Jump to content

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

pozdrav za ekipu....nismo dugo svirali zajedno....moglo bi neshto da se sredi... :D

Edited by Maximus
Posted

ja svasta rekao, ali eto, nemam ni kredita a ni vremena, da cak ni par minuta... mada dobro smo se izreklamirali, eto kad si i ti saznala, pa nije bitno iz kog izvora :)

ja se izvinjavam ako sam jadan...

pozdrav za ekipu....nismo dugo svirali zajedno....moglo bi neshto da se sredi... :D

sa kojim ti bendom (bendovima) sviras sad, uvek moze da se napravi neka kombinacija, znas koga treba da okrenes i sve ce biti u savrshenom... ;) dodji da cujesh nove RH pesme, ovo-ono! :P

Posted (edited)

javite ako zatreba neki striptiz ja i zena smo uvek raspolozene (a imamo sad i jos jednu koleZinicu) :):):):)

Mlada filologija strikes again! :pivopije::math:

Kolika je globa za svirku? Mislim, bejah pozvan... Ali sam tu informaciju kanda propustio. :confused:

Edited by MC Hammer
Posted

eeeej ljudovi!

vidimo se sutraaaaaaaa! :veseli:

javite ako zatreba neki striptiz ja i zena smo uvek raspolozene (a imamo sad i jos jednu koleZinicu) :):):):)

pozZzZzZz :pivopije:

:mhihi: Can't wait. Чекам вас у првом реду. ;):)

Posted

Не могу да верујем да сте нахранили Џигија! :) Добро је све звучало, она нова ауторска сабија! :rockdevil: Видео сам и да по први пут ниси бескрајно сморен као што знаш да будеш. ;)

Допуна: Ишчитавао сам првих 5-6 страница теме, и ваљао се од смеха јер се ту помиње највећа лобања бас гитаре: СПАЛЕ! :) :) Што је тај човек прс'о сунце ти... :)

Posted

Aha...a ne bi se bunio da sviramo Van Halena za svetog savu,kinesku novu godinu,osmi mart,dan ustavnosti,prvi maj,titov rodjendan,indijske orahe,bosanski kuglof,prepodobne muchenike,uskrs,katolichki i pravoslavni bozic i novu godinu,je l' da? :P :P :P

Posted

Aha...a ne bi se bunio da sviramo Van Halena za svetog savu,kinesku novu godinu,osmi mart,dan ustavnosti,prvi maj,titov rodjendan,indijske orahe,bosanski kuglof,prepodobne muchenike,uskrs,katolichki i pravoslavni bozic i novu godinu,je l' da? :P :P :P

Jedi govna :) .

Ne,mislim da bi vam repertoar bio interesantniji kad biste smanjili M. i kada biste sarali :da: .

P.S. - jesu li ti skupili pare za majicu? :meshuggah:

Posted

Aha,aha...da da.:P Videcemo...

Ma kakvi.Jos me zatvorili u kavez na dva dana jer nisam bio dobar.:D

Haaaaaaaaangreeeee!Jes ajm haaaaaaangre!Jes ajm haaaaaaaangre...haaaaaaaangre,HAAAAAAAANGRE FOOOOOOOOR JOR LAAAAAAAAV!

:* ;)

Posted

Не могу да верујем да сте нахранили Џигија! :) Добро је све звучало, она нова ауторска сабија! :rockdevil: Видео сам и да по први пут ниси бескрајно сморен као што знаш да будеш. ;)

Допуна: Ишчитавао сам првих 5-6 страница теме, и ваљао се од смеха јер се ту помиње највећа лобања бас гитаре: СПАЛЕ! :) :) Што је тај човек прс'о сунце ти... :)

ja smoren? haha... sinoc nisam bio smoren... bio sam Angry...........AGAIN :) lol, no, imao sam i razloga, ali nadam se da ce se ispraviti, a i neke greske sam ja napravio IDEJNE, ne TEHNICKE... :D ali sve ce se popraviti 1. decembra :)

inace meni se svidelo kako je na kraju ispalo i zvuk i svirka, govorim za RH, kako je krenulo tog 3. sve nizbrdo dobro smo ostali svi zivi i zdravi ;)

ocekujte josh bolju svirku, jos bolje zvucanje autorskih 1. jer ce to biti sigurno fina svirkice ;)

hvala sharkey na komentima, voleo bih jos nekog da cujem, cisto onako... pa se vidimo prvog :pivopije:

Posted

ja smoren? haha... sinoc nisam bio smoren... bio sam Angry...........AGAIN :) lol, no, imao sam i razloga, ali nadam se da ce se ispraviti, a i neke greske sam ja napravio IDEJNE, ne TEHNICKE... :D ali sve ce se popraviti 1. decembra :)

inace meni se svidelo kako je na kraju ispalo i zvuk i svirka, govorim za RH, kako je krenulo tog 3. sve nizbrdo dobro smo ostali svi zivi i zdravi ;)

ocekujte josh bolju svirku, jos bolje zvucanje autorskih 1. jer ce to biti sigurno fina svirkice ;)

hvala sharkey na komentima, voleo bih jos nekog da cujem, cisto onako... pa se vidimo prvog :pivopije:

Zvuk vam je mog'o biti bolji,a autorske su bile dobre. :da: Doduse,trecu sam zaboravio kakva je :)

Posted

Zvuk vam je mog'o biti bolji,a autorske su bile dobre. :da: Doduse,trecu sam zaboravio kakva je :)

pa mogo je, ono svirali smo poslednji u skroz praznoj sali... da je bilo punije i zvuk bi bio tacniji ;)

nachulite ushi 1. RattleHead ima nesto da Vam kaze ;):):):)

Posted

Uvek moze bolje... A trecu nisi zapamtio jer je nisi ni slusao, a stare dve si ranije cuo preko radija :evotigana:

Posted

Uvek moze bolje... A trecu nisi zapamtio jer je nisi ni slusao, a stare dve si ranije cuo preko radija :evotigana:

Pa,kako sam mogao da slusam,kad sam sve vreme gledao u tebe :wub: . :)

Doduse,tu je bila i Tatjana :wub::wub::wub::mhihi:

• 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...