StRatO Posted October 5, 2006 Report Posted October 5, 2006 ej... pozdrav za vas.... nema vas nigdje bre.. tu i tamo sretnem pjevaca.. a vas nidje.. eto poz ps... kad cemo bre da opicimo neku svirku???
bojan j. Posted October 5, 2006 Report Posted October 5, 2006 To je zato sto ne radis vise kod Marica E sto se svirke tice, ne drzi me za rec ali mozda ces primiti jedan telefonski poziv od Imenjaka za koji dan, ako se odredjene kockice sloze. Aj bud' dobar
StRatO Posted October 6, 2006 Report Posted October 6, 2006 To je zato sto ne radis vise kod Marica E sto se svirke tice, ne drzi me za rec ali mozda ces primiti jedan telefonski poziv od Imenjaka za koji dan, ako se odredjene kockice sloze. Aj bud' dobar eee... taj maric... bili to fini dani... kvalitetni da kazem... jbg.. steglo studiranje... znas kako je... da ne preterujemo >>>
Tower... Posted October 6, 2006 Report Posted October 6, 2006 Pa sto jebote? Ljudi automatski smatraju da ce autorski rad biti los ili _losiji_ od obrada koje neko radi? To mi nije jasno. Poslusaj prvo pa ako ti se ne dopadne, kazi, zbog toga i toga i ok.. respekt. Ali neko da unapred bude razocaran... bezveze. Secam se komentara iz devete Sta da ti kazem, dodji u SKC na svirku 3. novembra pa se malo podseti Jeb'o orla, u pravu si... al' to je zbog Flusha tako... Imam predrasude kad tribute bendovi prelaze na autorski rad... Ali k'o sto rece, 'ce da cujemo, pa 'ce da vidimo...
Joca_Wildchild Posted October 6, 2006 Report Posted October 6, 2006 (edited) Jimeeeeeeaaaaaaaaaaaaaaaaa kupio sam juche kartu za WASP !!!!! a JEA ! a da ovde nije o tome polemika deste ostali chlanovi Rattle Heada ?!?!?! nisam vas video vecinu...2 meseca ajde budite dobri i da cujemo te nove autorske stvari, ocekujem dosta od njih Edited October 6, 2006 by Joca_Wildchild
bojan j. Posted October 6, 2006 Report Posted October 6, 2006 Jeb'o orla, u pravu si... al' to je zbog Flusha tako... Imam predrasude kad tribute bendovi prelaze na autorski rad... Ali k'o sto rece, 'ce da cujemo, pa 'ce da vidimo... Flush nije bio tribute kada je napravio album. Dodji, cuj, mozes cuti.
Kali Agna Posted October 8, 2006 Report Posted October 8, 2006 shirite se, a? josh malo pa ce ceo myspace biti vash samo da vas pozdravim i naravno, sa nestrpljenjem cekam sledecu svirku
Imenjak Posted October 11, 2006 Author Report Posted October 11, 2006 RH svira u petak 3. novembra u klubu skca zajedno sa bendom ATP i josh jednim bendom, ciji identitet jos nije poznat kako kakim... RH svira u petak 1. decembra u klubu skca zajedno sa bendovima: ATP Aoora New Mythology vidimo se... kasnije ce biti vise obavestenja... Sto se RH tice bice autorskih, malo Megadjeda i neke nowe obrade... PETAK 3. Novembar u 21h u klubu SKC-a, sviraju: RATTLEHEAD ATP FULLSTOP ulaz 200 dinara... pocetak TACNO!!! u 21h, ko dodje kasnije propustice dobro zezanje na pocetku icon_razz.gif Vidimo se
Шарки Posted October 11, 2006 Report Posted October 11, 2006 Него шта него ћу дођем. Са фотоапаратом. Биће знојаво!
Acid Rain Posted October 17, 2006 Report Posted October 17, 2006 Ovi momci su najjaci! Jedan od najperspektivnijih mladih bendova koji ce tek ostvariti svoj pravi potencijal!
Marko, Mon_a[MOR]e Posted October 18, 2006 Report Posted October 18, 2006 Dobre su ove promo fotke iz SKC-a Imate ljude na visokim polozajima
bojan j. Posted October 18, 2006 Report Posted October 18, 2006 Jesu, skroz smo zadovoljni. Verovatno ce nesto od toga da se nadje sa unutrasnje strane omota demoa, da se precizno izrazim
Imenjak Posted October 19, 2006 Author Report Posted October 19, 2006 Ovi momci su najjaci! Jedan od najperspektivnijih mladih bendova koji ce tek ostvariti svoj pravi potencijal! samo ti zajebavaj! 3.11. RH, ATP, FullSTOP + TRIGGER
Imenjak Posted October 24, 2006 Author Report Posted October 24, 2006 ocekujte sado maCo atrakciju u skcu 3.11. i naravno masne goticharke da se skidaju ispred bine
Guest ron jeremi Posted October 24, 2006 Report Posted October 24, 2006 Sise obavezno da se vide u prvim redovima!
bojan j. Posted October 25, 2006 Report Posted October 25, 2006 (edited) Mislim da se necemo buniti. Nego... tvoje ili tudje? Edited October 25, 2006 by bojan j.
Imenjak Posted November 2, 2006 Author Report Posted November 2, 2006 nego dodjite na svirku, jer ce biti jebitachno!!! :da::da::da::da::da::da:
Geozee Posted November 2, 2006 Report Posted November 2, 2006 Ako cu da dodjem da me jebes, onda dobro. Doci cu ako mi Bog da vremena.
*SweetPoisonGirl:)* Posted November 2, 2006 Report Posted November 2, 2006 eeeej ljudovi! vidimo se sutraaaaaaaa! javite ako zatreba neki striptiz ja i zena smo uvek raspolozene (a imamo sad i jos jednu koleZinicu) pozZzZzZz
neiskvarena Posted November 2, 2006 Report Posted November 2, 2006 ocekujte sado maCo atrakciju u skcu 3.11. i naravno masne goticharke da se skidaju ispred bine ha-ha-ha!jako duhovito....srecom nisam goticarka al svejedno izjava ti je krajnje jadna! zapravo pokusaj duhovitosti... p.s.bese reko da ces da zoves na svirku?
bojan j. Posted November 2, 2006 Report Posted November 2, 2006 Ova izjava je dostojna zenskog Sanreja Eto ocekujemo vas sutra
Recommended Posts