*nitro* Posted May 14, 2005 Report Posted May 14, 2005 Dodaj tu jos Fight fire i Dyers Eve sa nase strane. I jos jedna ispravka...svirka je 04.06. a to mu dodje JUN ma opushteno i mi cemo verovatno da skidamo neke zajebancije sa garaze dakle zauzeti su i Fight Fire With Fire i Dyers Eve( !!! ) Quote
Lukather Posted May 14, 2005 Report Posted May 14, 2005 Поздрав за целу екипу од FULLSTOP екипе! Само тако наставите! Quote
Гера Posted May 14, 2005 Author Report Posted May 14, 2005 hvala FULLSTOP-ovci! pozdrav i vama! Quote
Гера Posted May 14, 2005 Author Report Posted May 14, 2005 to je jedna od stvari koja me jebe kod kompa, sve nesto secka i guta mi slova... aj, opet... Pozdrav za Ljute Papprichice, Broken Strings i F O O L S T O P PS: i nisam obratio paznju zato sto sam bio mrtav umoran i popio sam hektolitar piva... Quote
Шарки Posted May 14, 2005 Report Posted May 14, 2005 (edited) sharkey ti sigurno nisi slusao dachu kako lupa duplu? Ne znam kako čovek lupa duplu,nisam gledao/slušao Hatred 1000 godina,a znam ih kao likove koji (loše) obrađuju Metlicu (Vidiš ti to! Od početka sam bio anti-Hatred lik a sad mi fali korak da sviram sa njima! - STOP PREDRASUDAMA!!!) P.S. Bez obzira kako lupa duplu, Dyers Eve bi sam LarŠ ne može više da je odsvira uživo! Edited May 14, 2005 by sharkey Quote
*Pera* Posted May 14, 2005 Report Posted May 14, 2005 pozdrav za ljute papricite i broken stings! hahahahahahahahahha i onda ja gresim u slovima hahahaha Zezam se samo tako nastavi!!! GERA - E Sklopio sam Underdeath samo sam izmenio sve rifove(nova pesma) i nece se zvati UNDERDEATH nego rece mi Djiga nesto MIND FLAVOR!!! uglavnom za sada imam samo MAIN riff i Refren(koji ne znam dal ostaje u pesmi)Fali mi Break izmedju strofa!!! Trebace mi pomoc od ostalih(DJIGE i TEBE)posto Zoki ne moze ni da svira moje Rifove a kamoli da ih Smisli!! Zezam se!!!!malo me ponelo!!! Ako Zoki Ovo Procita Ubice me !!! uglavnom videcemo!!! OVO JE TREBALO DA TI POSALJEM NA PRIVATE ALI ME NESTO ZAJEBAVAO KOMP!!! Quote
Youndivian Posted May 14, 2005 Report Posted May 14, 2005 Dyers Eve bi sam LarŠ ne može više da je odsvira uživo! Znači,tek sam sad izvalio kako sam sklopio rečenicu! Užas! Pitaj Johnsona, gitaristu Broken stringsa, on je sa nama svirao Dyers Eve do soloa maltene. Sve moze da se uradi... Quote
Điga Posted May 15, 2005 Report Posted May 15, 2005 Kao prvo Gero nemoj da kenjas da je svirka bila sranje, odsvirali smo extra, Perketu je malo bio sjeban glas jer je bolestan, ali je odsvirano do jaja (zvuk je bio super). Perke brate da li si ti gluv rekao sam ti MIND SLAVERY a ne FLAVOUR-ludak. Bice do jaja ako odradimo planirani repertoar za SKC, mislim odradicemo ga sigurno, ali stvari koje cemo da sviramo su do jaja i pritom su nekomercijalne!!! poz od Underdeath-a Quote
Гера Posted May 15, 2005 Author Report Posted May 15, 2005 Kao prvo Gero nemoj da kenjas da je svirka bila sranje, odsvirali smo extra,... sta se tripujes djigo, niko nista nije rekao da je bilo sranje, rekao sam samo da je svirka bila raspad (globalno, svi bendovi nisu bili na svom nivou) i da je bilo mnogo, mnogo boljih (a jel nije bilo??? seti se novog sada...)!!!!!!! Quote
Гера Posted May 15, 2005 Author Report Posted May 15, 2005 evo sta cemo, najverovatnije, da sviramo na svirci u skc-u: - Ride The Lightning - Hit The Lights - Phantom Lord - Escape - Leper Messiah - ...And Justice For All - Through The Never - Holier Than Thou eto, nadam se da je OK? sad jos samo da ih uvezbamo, ali dobro, imamo jos mesec dana... poz! Quote
*nitro* Posted May 16, 2005 Report Posted May 16, 2005 Dobro ljudi ako skinete sve te pesme sviracemo zajedno, dogovricemo se vi, mi i hatred sad ovaj vikend ili tokom sl nedelje oko pojedinosti i tako toga... pozdrav Quote
Гера Posted May 16, 2005 Author Report Posted May 16, 2005 posto sada imamo besplatan studio bacicemo se na posao, pa cemo da odradimo sve te pesme, normalno... mislim vecinu pesama smo mi vec svirali, neke u medley-u, neke ovako na probama iz zajebancije, ali nikada na njima nismo ozbiljno radili (mislim djiga, pera i ja znamo da ih sviramo, malo je samo zoki problematican po tom pitanju, tacnije ne znam da li on zna da ih svira)! dogovoricemo se... Quote
Geozee Posted May 16, 2005 Report Posted May 16, 2005 E, chuo sam za novu pesmu. Nadam se da ce biti ok i da ce biti thrasherijana. Nadam se da ce uskoro biti gotova, pa cu da se zabodem kod djige i da slusam pesmu i da pikam manager. Quote
Гера Posted May 16, 2005 Author Report Posted May 16, 2005 (edited) pa mi i jos 6,7 bendova napravili studio... aj sad ako mogu sve da nabrojim: Guano Apes Tribute (ne znam kako se zove) Rattle Head (Megadeth) Through Art (In Flames) Underdeath (Metallica) Overburn (Metallica) Magma i jos jedan bend kome ne znam naziv, a sviraju hard rock... ja ga zovem Leonov bend... Edited May 16, 2005 by Jaymz Doofy Neegroothin Quote
Bole Posted May 17, 2005 Report Posted May 17, 2005 do jaja ocemo mi da sviramo u besplatnom studiju Gde se nalazi..? Quote
Гера Posted May 17, 2005 Author Report Posted May 17, 2005 (edited) e... ne moze to svako... samo privilegovani bendovi! Edited May 17, 2005 by Jaymz Doofy Neegroothin Quote
PAKA NIGGA Posted May 17, 2005 Report Posted May 17, 2005 Pozdrav za bend! Najjaci ste! Veliki pozdrav za bassistu Geru! Sta je sa onim Stoletom debilom? Jel ide on sa vama po Srbiji sa 202-kom? Samo nastavite da "przite"! Thrash 'Till Death! Quote
Bole Posted May 17, 2005 Report Posted May 17, 2005 Pa onda uzmite i vezbajte u tom studiju , kada je vec besplatan i kada nemate obaveze..Mislim , jel ste prva godina srednje ako se ne varam Eh....da je tako bilo u nase vreme hehehheehhe Quote
Prinzessin Tinea Posted May 17, 2005 Report Posted May 17, 2005 hm... fino, chula sam da je pesmica dobra! svaka chast Quote
Шарки Posted May 17, 2005 Report Posted May 17, 2005 Maxe? Koj ti je kurac na ovoj slici u Boletovom potpisu? Izgledaš kao Beavis! Quote
Prinzessin Tinea Posted May 18, 2005 Report Posted May 18, 2005 Guano Apes Tribute (ne znam kako se zove) da nije Trace?? samo privilegovani bendovi! Mislim , jel ste prva godina srednje ako se ne varam pa nisu neki prva godina srednje vec i fakulteta Quote
Recommended Posts