Jump to content

Recommended Posts

Posted

Mislim da je ovo lista...

ATP – ICED EARTH TRIBUTE

LJUTE PAPRICICE

UNDERDEATH

DARGORON

DARKSHINES

MAGMA

RATTLEHEAD MEGADETH TRIBUTE

JAILBREAK

DEHUMANIZ

poz ljudi icon_rockdevil.gifpivopije.gif

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest ron jeremi
Posted

Kakav bre WS. Aj ostanite pa da se valjamo u blatu i da hasamo rostilj ko prosle god.

E da Olga mi rece da ide 12 bendova.

Posted
E da Olga mi rece da ide 12 bendova.

au icon_uhoh.gif

e da brate sanjao sam te da si mi dao puskice na nekom ispitu, sta to treba da znaci!? icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Guest ron jeremi
Posted

Znaci da na svakom ispitu varam i da su mi uvek puni dzepovi papirica. To je normalno. Aj zabodite par dana na kamp da sljokamo ko svinje i hasamo neki rostilj

Posted

Sta ja znam pokazivali smo sise svo vreme icon_mrgreen.gif , solidna svirka, ali ja one druge autorske nemogu da se setim wallbash.gif , ko me jebe kad sam sljokao ko svinja bacite je na net icon_mrgreen.gif

pivopije.gif

Posted

Nece bit' na netu ali dobices demo cim bude gotov, jos jedna pesma fali da se finalizira. musik19.gif

A vase sise su bile bolje od vecine ostalih icon_biggrin.gif

Posted

pa aj reci da je vidimo icon_smile.gif

i zna li se pouzdanije kad ce ta svirka koju ste mi pominjali?

ocem da cujem nove pesmice, kad necete da ih nakacite icon_mrgreen.gif

od "ne mogu da te volim" sam napravila hit.....zna je celo moje drustvo icon_smile.gificon_smile.gif

pozzz happy.gif

Posted

ne zna se josh tacan datum te svirke ali bi takva informacija mogla da procuri za par dana... icon_wink.gif

inace RATTLEHEAD svira u petak 11. u Panchevu i u subotu 12. u Golupcu pa ko voli neka izvoli... bice promiskuitet na nivou... icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

• 1 month later...
Posted

RH svira u petak 3. novembra u klubu skca zajedno sa bendom ATP i josh jednim bendom, ciji identitet jos nije poznat icon_smile.gif

kako kakim...

RH svira u petak 1. decembra u klubu skca zajedno sa bendovima:

ATP

Aoora

New Mythology

vidimo se... kasnije ce biti vise obavestenja...

Sto se RH tice bice autorskih, malo Megadjeda i neke nowe obrade...

pivopije.gif

Posted

Pa... maaalo... icon_biggrin.gif

Bio sam na samo jednoj vasoj svirci (u devetoj) i bilo je DO JAJA!!! Ono, jedino mi je bilo zao sto Mustaine nije odsvirao Martyjeve nego svoje soloe...

Posted
Pa... maaalo... icon_biggrin.gif

Bio sam na samo jednoj vasoj svirci (u devetoj) i bilo je DO JAJA!!! Ono, jedino mi je bilo zao sto Mustaine nije odsvirao Martyjeve nego svoje soloe...

Pa sto jebote? icon_smile.gif Ljudi automatski smatraju da ce autorski rad biti los ili _losiji_ od obrada koje neko radi? icon_smile.gif To mi nije jasno. Poslusaj prvo pa ako ti se ne dopadne, kazi, zbog toga i toga i ok.. respekt. Ali neko da unapred bude razocaran... bezveze.

Secam se komentara iz devete icon_smile.gif Sta da ti kazem, dodji u SKC na svirku 3. novembra pa se malo podseti icon_wink.gif

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...