Kali Agna Posted February 14, 2006 Report Posted February 14, 2006 @kali TUGA - hehehe morao sa da smislim nov naziv. a sh'o? cija sam ja tuga? Quote
*Pera* Posted February 16, 2006 Report Posted February 16, 2006 a sh'o? cija sam ja tuga? Informacija Bela Crkva je definitivno 29.02. Nemam pojma,lupio sam!!! Quote
RNA Posted February 21, 2006 Report Posted February 21, 2006 Момци, честитам! Управо сте додати на metal archives, после скоро месец дана чекања. Мислим да бисте могли да ми се захвалите. Quote
Гера Posted February 21, 2006 Author Report Posted February 21, 2006 hvala, brate! hvala puno! cenim/o! PS: sto djigi medju bendove nisi stavio i VLADA JET BEND??? Quote
RNA Posted February 21, 2006 Report Posted February 21, 2006 Па, зато што није метал бенд. Тамо на том сајту не би имало никакве сврхе помињати Џета. Капираш? Quote
Гера Posted February 21, 2006 Author Report Posted February 21, 2006 ma zezam se! ma tdze je old school pagan black metal, sa primesama bluesa! Quote
Kali Agna Posted February 22, 2006 Report Posted February 22, 2006 jeste zavrsili konacno baladu i zajebanu? jel 100% sigurno da ce obe biti premijerno izvedene u festu? Quote
Гера Posted February 22, 2006 Author Report Posted February 22, 2006 balada se i ne radi... to jest, na stand by-ju je! a za zajebanu jos uvek ne znam... text nije gotov! Quote
Kali Agna Posted February 23, 2006 Report Posted February 23, 2006 bas ste se ulenjili, nema sta... Quote
Гера Posted February 23, 2006 Author Report Posted February 23, 2006 ma, cuti, i ja pizdim zbog toga... mnogo sporo sve radimo, probe imamo na bukvalno mesec dana, a poslednju smo imali pre toliko... smor zesci... pogotovo ja sad jos krenuo na fax, kao ozbiljno, i djiga koji ima 398 bendova, i nikako ne mozemo da se sklopimo za istu... ma... uzgred, napravio sam i ja jednu novu stvar, i skoro je zavrsavam... onako heavy je, al' je veseo riff... meni je skroz ok, a i perketu se svidza! Quote
ALEXIE_AIC Posted February 23, 2006 Report Posted February 23, 2006 balada se i ne radi... to jest, na stand by-ju je! Hocemo BALADU!!!! Quote
ALEXIE_AIC Posted February 23, 2006 Report Posted February 23, 2006 ma, cuti, i ja pizdim zbog toga... mnogo sporo sve radimo, probe imamo na bukvalno mesec dana, a poslednju smo imali pre toliko... smor zesci... pogotovo ja sad jos krenuo na fax, kao ozbiljno, i djiga koji ima 398 bendova, i nikako ne mozemo da se sklopimo za istu... ma... uzgred, napravio sam i ja jednu novu stvar, i skoro je zavrsavam... onako heavy je, al' je veseo riff... meni je skroz ok, a i perketu se svidza! Jos novih stvari? Heavy?! Nego, kako cete da se uvezbate, kad je svirka sledece nedelje? Jeste da ste maestri za svojim instrumentima, al` opet... Quote
Гера Posted February 24, 2006 Author Report Posted February 24, 2006 sutra svirka u beloj crkvi... ne znam da li ce biti prenosa na 202-ci... Quote
Kali Agna Posted February 24, 2006 Report Posted February 24, 2006 @Kali Yuga - што ајкула? pa zato sto je ajkula u horoskopu, bas kao i ja! lepo se provedite sutra u beloj crkvi i jebite kevu tom koji je protiv toga da se vode fanovi. a ako se vama slucajno nesto desi, jebacu ja njemu kevu Quote
ALEXIE_AIC Posted February 24, 2006 Report Posted February 24, 2006 lepo se provedite sutra u beloj crkvi i jebite kevu tom koji je protiv toga da se vode fanovi. Jeb`o te, niko ne zabranjuje, nego NEMA MESTA u autobusu! Sutra ide 10 (ako ne i vise ) bendova! A inace moze da ide ko hoce. Quote
Bole Posted February 25, 2006 Report Posted February 25, 2006 Da li je normalno da svako vuce neko drustvo kako hoce u autobus koji nije besplatan ili sada nesto i da se pravi dzumbus i tako to....Mislim desavalo se , mozda ti ne znas, ali da nema mesta da ljudi iz bendova sednu...I to iz samo jednog razloga a to je zato sto je bilo puno bendova i svako poveo jos toliko ljudi kojima tu nije mesto i cao...Za one za koje treba da bude mesta nije bilo...Ne verujem da ti je primedba na mestu...Pogotovo kada je sada stavljeno to sve na visi nivo davanjem nekih podataka ljudi koji idu... inace Bilo lepo u BC pozdrav drugarima Quote
ALEXIE_AIC Posted February 25, 2006 Report Posted February 25, 2006 Zato sam i napisala da se neko ne istripuje - jednostavno nema mesta. @Bole: ako je meni bio upucen post, znam ja mnogo toga . Quote
Kali Agna Posted February 25, 2006 Report Posted February 25, 2006 @Bole - izvini, kome se ti obracas? ja idem sa njima samo kada me neko iz benda pozove, inace nemam obicaj da se trpam! i receno mi je malo preformulisanim recima da su iz 202-jke uveli neka nova pravila i da niko ne sme da se vodi. inace nisam mentol i mogu da shvatim da nema mesta u autobusu Quote
Bole Posted February 25, 2006 Report Posted February 25, 2006 Ma nije tebi , nego ste otvorili temu o tome da li je normalno/lepo/pristojno voditi ljude sa strane u autobus na gostovanja 202 po Srbiji....Mislim da nije sto se mene tice... Toliko o tome .. Nije to nikakva misterija ili nesto sada... Quote
ALEXIE_AIC Posted February 26, 2006 Report Posted February 26, 2006 Ma nije tebi , nego ste otvorili temu o tome da li je normalno/lepo/pristojno voditi ljude sa strane u autobus na gostovanja 202 po Srbiji....Mislim da nije sto se mene tice... Toliko o tome .. Nije to nikakva misterija ili nesto sada... Nego meni? Ja sam isla mnoooogo puta sa njima (radila, jel` te, na 202, pa zato i znam) i jos mnogo puta cu i ici, i licno sam vidjala da ljudi koji su svirali stvarno nisu imali mesta jer je nekome palo na pamet da povede svoje ortake/kinje-ribe/tipove, whatever...Tako da je skroz ok sto su to uveli , trebalo je to i ranije da urade. U svakom slucaju, to je to, nadam se da je sve clear sad. Quote
Kali Agna Posted February 26, 2006 Report Posted February 26, 2006 Ma nije tebi , nego ste otvorili temu o tome da li je normalno/lepo/pristojno voditi ljude sa strane u autobus na gostovanja 202 po Srbiji....Mislim da nije sto se mene tice... e pa to onda reci njima ili bilo kom drugom ko vodi ljude sa strane... zasto bih ja odbila da idem kad me neko pozove, kada me poziva na svoju odgovornost... ............................................................................. kraj diskusije Quote
Гера Posted February 26, 2006 Author Report Posted February 26, 2006 ja sam stotinu puta blejao bez mesta... Quote
Kali Agna Posted February 26, 2006 Report Posted February 26, 2006 ja sam stotinu puta blejao bez mesta... ...sto svakako nije u redu i kako je prosla svirka? Quote
Гера Posted February 26, 2006 Author Report Posted February 26, 2006 dobro! juce je bilo smejanja kao nikad! Quote
*nitro* Posted February 26, 2006 Report Posted February 26, 2006 ljudovi aj mi nabavite demo pa mi dajte u festu? pozz Quote
Recommended Posts