Tatyannahhh Posted December 25, 2005 Report Posted December 25, 2005 ljudi samo da vas pohvalim...bili ste odlicni sinoc Quote
*One Wish* Posted December 25, 2005 Report Posted December 25, 2005 Chula sam samo poslednje dve pesme.. ali ste bili fantastichni!!!!! Bravo... Quote
*nitro* Posted December 25, 2005 Report Posted December 25, 2005 bilo je ql sinoc, masa je standardno odlepila zao mi je shto niste svirali vishe autorskih jer sam zbog njih u sushtini i dosh'o al aj nema veze. Zvuk je mogao malo bolji da bude, solo za neke pesme se jako slabo ili uopshte nije chuo. mada sve u svemu - do jaja pozz! Quote
*Pera* Posted December 25, 2005 Report Posted December 25, 2005 bilo je ql sinoc, masa je standardno odlepila zao mi je shto niste svirali vishe autorskih jer sam zbog njih u sushtini i dosh'o al aj nema veze. Zvuk je mogao malo bolji da bude, solo za neke pesme se jako slabo ili uopshte nije chuo. mada sve u svemu - do jaja pozz! To mi je rekao i cale....... kaze da se solo uopste nije cuo!!! da sam znao mogao sam da se foliram....da radim neka arpedja i to Kad ce vasa sledeca svirka??? Kali Yuga - Da znas da mi jeste lakse......gledao sam te povremeno...POLUDELA SI I cuo sam tvoj komentar kad sam rekao "VOICE OF SILENCE" Definitivno prvi i verni,zvanicni fan pozz Quote
Bole Posted December 25, 2005 Report Posted December 25, 2005 Evo kranji i neoborivi dokaz da je Pera presao u komercijalu heheh Gotovo Salim se ...Momci bili ste extra, i super ste drugari poz i vidimo se 30.og Quote
Гера Posted December 26, 2005 Author Report Posted December 26, 2005 hvala svima na lepim recima! sledeca stanica hit godine u skc-u, 30.12.! dodjite da pripremimo stomake za novogodisnju noc! Quote
zak Posted December 26, 2005 Report Posted December 26, 2005 e ljudi ja sam vas sinoc prvi put slusao, i stvarno ste me odusevili! svirate odlicno i imate nesto sto malo nasih demo bendova ima - nastup! lepo vas je videti na bini. samo tako natavite pozdrav btw onaj neo-thrash seek n destroy je bio Quote
miss Penny Lane Posted December 26, 2005 Report Posted December 26, 2005 http://vampirefreaks.com/picview.php?pic_i...le=&c=0&x=6&d=0 eto jedne divne slike... Quote
Гера Posted December 27, 2005 Author Report Posted December 27, 2005 (edited) djole iskuliraj! cisto i ovde da napisem, da je odlozen hit godine radija 202, pa stoga nema svirke u petak! nemate pojma kako mi je krivo i kako sam se smorio zbog toga! to sam cekao vise nego novu godinu... bas sam se izbedacio... Edited December 27, 2005 by Jaymz Doofy Neegroothin Quote
Geozee Posted December 27, 2005 Report Posted December 27, 2005 (edited) Necu vise da smaram, ali samo hocu da podsetim perketa ko je prvi chuo za vash bend, ko ga je jedini podrzavao dok su ga pljuvali, i ko pamti pesme koje ste svirali na prvoj svirci, i ko je prvi otishao na vas prvi put po Srbiji (vrsac). PS. Risto ja veceg kralja od tebe nisam video. PS2. I dalje sam fan underdEtha, onaj post sam napisao iz besa, samo zato shto me nerviraju ljudi koji olako zaboravljaju stvari do kojih je meni stalo. PS3. Cooliram. Smirio sam se. PS4. Kali Yugo, iliti Majo, nemoj da podmeces vatru. Taman sam se smirio. PS5. Sta mislite kako bi bilo da underdEth obradi jednu pesmu od nekog drugog benda, pa da je kombinuju sa metallicom i svojim stvarima? Odgovor bi bio pozeljan od svih. PS6. Da li je neko chuo za bend Gothic Slam, i da li bi bilo dobro da ga underdEth obradi. PS7. Ne prozivam ja perketa, niti krivim kali yugu. Perke izvini zbog sranja. Edited December 27, 2005 by Kashmir Quote
Гера Posted December 31, 2005 Author Report Posted December 31, 2005 jednog lepog dana, na adi sledeceg leta! da najavim: sviramo 05.01. u skc-u, i to bi trebalo da bude onaj odlozeni hit sto je trebao veceras (30.12.) da bude! o tome ko jos svira ima na temi za svirku! Quote
Гера Posted January 3, 2006 Author Report Posted January 3, 2006 NAJAVA: Uz ovu svirku 05.01. u SKC-u, sviramo i 08.01. u Golupcu, takodje u organizaciji 202-ke! Quote
voodoo_ Posted January 4, 2006 Report Posted January 4, 2006 Ima li se gde skinuti neki promo/demo materijal da se posluša? Čujem na onoj drugoj temi da snimate split cd sa space eaterom, a s obzirom na glas koji vas bije, vrlo sam raspoložan da kupim oriđinal čim izađe, međutim bilo bi fino da okačite bilo šta da može da se čuje... jer predpostavljam da pare ne vraćate Quote
Гера Posted January 4, 2006 Author Report Posted January 4, 2006 dodji sutra u SKC na svirku, sviracemo samo autorske najverovatnije, pa ces imati priliku da ih ocenis! Quote
PlanetHell Posted January 6, 2006 Report Posted January 6, 2006 momci bili ste odlichni vecheras iskreno da vam kazem vise su mi se svidele vase stvari nego metallica... Quote
ALEXIE_AIC Posted January 6, 2006 Report Posted January 6, 2006 Bili ste super, ali meni je stvarno dosadilo da vas samo hvale (pa i ja da to cinim)...hehehe... Shalu na stranu, mislila sam da posle onolikog cekanja necete imati snage da napravite strava atmosferu , medjutim, stvarno je bilo supeeeeeeer! Jedino sam vas i Rain delay cula, ali ne zalim se! Sve najbolje i puno pozdrava!!! P.s: Gero, stvarno si srce , hvala na pomoci sinoc! Imas pivo od mene kad se budemo videli sledeci put! Quote
Kali Agna Posted January 6, 2006 Report Posted January 6, 2006 Hello, I'm back! Citam poslednje dve strane sve sa silnim muvanjima, svlacenjima, cestitkama ( ) i pitam se hocu li nesto pametno procitati, kad negde na poslednjoj strani shvatim da ste vi juce zapravo... imali svirku?!! Fuck, fuck, fuck, ova godina mi je pocela nikad gore... A sinoc mi lepo sleteo avion oko 11, znaci da bih teoretski mozda i stigla, ali kad su svi shupci pa se niko nije setio ni da me obavesti da ima svirke (ukljucujuci i vas ) Whatever, jos jednom vam cestitam sve praznike i jedva cekam da izadje taj split sa Eater-om vasa Kali (iliti po arapski, Britney Spears ) Quote
Bane_FlusH Posted January 6, 2006 Report Posted January 6, 2006 E, ljudi, sad ste me osim na Dream naložilili i na onu drugu pesmu, nešto samting slavery samting, zaboravio sam tačno kako se zove, ali sam pevušio rif na putu do kuće! Malo mi je probijala Perina gitara u početku, ali verovatno zato što sam bio preblizu... Gosti su vam bili bruka! Sve u svemu, bilo je do jaja! Vidimo se u busu za Golubac!!! Quote
Kali Agna Posted January 6, 2006 Report Posted January 6, 2006 @kali - pa nismo te obavestili jer smo mislili da ostajes tamo jos ko zna koliko... stavise tipovali smo na to da ce te neki arapin trampiti za carobnu lampu, 30 kamila, ili nargilu! pa dobro si tipovao to, samo sto sam u sustini ja njih zajebala i maznula im na sarm ekstra tarabuku za upola cene! p.s. hoce li se na splitu naci samo one vase 4 autorske ili jos nesto? Quote
Гера Posted January 6, 2006 Author Report Posted January 6, 2006 pa rekose da na split ide 8 pesama, po 4 od oba benda, i verovatno ce ici te 4, ili mozda i neke nove koje se zavrsavaju, mada ako ih budemo stavljali hronoloskim redom, onda idu prve 4! Quote
voodoo_ Posted January 6, 2006 Report Posted January 6, 2006 Što bre samo osam, na CD mož' da stane 80 minuta materijala, slobodno se razmahnite Quote
Гера Posted January 6, 2006 Author Report Posted January 6, 2006 rado, burazere, ali ne daju... salim se, rekose nam po 4 pesme, mozda ubace i neki treci bend, ne znam... mozda ocekuju i neku progresivu sa pesmama od po 12 minuta! Quote
Kali Agna Posted January 9, 2006 Report Posted January 9, 2006 Meni je juce extra bilo u Golupcu! Super svira, super ekipa! Stvarno ste razvalili onu rupu Uzdravlje i da putujemo cesce Quote
Гера Posted January 11, 2006 Author Report Posted January 11, 2006 60-80 ljudi... mesto je bilo neki podrum, bez bine, gde sam ja popio mikrofon u glavu za vreme jedne sutke! totalan underground! dobro su se uklopila ova nova dvojica u LJ.P., ali nije to to bez tebe... a i dznsna... Quote
PlanetHell Posted January 11, 2006 Report Posted January 11, 2006 takva rupa bez bine je bila i ovde kod nas u Laz... samo jedna sitnica... bila je sportska hala Quote
Recommended Posts