Jump to content

Recommended Posts

Posted

Do jaja vam je site icon_smile.gif Sluzi mi kao informator kada mi sviramo negde icon_wink.gif Vi sve znate unapred icon_smile.gif Cool...

Jel Novi sad 29og. promocija cd-a demo mastersa ??

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

To Djiga zna sve???moraces da sacekas njega....

a to 29tog smo samo mi bre....na gradilistu...to nije promo!

Edited by *Pera*
Posted

uzgred, cuo sam da smo bili drugi juce na hitu dana 202-ke, i da smo u finalu izgubili od osmog putnika, jel neko slusao mozda, i jel zna nesto o tome? hvala! pivopije.gif

Posted (edited)

uzgred, cuo sam da smo bili drugi juce na hitu dana 202-ke, i da smo u finalu izgubili od osmog putnika, jel neko slusao mozda, i jel zna nesto o tome? hvala! pivopije.gif

U polu finalu ste ubedljivo pobedili, a u finalu čini mi se da je bilo 9:5 za osmi putnik, ali nemoj me držati za reč što se rezultata tiče! well done, bojz! orangelistening.gif

Edited by mortisha adams
Posted
U polu finalu ste ubedljivo pobedili, a u finalu čini mi se da je bilo 9:5 za osmi putnik, ali nemoj me držati za reč što se rezultata tiče!

Sto znaci da ste u barazu sutra, pa ako prodjete, u finalu Hita ste... icon_da.gif

pivopije.gif

Posted

Zkasnio sam za Enter Sandman..Harvester bas i nije trebao..barem mene ta pesmica smara...ona vasha stvar mi se baash svidela! A za zadnje dve no comment.

Dobri ste, sta vise reci icon_wink.gif

Posted

jos nesto, zelim da se zahvalim svima koji su "glasali" (vikali) za nas i dogurali nas do finala HITA NEDELJE 202! jebiga, izgubili smo u tom tuznom finalu od IRON MAIDEN-a, al' zamalo da ih dobijemo! bilo je bas gusto! icon_smile.gif a bolji smo od njih icon_smile.gif (sala, da ljudi ne pomislie! icon_da.gif )

Posted

Bilo extra u Kragujevcu ! icon_rockdevil.gif

Dok ne ubacite nesto od rhcp u seek n destroy nista niste uradili icon_smile.gif hehehe Pogotovo to onda da sviramo na svirci kada su tu oba benda ispao bi fazon... icon_rockdevil.gifpivopije.gif

Posted

@anarki - hvala, hvala, samo bilo bi i bolje da je bilo organizovanije, da nije svaki kurta i murta mogao da se penje na binu, da me bocka i udara, i da otima mikrofon! pivopije.gif

@bole - videcemo! pivopije.gif

Posted
@anarki - hvala, hvala, samo bilo bi i bolje da je bilo organizovanije, da nije svaki kurta i murta mogao da se penje na binu, da me bocka i udara, i da otima mikrofon! pivopije.gif

@bole - videcemo! pivopije.gif

Heh, nisam bio sve vreme unutra, nesto su me oni likovi gledali kao da im ne pripadam. Posto sam jedini nosio teksas jaknu i drap rolku icon_smile.gif.

E da za organizaciju, mogli su bolje.

Posted

Da li je lepo odradjena reklama, da li ima plakata?

Gde se prodaju karte za svirku?

Naravno pozovi sve ortake i ortakinje da dodju bice nezaboravno!!!

Puno vas pozdravlja basista Gera (tebe i sve tvoje ortakinje)

Posted

veliki pozdrav i za mog druga hejtera, za pingvina, i penzosa! pivopije.gif

pozivaju se svi da dodju na gradiliste u subotu, bice extra! spremili smo super repertoar, i bice dobar provod za sve, pogotovo za mlade devojke! icon_wink.gif

sve mlade devojke koje ce se pojaviti na gradilistu mogu da me rezervisu preko pp-a!

Posted

Karte se prodaju u IPS-u (kao za Metallicu) biggrin.gif

Studentski grad je oblepljen zutim plakatima!! Samo je problem sto se svakog dana prelepe... Koliko vremenski planirate da svirate u subotu?? Ovaj drugi bend je pre nedelju dana u Odzacima svirao 2 sata.

Posted

zajebavancija, kali, zajebavancija! icon_da.gif

sto se tice svirke ja sam cuo da svaki bend ima po sat vremena, ali mi planiramo i duze da sviramo! icon_smile.gif bice veselo! bice i nekih neocekivanih pesmica! icon_da.gif sutra moramo da donesemo tesku odluku, i da prelomimo koje pesme necemo svirati ( no.gif ), pa zato molim ljude ovde da napisu neke svoje zelje koje cemo uzeti u obzir pri donosenju odluke! pivopije.gif

PS: sviracemo i 2 nase stvari! icon_da.gif

PPS: koji bendovi osim nas jos sviraju, i sta sviraju? icon_confused.gif

pivopije.gif

Posted

Evo ti moje zelje:

- The Four Horsemen

- For Whom The Bell Tolls

- Disposable Heroes

- Lepper Messiah

- Eye Of The Beholder

- Dyers Eve

- Of Wolf And Man

- The House Jack Built

- Hero Of The Day

A sa S&M-a bi moglo Blitzkrieg i Mercyful Fate! icon_rockdevil.gif

P.S. zasto samo dve autorske? icon_sad.gif

Posted

pazi, eye of beholder, of wolf and man, dyers eve i the house jack built uopste ne sviramo, a za ostale cemo da vidimo! mercyful fate sigurno necemo svirati zato sto je mnogo dugacka, blitzkrieg nismo uvezbali kako treba, kao ni disposable heroes!

ps: blitzkrieg i mercyful su sa garage-a, a ne sa s&m-a! ti si se malo zbunila! icon_wink.gif

Posted
ps: blitzkrieg i mercyful su sa garage-a, a ne sa s&m-a! ti si se malo zbunila! icon_wink.gif

E jebem mu mater... to je taj sindrom, fax od 9 ujutru do 8 uvece! wallbash.gif Vidim da mi je vreme vec da spavam! icon_smile.gif

Pa dobro, svirajte onda Horsemen, Bells, Lepper, mene ionako najvise zanimaju autorske! icon_wink.gif

p.s. steta za Mercyful Fate, mogli biste u skorijoj buducnosti da obradite nesto od njih! pivopije.gif

Posted

@rustik - e, bas smo upali u ekipu, RHCP, JAMIROQUAI, i METALLICA! wallbash.gif nadam se da se vidimo tamo! icon_da.gifpivopije.gif

@kali yuga - ma, obradili smo i MERCYFUL FATE (metallicinu verziju), samo je mnogo dugacka, pa da ne smorimo ljude! icon_da.gif nadam se da cu i tebe videti tamo! pivopije.gif

Posted
@rustik - e, bas smo upali u ekipu, RHCP, JAMIROQUAI, i METALLICA! wallbash.gif nadam se da se vidimo tamo! icon_da.gifpivopije.gif

pivopije.gif Kupio sam danas kartu. Sta mislis koliko ljudi dol;azi zbog JAMIROQUAI-a i RHCP-a?? Svi koje znam da idu ce biti tamo idu zbog vas. Inace, ona autorska stvar sto pustaju na Bgd-202 je icon_rockdevil.gif