... Posted October 5, 2006 Report Posted October 5, 2006 Je l' svirate jos uvek Megadeth? Ili ste sada autorski bend...
bojan j. Posted October 5, 2006 Report Posted October 5, 2006 Sviramo Ali sviramo i autorske. Ovaj drugi deo tvog pitanja mi zazvucao kao razocarenje ili gresim?
Tower... Posted October 5, 2006 Report Posted October 5, 2006 Pa... maaalo... Bio sam na samo jednoj vasoj svirci (u devetoj) i bilo je DO JAJA!!! Ono, jedino mi je bilo zao sto Mustaine nije odsvirao Martyjeve nego svoje soloe...
bojan j. Posted October 5, 2006 Report Posted October 5, 2006 Pa... maaalo... Bio sam na samo jednoj vasoj svirci (u devetoj) i bilo je DO JAJA!!! Ono, jedino mi je bilo zao sto Mustaine nije odsvirao Martyjeve nego svoje soloe... Pa sto jebote? Ljudi automatski smatraju da ce autorski rad biti los ili _losiji_ od obrada koje neko radi? To mi nije jasno. Poslusaj prvo pa ako ti se ne dopadne, kazi, zbog toga i toga i ok.. respekt. Ali neko da unapred bude razocaran... bezveze. Secam se komentara iz devete Sta da ti kazem, dodji u SKC na svirku 3. novembra pa se malo podseti
Recommended Posts