Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

ja ne znam da pisem reci, a ni ne interesuje me preterano.

ja napisem riff, peric napise riff, kosta napise riff, sve se to lepo ukombinuje, a kako ce da se peva, to ide na kraju!

Edited by Jaymz Doofy Neegroothin
  • Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

taj trip da se prvo uradi muzika pa tekst umesto obrnuto mi nikad nije bio jasan.

Meni je skroz nebulozna ideja da se radi obrnuto. Logicnije je prvo muzika, pa posle na nju da kalemis tekst. Mada, ja volim te dve stvari da radim istovremeno, jer ne mogu da zapamtim rif ako ga odmah ne vezem za tekst.

Posted

Meni je skroz nebulozna ideja da se radi obrnuto. Logicnije je prvo muzika, pa posle na nju da kalemis tekst.

i posle se pitamo zasto nasi bendovi imaju tako lose i iskasapljene tekstove, ciji je (be)smisao vesto sakriven u nepravilnom engleskom.

a da je najbolje da se rade te dve stvari istovremeno, to stoji.

Posted

i posle se pitamo zasto nasi bendovi imaju tako lose i iskasapljene tekstove, ciji je (be)smisao vesto sakriven u nepravilnom engleskom.

a da je najbolje da se rade te dve stvari istovremeno, to stoji.

Prouci Space Eater tektove, pa se javi ponovo sa istom tvrdnjom!

Posted (edited)

Naravno da ne, zaboga, ali nemoj onda da generalizujes stvari.

Ah, zaboravio sam i to da vecina postojecih srpskih thrash bendova ne radi tekstove na engleskom, npr. Bombarder, Nadimac, Kuga, a i Azazel se presaltao na srpski.

Edited by RNA
Posted

@ Kali - Ne znas ni ti ko je Dz. Majnard kejnz, pa nista...Ne studiraju svi engleski, ali se trude ljudi...

stole, ti si nekad bio fin decko, ne znam sto si odjednom krenuo toliko da me prozivas. niti kapiram povodom cega. daj opusti se, jedno pivce za zivce :pivopije:

gde god da UD svira, prijavljujem se da krenem ako jos uvek ima mesta :)

Posted

Sledeceg puta bolje da se informises!

Koju si to informaciju ti imao, tj. koji je to bio grad na K na koji si mislio?