Marko, Mon_a[MOR]e Posted November 26, 2006 Report Posted November 26, 2006 Cuo sam da je srecni tata bio tol'ko uzbudjen da je trcao po bloku i dernjao se ortacima pod prozor
Imenjak Posted November 27, 2006 Author Report Posted November 27, 2006 e' date='27. 11. 2006, 02:19' post='1242075'] Cuo sam da je srecni tata bio tol'ko uzbudjen da je trcao po bloku i dernjao se ortacima pod prozor u suprotnom ne biste saznali ma, nadam se da ce da se lepo pokaze u "studiju"
Mega_Deda Posted December 9, 2006 Report Posted December 9, 2006 (edited) To je to. Kao, ja sam vas verni fan, bla bla bla, ali naravno, necu vam doci na svirku jer ustvari ne kapiram muziku nego idem tamo gde masa odluci. Mogu samo da kazem da se masa zajebala i da je sinoc u SKC-u bilo razvaljivanja! I naravno, svaka cast momcima za izbor pesama, autorske su im bas fine, te 2 koje sam cuo, posto mi je taman nesto popustila petlja na sred vase svirke :shy: I naravno, kao i uvek, MegadetH u meni budi nesto divlje Edited December 9, 2006 by Mega_Deda
Imenjak Posted December 14, 2006 Author Report Posted December 14, 2006 RattleHead konacno priprema promo (trenutno se snima demo)... zainteresovani ce moci da dobiju isti najverovatnije krajem januara 2007. poz i vidimo se!
Imenjak Posted December 22, 2006 Author Report Posted December 22, 2006 Sviramo 30.12. na hitu godine tribjut bendova u skcu, mada cemo svirati megadeth i nase pesme pa se vidimo tamo !!!
Layla Posted December 31, 2006 Report Posted December 31, 2006 "Ne mogu da te volim Ali trebas mi samo ti..." Sjajne autorske, momci, samo napred! Zelim vam da u novoj godini bar jednom dobijete pristojan termin za svirku!
Imenjak Posted December 31, 2006 Author Report Posted December 31, 2006 (edited) Meni je jako zao zbog nekih pehova koji su nam se dogodili sinoc, zeleli smo da taj nastup bude dobar i da nas cuje sto vise ljudi prvenstveno zbog autorskih stvari, ali sta da se radi, izgleda da nemamo srece... pisha je jos jednom zakazala, kapiram da cu morati u skorije vreme da joj kupim koju vijagru da se malo ucvrsti Izgleda da ljudi nisu uopste upuceni u nas rad, i da megadeth sviramo samo po malo, a da tu ima svega i svacega... svideli su mi se neki "screamovi" posle nasih pesmica, sto me ohrabruje... mislim da u februaru mozete ocekivati nas promo/demo sa 3 pesme snimljene valjano, pa cete onda i biti malo vise upuceni u nas rad... Hvala Olgi sto se setila da pustimo muziku iz studija kada je pisha zakazala i hvala svima sto ste ostali da nas cujete, ja bih voleo kada bi jos neko prokomentarisao autorske... hvala kolegama iz Fuela sto su odsvirali JOSH JEDNU pesmu na kraju i kolegi gitaristi koji na svu muku dosao da mi pokupi produzni... e da, i hvala Layli, ma ko ona bila na komentaru vidimo se najverovatnije u februaru kada cete cuti PRAVI RATTLEHEAD u PRAVOM terminu, a do tada se lepo provodite, posebno za Novu Godinu i ostale praznike veliki pozdrav od RattleHEADA Edited December 31, 2006 by Mustaine
Mega_Deda Posted January 12, 2007 Report Posted January 12, 2007 Da li sam ja to upravo video vaseg basistu na reklami za Telenor ?!?!?!?
bojan j. Posted January 12, 2007 Report Posted January 12, 2007 Jesi A sad ce da ti brisu post.... Nego da ne bi bio totalni offtopic, zivi smo, snimamo demo polako i thako tho
Imenjak Posted January 12, 2007 Author Report Posted January 12, 2007 Jesi A sad ce da ti brisu post.... Nego da ne bi bio totalni offtopic, zivi smo, snimamo demo polako i thako tho a zivi smo?
Imenjak Posted January 14, 2007 Author Report Posted January 14, 2007 a zivi smo? zivi smo i zdravi imenjache, nego sta!!! zelim da chestitam u ime RattleHeada svima srecnu Pravoslavnu Novu Godinu i da vam pozelim puno zdravlja, srece, pameti i ljubavi i mnoooogo mnogooo kvalitetnije muzike u istoj Vidimo se uskoro, nadam se
Geozee Posted March 26, 2007 Report Posted March 26, 2007 Zivi ste valjda... bicete jos zivlji kad budete imali neku svirku.
bojan j. Posted March 26, 2007 Report Posted March 26, 2007 Zivi i zdravi, svirke ce biti kad se zavrsi demo
Duke Of Borca Posted March 26, 2007 Report Posted March 26, 2007 Jebes to bitno je da se svi gojimo, svirke ce biti
Гера Posted March 26, 2007 Report Posted March 26, 2007 pa koliko to vec snimate taj demo, koji kurac? spejs iter snimio album a krenuo pola godine posle vaseg demoa!
bojan j. Posted March 26, 2007 Report Posted March 26, 2007 Jebes to bitno je da se svi gojimo, svirke ce biti Hahah taj rad @ Gera - pa nema zurbe. A i spejs iter je brzi @ RNA - nope
Imenjak Posted March 27, 2007 Author Report Posted March 27, 2007 pa koliko to vec snimate taj demo, koji kurac? spejs iter snimio album a krenuo pola godine posle vaseg demoa! snimamo onim tempom koji mozemo sebi da prijustimo, i mi cemo kada do toga dodje snimiti album za manje od mesec dana, dok za sada idemo sporo ali jebitacno... cucete
bojan j. Posted March 29, 2007 Report Posted March 29, 2007 Bice Gero Zelimo da demo bude sto bolji, zato ne zurimo
K1nG5L0rdDemonSatanHeavy Posted March 29, 2007 Report Posted March 29, 2007 samo vi polako drugovi. milos zna najbolje kolko ti treba za produkciju. samo ovo je ipak demo, ne album. tako da bi trebalo vise da svirate u studiu a manje po kucama za demo snimak najbitnije da se ne ispada, bitne se i pesme. ako je snimal los to znaci da ste tr00 :) kad pocinje snimanje vokala?
bojan j. Posted March 29, 2007 Report Posted March 29, 2007 Haha, reci njemu da je demo Imamo probe mi, nema da brines... a vokal smo vec poceli.
Recommended Posts