Fantomni Posted May 6, 2005 Report Posted May 6, 2005 Sramota da tema ne postoji... Cuo sam da su snimili novi album koji je totalno u Hard rock fazonu. Jel ima neko informacija? Quote
michelle Posted May 11, 2005 Report Posted May 11, 2005 Nema tema. Bezvezan Bend, ni jedna njihova pesma mi se ne dopada, imaju ogavan vokal, imaju 100 godina i treba da idu u penziju Quote
acanikolic Posted May 11, 2005 Report Posted May 11, 2005 Ma daj pricas gluposti, yu grupa je strava i bas odise zdravom atmosferom za razliku od mnogih drugih bendova. Svaka cast matorcima. Novi album nisam cuo sem one jedne pesme koja se vrti na tvu! Quote
Fantomni Posted May 11, 2005 Author Report Posted May 11, 2005 Nema tema. Bezvezan Bend, ni jedna njihova pesma mi se ne dopada, imaju ogavan vokal, imaju 100 godina i treba da idu u penziju Jebote kako mozes za ovaj bend da lajesh tako? Ti starci su profesori za vecinu nashih bendova! Quote
Archibald Reiss Posted May 11, 2005 Report Posted May 11, 2005 vaistinu znaju o muzici... mada mi se cini da su bolji za saradnju nego da rade sami svoje pesme i albume... znaci ono ogroman potencijal za pisanje i komponovanje.. Quote
:Dea Posted May 11, 2005 Report Posted May 11, 2005 Inace ne volim da pljujem, ali ovaj bend mi je skroz nezanimljiv i smara. Jedino crni leptir moze da prodje (to sam prvo naucila da sviram na gitari...)! Quote
Archibald Reiss Posted May 12, 2005 Report Posted May 12, 2005 pa dovoljno sto su primili onog Petra Jelica u bend... koji je u tripu - nikad sam jaci frajer - .. fenser Quote
Vlaja Buraz Posted May 12, 2005 Report Posted May 12, 2005 O majku mu. A ti ga ne bi primio? Ja bih ga primio makar da moram istjerati i sina od rođenog brata. Inače, poštovanje za YU grupu. Čuh da su izbacili taj novi album, ali opet mi to nije sigurno. Idem sutra potražiti. Mnoštvo dobrih pjesama, kombinovanje narodnih motiva sa rokenrolom, što se mene tiče - krajnji domet. Nedavno sam se nešto bio navukao na njih, posebno na pjesmu "Zaboravi" ili kako se u originalu zove, "Message in a Bottle"... Quote
Гера Posted June 17, 2005 Report Posted June 17, 2005 (edited) YU GRUPU sam prvi put slusao kad sam bio mali, kada mi je cale davao kasete svega i svacega (R'n'R) da slusam: RIBLJA CORBA, ZABRANJENO PUSENJE, BELO DUGME (namerno sam tako napisao), pa izmedju ostalih i YU GRUPU! ova nova stvar je EXTRA!!! gotivim ja da slusam taj rock... valjda me podseca na detinjstvo... stvarno mi se svidja ta nova stvar, ali mi se ne kupuje album zbog nje, pa ako neko moze ili hoce, da mi okaci neki link gde mogu da je skinem... HVALA! EDIT: i da... prva pesma koju sam naucio na gitari je onaj intro za crni leptir! Edited June 17, 2005 by Jaymz Doofy Neegroothin Quote
Dani Posted June 17, 2005 Report Posted June 17, 2005 "Crni Leptir" kakva pesma... slabo se to slusa, slabo... Quote
blondie Posted July 3, 2005 Report Posted July 3, 2005 cijenim i postujem. ali u mom selu Zabranjeno Pusenje je bio prioritet. i ostao! Quote
shock! Posted November 22, 2005 Report Posted November 22, 2005 nah....gotivna je Yu Grupa mada nista posebno....bilo je do yaya na njihovoj svirci na onom certu "podignimo Stupove"..... pesme: Mornar,Cudna suma,Odlazim,Dunavom jos duvaju vetrovi,Crni leptir,Oluja.... Quote
Dragana Posted December 13, 2005 Report Posted December 13, 2005 Subota, 17. 12.2005. u 21:00 Dom Omladine Velika sala Quote
Dragana Posted December 15, 2005 Report Posted December 15, 2005 juce sam isla do doma da pitam za karte... bedak, nece biti u prodaji... moci ce da se udje samo uz pozivnicu Quote
Vampireli Posted December 21, 2005 Report Posted December 21, 2005 Ja sam cula da je to bila promocija novog albuma, a uskoro ce biti i koncert. Quote
wild soul Posted December 21, 2005 Report Posted December 21, 2005 YU grupa?meni lichno daju neku pozitivnu energiju e sad... poznata izjava"ukusi su razlichiti. dakle treba ih poshtovati.mislim ukuse a i godine naravno svi cemo mi nekad imati "100" godina i pitanje da li cemo "hteti" u tu vrstu penzije. muzika je u nama chitav zhivot,josh ako to radish onako kako oni rade...teshko da mozhesh 'ladno da kazhesh "e necu vishe-dosta je bilo-smorio sam se...bla,bla..." i ne treba...treba da traje Quote
SRLE Posted December 23, 2005 Report Posted December 23, 2005 Super su.Starci dobro sviraju.Omiljene pesme: trka,Dunavom sibaju vetrovi,crni leptiri,sama,nona,od zlata jabuka,odlazim itd Quote
dr.lecter Posted January 3, 2006 Report Posted January 3, 2006 Najiskreniji Djeca treba da se uce od njih... Respekt do neba Quote
dudi Posted July 21, 2006 Report Posted July 21, 2006 Najiskreniji Djeca treba da se uce od njih... Respekt do neba Svirali su kod nas u Bečeju 11 juna na otvorenom ,Organizovali su stvarno dobro onako zatvorili jednu ulicu namestili binu i cepaj ,ozvučenje je bilo stvarno plafon .sponzor je bio JELEN PIVO koncert je bio besplatan zato je i bila ludnica u masi . Quote
Gwydion Posted July 21, 2006 Report Posted July 21, 2006 Ne volim, ali mislim da su u istoriji domace muzike zauzeli svoje mesto, da su imali kvalitet u vreme kad su svirali U tami disko kluba i Kosovske bozure. I mislim da su odavno trebali da prestanu sa radom i da ostanu zapamceni po onome sto su radili u vreme kad je to imalo smisla i kad je to bilo bitno. Bendovi su kao rok trajanja i na ugovorima treba napisati dokle mogu da traju. Posle toga datuma dovidjenja. Quote
Mary Joe Posted July 21, 2006 Report Posted July 21, 2006 Svidja mi se ovaj najnoviji singl, ''Boze, spasi me'' mislim da se zove. A i spot je zanimljiv, sa Andjelijom Vujovic. Quote
Ma Jelena. Posted July 24, 2006 Report Posted July 24, 2006 Svidja mi se ovaj najnoviji singl, ''Boze, spasi me'' Ne znam bas da l' je najnoviji(mislim da je sa cd-a gde je i pesma "Pustinja",nisam sigurna)...U svakom slucaju se slazem,odlicna pesma,pogotovo muzika... Quote
SAVATAGE Posted July 26, 2006 Report Posted July 26, 2006 Kad smo svirali na bajk skupu u Indjiji skoro juri me kroz publiku neka seda glava da mi cestita na "dobroj svirci" kad ono Zika YU grupa samo sto nisam pao na bulju extra bend stvarno - naravno kad su iz Zemuna - Paviljoni Quote
shock! Posted November 22, 2006 Report Posted November 22, 2006 Zika se sjebo pre nekih mesec ipo......saobracajka.....polomio kuk, koleno, tetive, ostao bez zuba itd.itd.... iz prve je cak bio u kriticnom stanju.... Quote
Srle8 Posted December 1, 2006 Report Posted December 1, 2006 Strasno Kako je dobra ova pesma Boze Spasi Me. A tek solaze. Strasni su. Quote
Recommended Posts