Bole Posted October 18, 2005 Report Posted October 18, 2005 Do jaja vam je site Sluzi mi kao informator kada mi sviramo negde Vi sve znate unapred Cool... Jel Novi sad 29og. promocija cd-a demo mastersa ?? Quote
*Pera* Posted October 18, 2005 Report Posted October 18, 2005 (edited) To Djiga zna sve???moraces da sacekas njega.... a to 29tog smo samo mi bre....na gradilistu...to nije promo! Edited October 18, 2005 by *Pera* Quote
Bole Posted October 18, 2005 Report Posted October 18, 2005 A , cool ! Ja se taman obradovao da putujemo negde blizu heheheheh Vidimo se u Kragujevcu Quote
Гера Posted October 19, 2005 Author Report Posted October 19, 2005 uzgred, cuo sam da smo bili drugi juce na hitu dana 202-ke, i da smo u finalu izgubili od osmog putnika, jel neko slusao mozda, i jel zna nesto o tome? hvala! Quote
mortisha adams Posted October 19, 2005 Report Posted October 19, 2005 (edited) uzgred, cuo sam da smo bili drugi juce na hitu dana 202-ke, i da smo u finalu izgubili od osmog putnika, jel neko slusao mozda, i jel zna nesto o tome? hvala! U polu finalu ste ubedljivo pobedili, a u finalu čini mi se da je bilo 9:5 za osmi putnik, ali nemoj me držati za reč što se rezultata tiče! well done, bojz! Edited October 19, 2005 by mortisha adams Quote
ALEXIE_AIC Posted October 21, 2005 Report Posted October 21, 2005 U polu finalu ste ubedljivo pobedili, a u finalu čini mi se da je bilo 9:5 za osmi putnik, ali nemoj me držati za reč što se rezultata tiče! Sto znaci da ste u barazu sutra, pa ako prodjete, u finalu Hita ste... Quote
Stringer Posted October 23, 2005 Report Posted October 23, 2005 Bilo je super!!! Bas ste ga isprasili do jaja. Lepo se provedite sutra...tj. danas. Veliki pozdrav!!! Quote
Angelystor Posted October 23, 2005 Report Posted October 23, 2005 Zkasnio sam za Enter Sandman..Harvester bas i nije trebao..barem mene ta pesmica smara...ona vasha stvar mi se baash svidela! A za zadnje dve no comment. Dobri ste, sta vise reci Quote
Гера Posted October 24, 2005 Author Report Posted October 24, 2005 jos nesto, zelim da se zahvalim svima koji su "glasali" (vikali) za nas i dogurali nas do finala HITA NEDELJE 202! jebiga, izgubili smo u tom tuznom finalu od IRON MAIDEN-a, al' zamalo da ih dobijemo! bilo je bas gusto! a bolji smo od njih (sala, da ljudi ne pomislie! ) Quote
Bole Posted October 24, 2005 Report Posted October 24, 2005 Bilo extra u Kragujevcu ! Dok ne ubacite nesto od rhcp u seek n destroy nista niste uradili hehehe Pogotovo to onda da sviramo na svirci kada su tu oba benda ispao bi fazon... Quote
Anarki StarScream Posted October 24, 2005 Report Posted October 24, 2005 Momci bili ste ok, u kragujvcu, pgotovo na creeping death. Mnogo, mnogo dobro. Quote
Гера Posted October 24, 2005 Author Report Posted October 24, 2005 @anarki - hvala, hvala, samo bilo bi i bolje da je bilo organizovanije, da nije svaki kurta i murta mogao da se penje na binu, da me bocka i udara, i da otima mikrofon! @bole - videcemo! Quote
Anarki StarScream Posted October 24, 2005 Report Posted October 24, 2005 @anarki - hvala, hvala, samo bilo bi i bolje da je bilo organizovanije, da nije svaki kurta i murta mogao da se penje na binu, da me bocka i udara, i da otima mikrofon! @bole - videcemo! Heh, nisam bio sve vreme unutra, nesto su me oni likovi gledali kao da im ne pripadam. Posto sam jedini nosio teksas jaknu i drap rolku . E da za organizaciju, mogli su bolje. Quote
Điga Posted October 25, 2005 Report Posted October 25, 2005 Da li je lepo odradjena reklama, da li ima plakata? Gde se prodaju karte za svirku? Naravno pozovi sve ortake i ortakinje da dodju bice nezaboravno!!! Puno vas pozdravlja basista Gera (tebe i sve tvoje ortakinje) Quote
Гера Posted October 25, 2005 Author Report Posted October 25, 2005 veliki pozdrav i za mog druga hejtera, za pingvina, i penzosa! pozivaju se svi da dodju na gradiliste u subotu, bice extra! spremili smo super repertoar, i bice dobar provod za sve, pogotovo za mlade devojke! sve mlade devojke koje ce se pojaviti na gradilistu mogu da me rezervisu preko pp-a! Quote
rustik Posted October 26, 2005 Report Posted October 26, 2005 Karte se prodaju u IPS-u (kao za Metallicu) Studentski grad je oblepljen zutim plakatima!! Samo je problem sto se svakog dana prelepe... Koliko vremenski planirate da svirate u subotu?? Ovaj drugi bend je pre nedelju dana u Odzacima svirao 2 sata. Quote
Гера Posted October 26, 2005 Author Report Posted October 26, 2005 zajebavancija, kali, zajebavancija! sto se tice svirke ja sam cuo da svaki bend ima po sat vremena, ali mi planiramo i duze da sviramo! bice veselo! bice i nekih neocekivanih pesmica! sutra moramo da donesemo tesku odluku, i da prelomimo koje pesme necemo svirati ( ), pa zato molim ljude ovde da napisu neke svoje zelje koje cemo uzeti u obzir pri donosenju odluke! PS: sviracemo i 2 nase stvari! PPS: koji bendovi osim nas jos sviraju, i sta sviraju? Quote
Kali Agna Posted October 26, 2005 Report Posted October 26, 2005 Evo ti moje zelje: - The Four Horsemen - For Whom The Bell Tolls - Disposable Heroes - Lepper Messiah - Eye Of The Beholder - Dyers Eve - Of Wolf And Man - The House Jack Built - Hero Of The Day A sa S&M-a bi moglo Blitzkrieg i Mercyful Fate! P.S. zasto samo dve autorske? Quote
Гера Posted October 26, 2005 Author Report Posted October 26, 2005 pazi, eye of beholder, of wolf and man, dyers eve i the house jack built uopste ne sviramo, a za ostale cemo da vidimo! mercyful fate sigurno necemo svirati zato sto je mnogo dugacka, blitzkrieg nismo uvezbali kako treba, kao ni disposable heroes! ps: blitzkrieg i mercyful su sa garage-a, a ne sa s&m-a! ti si se malo zbunila! Quote
rustik Posted October 26, 2005 Report Posted October 26, 2005 Svira jos jedan bend, to je Tribute to RHCP i Jamirquai (valjda sam ubo). Quote
Kali Agna Posted October 26, 2005 Report Posted October 26, 2005 ps: blitzkrieg i mercyful su sa garage-a, a ne sa s&m-a! ti si se malo zbunila! E jebem mu mater... to je taj sindrom, fax od 9 ujutru do 8 uvece! Vidim da mi je vreme vec da spavam! Pa dobro, svirajte onda Horsemen, Bells, Lepper, mene ionako najvise zanimaju autorske! p.s. steta za Mercyful Fate, mogli biste u skorijoj buducnosti da obradite nesto od njih! Quote
Гера Posted October 27, 2005 Author Report Posted October 27, 2005 @rustik - e, bas smo upali u ekipu, RHCP, JAMIROQUAI, i METALLICA! nadam se da se vidimo tamo! @kali yuga - ma, obradili smo i MERCYFUL FATE (metallicinu verziju), samo je mnogo dugacka, pa da ne smorimo ljude! nadam se da cu i tebe videti tamo! Quote
rustik Posted October 27, 2005 Report Posted October 27, 2005 @rustik - e, bas smo upali u ekipu, RHCP, JAMIROQUAI, i METALLICA! nadam se da se vidimo tamo! Kupio sam danas kartu. Sta mislis koliko ljudi dol;azi zbog JAMIROQUAI-a i RHCP-a?? Svi koje znam da idu ce biti tamo idu zbog vas. Inace, ona autorska stvar sto pustaju na Bgd-202 je Quote
Blood_Sprinklerka Posted October 27, 2005 Report Posted October 27, 2005 shto jes jes....bash sam od mnogih chula da ce doci zbog vas...kao i ja...kavi pepersi(isuse kriste) i jamiroquai....blah,fuj....jbg,ja nisam neshto pri kapitalu al svejedno cu dodjem ispred na cugu....cya Quote
Blood_Sprinklerka Posted October 27, 2005 Report Posted October 27, 2005 e da....plakati su govnarija teshka....ma,odradjeni tipichnim grafikama iz worda...pf...govnarija.....haha,jea groupies...pa,ja nisam taki mala,al jbg....kontma da ce biti klinki...jea....na moje drugarice ne rachunajte.lol Quote
Recommended Posts