Генеральный Posted March 29, 2007 Report Posted March 29, 2007 snimal јел овде треба да пише 'анимал' или 'снимак'?
K1nG5L0rdDemonSatanHeavy Posted March 30, 2007 Report Posted March 30, 2007 ne ne ne, ljudi mislio sam na "klimav i los". to je tr00 :)
Imenjak Posted March 30, 2007 Author Report Posted March 30, 2007 samo vi polako drugovi. milos zna najbolje kolko ti treba za produkciju. samo ovo je ipak demo, ne album. tako da bi trebalo vise da svirate u studiu a manje po kucama za demo snimak najbitnije da se ne ispada, bitne se i pesme. ako je snimal los to znaci da ste tr00 :) kad pocinje snimanje vokala? ko kaze da moja soba nije studio??? i to sa najjacim imenom!!! Chicken's NEST ovo sto radimo je promo materijal koji ce da nas predstavlja bar narednih godinu ipo do dve godine... tako da to treba da bude Full sada a i sto ne bi bio full ako nam se moze... ni kenta nije losa, a moze i triling da prodje poz!
celavi Posted March 30, 2007 Report Posted March 30, 2007 Samo vi udrite! Valjda cemo i mi da zavrsimo nesto uskoro pa da cepimo neku svirku za sve pare
K1nG5L0rdDemonSatanHeavy Posted March 31, 2007 Report Posted March 31, 2007 hahahahahaha, do jaja. a sto ja nisam obavesten o tome. evo brate losmi, sledece nedelje ces imati primer snimanja gotare i basa u skoli, pa mozes da naucis nesto. :) p.s. gospodin minic mi je ekspicitno rekao da ne pljujem ATP na nasoj temi. zato cu da pljujem na vasoj :) :)
K1nG5L0rdDemonSatanHeavy Posted April 1, 2007 Report Posted April 1, 2007 hahaah, ako platis. samo nas uce kako da postavljamo mikrofone, kako da koristimo mixetu i tako to. mi smo za pultom, ne za instrumentima. :) ali na kraju mozes da biras diplomski, pa onda mozes da snimas sta god oces :)
Imenjak Posted April 1, 2007 Author Report Posted April 1, 2007 evo brate losmi, sledece nedelje ces imati primer snimanja gotare i basa u skoli, pa mozes da naucis nesto. da, svakako cu imati prilike da cujem i vidim stvari koje nikada nisam video :) :)
Viscus Posted April 2, 2007 Report Posted April 2, 2007 (edited) zao mi je samo sto vas grupa nema pijanog fanstea. ako snimis njega pod punim gasom, svaka cast. naravno, moras da koristis neki gate, ili jos bolje da iskljucis ga iz mixete :) Sledeci put kod Mirka snimamo bubanj pa cemo da vidimo kako ces da klikces. Nece ti pomoci ni 6 automatizacija. Edited April 2, 2007 by Viscus
ba+a. Posted April 3, 2007 Report Posted April 3, 2007 (edited) poz za mikija,igora i drugare skini nocjas sve sa sebe, sa nogu obori me Edited April 3, 2007 by Shamandalie
Imenjak Posted April 5, 2007 Author Report Posted April 5, 2007 poz za mikija,igora i drugare skini nocjas sve sa sebe, sa nogu obori me svuci nocas, Bato, svuci
*nitro* Posted April 22, 2007 Report Posted April 22, 2007 nisam vas chuo brdo vremena pa da proverrim..a ja sam super
bojan j. Posted April 22, 2007 Report Posted April 22, 2007 Pa ostalo nam je jos nesto malo da zavrsimo demo pa ce bit' promocije i thako tho, bicete obavesteni u svakom slucaju
Djommy Posted April 26, 2007 Report Posted April 26, 2007 Ja volim Vanju!!! On je tako sexy!!!!! Molim vas da me upoznate sa njim, ako je to moguce!!! :pivopije: sorry za spam!!!
bojan j. Posted April 26, 2007 Report Posted April 26, 2007 Nisam znao da si batalio maloletne goticarke Dzoni
K1nG5L0rdDemonSatanHeavy Posted April 26, 2007 Report Posted April 26, 2007 zaboravi dzoni na vanju. ti si pretplatnik 064. kad predjes na telenor ... :)
Djommy Posted April 27, 2007 Report Posted April 27, 2007 Da :):):), moracu da se prebacim na telenor!!!! A sto se tice debelih goticarki......bilo je tesko, ali sam se izborio na kraju!!! sorryte za spam x2! :pivopije:
Imenjak Posted May 1, 2007 Author Report Posted May 1, 2007 nema! sad ce i Boki da radi u Telenoru pa cemo da promenimo ime u TeleHEAD jbg skoro pa vecina 40% benda mislim Vanja roka-snima reklame za Telenor... a za ovog drugog sam vec pomenuo :)
bojan j. Posted July 12, 2007 Report Posted July 12, 2007 Ko slusa dvesta dvojku nek veceras naculji usi bice najava za gitarijadu i mozda par iznenadjenja... Ko ne slusa, nek opet slusa
Imenjak Posted July 16, 2007 Author Report Posted July 16, 2007 dabome! Cenim da bi trebalo da se zatvori ova tema!
RNA Posted July 16, 2007 Report Posted July 16, 2007 Пријави тему модератору. Е, колике сам ја ноћи изгубио да је очистим и нисам успео, а ви сада хоћете да је затворите.
Recommended Posts