bojan j. Posted May 18, 2005 Report Posted May 18, 2005 i jos jedan bend kome ne znam naziv, a sviraju hard rock... ja ga zovem Leonov bend... Stallion Quote
Гера Posted May 18, 2005 Author Report Posted May 18, 2005 (edited) pa da... ja sam prva godina fakulteta! zar delujem kao da sam prvi srednje... a i djiga (bubnjar) je 86., samo sto je on napustio skolu da TRACE se zove... ja zaboravio... za ovaj drugi ne znam! Edited May 18, 2005 by Jaymz Doofy Neegroothin Quote
Шарки Posted May 18, 2005 Report Posted May 18, 2005 Gde je meni bila pamet da napustim jebenu mašinsku školu i upišem se u muzičku!!! Quote
Lukather Posted May 18, 2005 Report Posted May 18, 2005 Свака час' за студио... Ми муке мучимо за простор... Сви смо по становима... Сад тек има да будете навежбани! За мене, ако се слажете, и ако може (а наравно да може) Bleeding me! Quote
Гера Posted May 18, 2005 Author Report Posted May 18, 2005 ufff... bleeding me? pa ne znam... ne sviramo mi nista posle black-a... ali videcemo... mozda! Quote
Lukather Posted May 18, 2005 Report Posted May 18, 2005 Уморићете се и ви од ''Металикиног'' треша, веруј ми! Quote
Гера Posted May 18, 2005 Author Report Posted May 18, 2005 ne znam... mozda... ja se jos uvek nisam umorio... mada, ja sviram sve, ali kao bend ne sviramo "novije" stvari! Quote
Lukather Posted May 18, 2005 Report Posted May 18, 2005 У том случају, нешто да се сви подсетимо на ''младе дане''... МЕТАЛ МИЛИТИА! Quote
Гера Posted May 19, 2005 Author Report Posted May 19, 2005 (edited) jel moze phantom lord ili hit the lights? Edited May 19, 2005 by Jaymz Doofy Neegroothin Quote
Гера Posted May 19, 2005 Author Report Posted May 19, 2005 hm... fino, chula sam da je pesmica dobra! svaka chast a, od koga si cula da je pesmica dobra? nismo je nigde svirali? jedino smo pustili papricicama? Quote
Prinzessin Tinea Posted May 19, 2005 Report Posted May 19, 2005 jedino smo pustili papricicama? pa eto... sam si rekao od koga sam chula!!! Quote
Geozee Posted May 20, 2005 Report Posted May 20, 2005 Sretno u Zrenjaninu. Nadam se da ce se ove vase stvari dobro plasirati u Zrenjaninu, a i u citavoj Serbiji. P.S. Da li vam se prevrnuo autobus (za perketa i zokija)? Quote
Prinzessin Tinea Posted May 22, 2005 Report Posted May 22, 2005 hm... ok ste zvuchali, pesmica je dobra (mada vam je raspored isti kao Metallica a i pesma uopste ) ali...Enter sandman... mnogo lose! Ali buduce da ste najmladji bend u Srbiji,skroz ok! Quote
Шарки Posted May 22, 2005 Report Posted May 22, 2005 E dobri su bili,samo što je jedan od njih dvojice bio raštimovan što se i te kako osetilo na Harvesteru. Ono je bio bolno. Ona vaša stvar: EXTRA. Sve najbolje! Hail Điga!!! Quote
Гера Posted May 23, 2005 Author Report Posted May 23, 2005 sta je toliko falilo tom enter sandman-u??? nama tamo je sve bilo ok? mozda zato sto sam ja pevao visoke tonove? nemam pojma... tamo je sve bilo kul! hvala za pohvale za "Dream"! Quote
Гера Posted May 23, 2005 Author Report Posted May 23, 2005 Bilo je lepo u Batochini....hehehehe MAXU, EVO TI MOJ MAIL PA MI POSALJI SVE SLIKE (I IZ BATOCHINE I IZ ZRENJANINA, ALI IH ZIPUJ, MOLIM TE, AKO NIJE PROBLEM)... [email protected] Quote
Гера Posted May 23, 2005 Author Report Posted May 23, 2005 sta je toliko falilo tom enter sandman-u??? nama tamo je sve bilo ok? mozda zato sto sam ja pevao visoke tonove? nemam pojma... tamo je sve bilo kul! hvala za pohvale za "Dream"! preslusao sam i znam zasto je SANDMAN zvucao lose... prateci uopste nisu, ili su slabo isli u prenos, i onda, posto sam ja pevao vise, a pera nize tonove, culo se samo ono njegovo duboko (sto bi trebalo da bude prateci u tom slucaju)... tu je caka... a harvester uopste nije bio los, i koliko sam ja cuo nismo bili rastimovani (mozda zoki malo) Quote
~MaX~ Posted May 23, 2005 Report Posted May 23, 2005 pa nema ko, ili ja ili zoki... a zoki je preokupiran gubljenjem na bini, tako da meni ostaju preteci... pa chemu sluzhe basisti..... hehehehehehe Quote
*nitro* Posted May 23, 2005 Report Posted May 23, 2005 bash sam sinocj slushao prenos i ono, metallicu ste solidno svirali, pohvale za Lepper Messiah. Ali pevach (Pera) je izdrzao samo prve dve pesme, kasnije mu je bash chesto pucao glas . A shto se tiche pesme "Dream" , necju mnogo da kenjam ali jedino mi se svidja pochetak i kraj pesme jer su oni bubnjevi skroz originalni , ostatak pesme mi je manje vishe prosechan, tj nema nijednog extra posebnog riffa, uglavnom su samo kvinte i pisac textova bi trebalo malo da poradi na gramatici al dobro to je manje vazno. Samo napred sa autorskim stvarima, vidimo se chetvrtog Quote
~MaX~ Posted May 23, 2005 Report Posted May 23, 2005 Jao......pa znam ja koja vama slika treba.......hihihihi Don't worry Gero dobitjesh sve slike u punoj velichini ,ovo je samo pozerisanje..... Quote
Гера Posted May 24, 2005 Author Report Posted May 24, 2005 ova mi je najdraza (a i djigi, naravno) Quote
Stringer Posted May 24, 2005 Report Posted May 24, 2005 Jedva cekam cetvrti, haos ima da napravimo!!!!! P.S. Koliko vas mrzim zbog one slike iz Zrenjanina...samo zato sto i mi nismo mogli da idemo...fuck!!! Veliki pozdrav Quote
Prinzessin Tinea Posted May 26, 2005 Report Posted May 26, 2005 jer svirate "Dream" u subotu(valjda pada 4.6.)... Quote
Recommended Posts