Jump to content

Recommended Posts

Posted
Ako se do sada nisu poubijali,nece ni sad icon_da.gif .A i da zagine neko,bicemo da "dobrom" glasu icon_wink.gif.

Ma naravno... pivopije.gif

Da neko zagine prozvali bi vas domaci Slayer icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
Ma naravno... pivopije.gif

Da neko zagine prozvali bi vas domaci Slayer icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

ma jok... toliko debilni ko slayer necemo biti... nismo mi pobogu kvazi satanisti! icon_da.gificon_da.gificon_da.gif

pivopije.gif

Posted

E,PA NECU DA ISKLJUCIM CAPS,AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA icon_biggrin.gifbiggrin.giflaugh.gif

Posted
e, mustaine, sto nisi isao sa nama na slayer? bolest ili sta? icon_confused.gif

bolestan sam bio... a i dalje sam... biggrin.gif

ma da me sada pitas da mogu da biram da sam bio ili ne... radije bih rekao da necu da idem tamo.... jebote blato do kolena... icon_da.gif

Posted
ma jok... toliko debilni ko slayer necemo biti... nismo mi pobogu kvazi satanisti! icon_da.gificon_da.gificon_da.gif

pivopije.gif

Ma bili oni satanisti ili ne, dobro ga otprasise na Exitu icon_rockdevil.gificon_rockdevil.gificon_rockdevil.gif

Tako da bi ovo trebalo da shvatis pre svega kao kompliment! pivopije.gif

E, kako napreduju autorske stvari? icon_wink.gif

Posted
Ma bili oni satanisti ili ne, dobro ga otprasise na Exitu icon_rockdevil.gificon_rockdevil.gificon_rockdevil.gif

Tako da bi ovo trebalo da shvatis pre svega kao kompliment! pivopije.gif

E, kako napreduju autorske stvari? icon_wink.gif

znam... hvala! pivopije.gif

autorske idu polako... ali sigurno... icon_da.gif

Posted
e' date='12. 7. 2005, 23:54'] E stari... optimista do kraja...

i Jason Becker je prvo dobio temperaturu mhihi.gif ...

brateeeee, ne sali se sa takvim stvarima.... icon_da.gif

Posted
e' date='13. 7. 2005, 12:48'] E, ne bih to ni napisao da mi nije rekao Mirko da si ozdravio icon_da.gif

sta bre Mirko zna... nisam josh... icon_da.gif

Posted
e' date='13. 7. 2005, 23:49'] jebiga, objektivno no.gif ...

Ajde pricaj malo o tim pesmama jer ce Bojan J. da se ljuti na offtopicu pivopije.gif

cim ugledaju svetlost dana... bicete informisani... icon_da.gif

icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...