Гера Posted December 18, 2006 Author Report Posted December 18, 2006 (edited) ja ne znam da pisem reci, a ni ne interesuje me preterano. ja napisem riff, peric napise riff, kosta napise riff, sve se to lepo ukombinuje, a kako ce da se peva, to ide na kraju! Edited December 18, 2006 by Jaymz Doofy Neegroothin Quote
RNA Posted December 18, 2006 Report Posted December 18, 2006 taj trip da se prvo uradi muzika pa tekst umesto obrnuto mi nikad nije bio jasan. Meni je skroz nebulozna ideja da se radi obrnuto. Logicnije je prvo muzika, pa posle na nju da kalemis tekst. Mada, ja volim te dve stvari da radim istovremeno, jer ne mogu da zapamtim rif ako ga odmah ne vezem za tekst. Quote
Гера Posted December 18, 2006 Author Report Posted December 18, 2006 bravo bole! e, ajd skini ovo (& metallica tribute) iz naziva teme! Quote
RNA Posted December 18, 2006 Report Posted December 18, 2006 Odustali ste od Metallica nasledja? Quote
Kali Agna Posted December 19, 2006 Report Posted December 19, 2006 Meni je skroz nebulozna ideja da se radi obrnuto. Logicnije je prvo muzika, pa posle na nju da kalemis tekst. i posle se pitamo zasto nasi bendovi imaju tako lose i iskasapljene tekstove, ciji je (be)smisao vesto sakriven u nepravilnom engleskom. a da je najbolje da se rade te dve stvari istovremeno, to stoji. Quote
Geozee Posted December 19, 2006 Report Posted December 19, 2006 Pa lakse je da se valjda napise prvo muzika, pa se po njoj uskladi text. Quote
RNA Posted December 19, 2006 Report Posted December 19, 2006 i posle se pitamo zasto nasi bendovi imaju tako lose i iskasapljene tekstove, ciji je (be)smisao vesto sakriven u nepravilnom engleskom. a da je najbolje da se rade te dve stvari istovremeno, to stoji. Prouci Space Eater tektove, pa se javi ponovo sa istom tvrdnjom! Quote
Kali Agna Posted December 19, 2006 Report Posted December 19, 2006 Prouci Space Eater tektove, pa se javi ponovo sa istom tvrdnjom! nadam se da ne mislis da samo tvoj bend cini scenu rasprava je, bar sto se ove teme tice, zavrsena. Quote
RNA Posted December 20, 2006 Report Posted December 20, 2006 (edited) Naravno da ne, zaboga, ali nemoj onda da generalizujes stvari. Ah, zaboravio sam i to da vecina postojecih srpskih thrash bendova ne radi tekstove na engleskom, npr. Bombarder, Nadimac, Kuga, a i Azazel se presaltao na srpski. Edited December 20, 2006 by RNA Quote
Geozee Posted December 20, 2006 Report Posted December 20, 2006 Ma mene samo zanima kad ce neka UD svirka. Quote
GROM Posted December 23, 2006 Report Posted December 23, 2006 @ Kali - Ne znas ni ti ko je Dz. Majnard kejnz, pa nista...Ne studiraju svi engleski, ali se trude ljudi... Quote
darthmoog Posted December 23, 2006 Report Posted December 23, 2006 ne znam ni ja koje Dz. majnard kejnz? tip se zove james maynard kennan... Quote
Geozee Posted December 23, 2006 Report Posted December 23, 2006 Chuo sam da je prva svrika "novog" ud-a, 4 januara u nekom gradu na "k". Quote
Geozee Posted December 23, 2006 Report Posted December 23, 2006 Ne znam kosta mi je rekao na "k". A na koji grad mislis? Quote
Kali Agna Posted December 23, 2006 Report Posted December 23, 2006 @ Kali - Ne znas ni ti ko je Dz. Majnard kejnz, pa nista...Ne studiraju svi engleski, ali se trude ljudi... stole, ti si nekad bio fin decko, ne znam sto si odjednom krenuo toliko da me prozivas. niti kapiram povodom cega. daj opusti se, jedno pivce za zivce gde god da UD svira, prijavljujem se da krenem ako jos uvek ima mesta Quote
RNA Posted December 24, 2006 Report Posted December 24, 2006 Ne znam kosta mi je rekao na "k". A na koji grad mislis? Na Smederevo, bre! Quote
Geozee Posted December 24, 2006 Report Posted December 24, 2006 Znam - kasno sam saznao @Grom - da Stole... Quote
RNA Posted December 24, 2006 Report Posted December 24, 2006 Sledeceg puta bolje da se informises! Koju si to informaciju ti imao, tj. koji je to bio grad na K na koji si mislio? Quote
Geozee Posted December 24, 2006 Report Posted December 24, 2006 Nemam pojma. Kosta mi je rekao na "k", a mislio je na Smederevo. Quote
tHe NecromasteR Posted December 24, 2006 Report Posted December 24, 2006 Cujem svirate u pancevu pred novu godinu, istina? gr33tz Quote
darthmoog Posted December 24, 2006 Report Posted December 24, 2006 Zar nije subotica,a ne smederevo? Quote
Recommended Posts