Điga Posted November 2, 2006 Report Posted November 2, 2006 Djole ima da te zlicim zbog tog avatarai potpisa...........
~MaX~ Posted November 2, 2006 Report Posted November 2, 2006 (edited) pozdrav za ekipu....nismo dugo svirali zajedno....moglo bi neshto da se sredi... Edited November 2, 2006 by Maximus
Imenjak Posted November 2, 2006 Author Report Posted November 2, 2006 ja svasta rekao, ali eto, nemam ni kredita a ni vremena, da cak ni par minuta... mada dobro smo se izreklamirali, eto kad si i ti saznala, pa nije bitno iz kog izvora ja se izvinjavam ako sam jadan... pozdrav za ekipu....nismo dugo svirali zajedno....moglo bi neshto da se sredi... sa kojim ti bendom (bendovima) sviras sad, uvek moze da se napravi neka kombinacija, znas koga treba da okrenes i sve ce biti u savrshenom... dodji da cujesh nove RH pesme, ovo-ono!
Geozee Posted November 3, 2006 Report Posted November 3, 2006 Djole ima da te zlicim zbog tog avatarai potpisa........... Sta je Djigo?! Sta fali avataru i potpisu?
MC Hammer Posted November 3, 2006 Report Posted November 3, 2006 (edited) javite ako zatreba neki striptiz ja i zena smo uvek raspolozene (a imamo sad i jos jednu koleZinicu) Mlada filologija strikes again! Kolika je globa za svirku? Mislim, bejah pozvan... Ali sam tu informaciju kanda propustio. Edited November 3, 2006 by MC Hammer
Шарки Posted November 3, 2006 Report Posted November 3, 2006 eeeej ljudovi! vidimo se sutraaaaaaaa! javite ako zatreba neki striptiz ja i zena smo uvek raspolozene (a imamo sad i jos jednu koleZinicu) pozZzZzZz Can't wait. Чекам вас у првом реду.
Imenjak Posted November 5, 2006 Author Report Posted November 5, 2006 kakve su bile autorske, zanima me misljenje ljudi?
Шарки Posted November 5, 2006 Report Posted November 5, 2006 Не могу да верујем да сте нахранили Џигија! Добро је све звучало, она нова ауторска сабија! Видео сам и да по први пут ниси бескрајно сморен као што знаш да будеш. Допуна: Ишчитавао сам првих 5-6 страница теме, и ваљао се од смеха јер се ту помиње највећа лобања бас гитаре: СПАЛЕ! :) Што је тај човек прс'о сунце ти...
_NeSa_ Posted November 5, 2006 Report Posted November 5, 2006 Mislim da treba da smanjite Megadeth,i to dosta
Vick Tim Posted November 5, 2006 Report Posted November 5, 2006 Aha...a ne bi se bunio da sviramo Van Halena za svetog savu,kinesku novu godinu,osmi mart,dan ustavnosti,prvi maj,titov rodjendan,indijske orahe,bosanski kuglof,prepodobne muchenike,uskrs,katolichki i pravoslavni bozic i novu godinu,je l' da? :P
_NeSa_ Posted November 5, 2006 Report Posted November 5, 2006 Aha...a ne bi se bunio da sviramo Van Halena za svetog savu,kinesku novu godinu,osmi mart,dan ustavnosti,prvi maj,titov rodjendan,indijske orahe,bosanski kuglof,prepodobne muchenike,uskrs,katolichki i pravoslavni bozic i novu godinu,je l' da? :P Jedi govna . Ne,mislim da bi vam repertoar bio interesantniji kad biste smanjili M. i kada biste sarali . P.S. - jesu li ti skupili pare za majicu?
Vick Tim Posted November 5, 2006 Report Posted November 5, 2006 Aha,aha...da da. Videcemo... Ma kakvi.Jos me zatvorili u kavez na dva dana jer nisam bio dobar. Haaaaaaaaangreeeee!Jes ajm haaaaaaangre!Jes ajm haaaaaaaangre...haaaaaaaangre,HAAAAAAAANGRE FOOOOOOOOR JOR LAAAAAAAAV! :*
Imenjak Posted November 6, 2006 Author Report Posted November 6, 2006 Не могу да верујем да сте нахранили Џигија! Добро је све звучало, она нова ауторска сабија! Видео сам и да по први пут ниси бескрајно сморен као што знаш да будеш. Допуна: Ишчитавао сам првих 5-6 страница теме, и ваљао се од смеха јер се ту помиње највећа лобања бас гитаре: СПАЛЕ! :) Што је тај човек прс'о сунце ти... ja smoren? haha... sinoc nisam bio smoren... bio sam Angry...........AGAIN lol, no, imao sam i razloga, ali nadam se da ce se ispraviti, a i neke greske sam ja napravio IDEJNE, ne TEHNICKE... ali sve ce se popraviti 1. decembra inace meni se svidelo kako je na kraju ispalo i zvuk i svirka, govorim za RH, kako je krenulo tog 3. sve nizbrdo dobro smo ostali svi zivi i zdravi ocekujte josh bolju svirku, jos bolje zvucanje autorskih 1. jer ce to biti sigurno fina svirkice hvala sharkey na komentima, voleo bih jos nekog da cujem, cisto onako... pa se vidimo prvog
_NeSa_ Posted November 6, 2006 Report Posted November 6, 2006 ja smoren? haha... sinoc nisam bio smoren... bio sam Angry...........AGAIN lol, no, imao sam i razloga, ali nadam se da ce se ispraviti, a i neke greske sam ja napravio IDEJNE, ne TEHNICKE... ali sve ce se popraviti 1. decembra inace meni se svidelo kako je na kraju ispalo i zvuk i svirka, govorim za RH, kako je krenulo tog 3. sve nizbrdo dobro smo ostali svi zivi i zdravi ocekujte josh bolju svirku, jos bolje zvucanje autorskih 1. jer ce to biti sigurno fina svirkice hvala sharkey na komentima, voleo bih jos nekog da cujem, cisto onako... pa se vidimo prvog Zvuk vam je mog'o biti bolji,a autorske su bile dobre. Doduse,trecu sam zaboravio kakva je
Imenjak Posted November 6, 2006 Author Report Posted November 6, 2006 Zvuk vam je mog'o biti bolji,a autorske su bile dobre. Doduse,trecu sam zaboravio kakva je pa mogo je, ono svirali smo poslednji u skroz praznoj sali... da je bilo punije i zvuk bi bio tacniji nachulite ushi 1. RattleHead ima nesto da Vam kaze
bojan j. Posted November 7, 2006 Report Posted November 7, 2006 Zvuk vam je mog'o biti bolji,a autorske su bile dobre. Doduse,trecu sam zaboravio kakva je Uvek moze bolje... A trecu nisi zapamtio jer je nisi ni slusao, a stare dve si ranije cuo preko radija
_NeSa_ Posted November 8, 2006 Report Posted November 8, 2006 Uvek moze bolje... A trecu nisi zapamtio jer je nisi ni slusao, a stare dve si ranije cuo preko radija Pa,kako sam mogao da slusam,kad sam sve vreme gledao u tebe . Doduse,tu je bila i Tatjana
bojan j. Posted November 17, 2006 Report Posted November 17, 2006 I bice karta 150 din. tako da nemojte da kenjate da vam je skupo
Imenjak Posted November 26, 2006 Author Report Posted November 26, 2006 Jel ulazi taj Retlhed u studio uopste ove godine?
Marko, Mon_a[MOR]e Posted November 26, 2006 Report Posted November 26, 2006 Cestitam prinovu matori !!
bojan j. Posted November 26, 2006 Report Posted November 26, 2006 Jel ulazi taj Retlhed u studio uopste ove godine? A postujes kad odemo? Prinova ne da je glasna nego ubija.
Recommended Posts