Jump to content

Recommended Posts

Posted
60-80 ljudi... mesto je bilo neki podrum, bez bine, gde sam ja popio mikrofon u glavu za vreme jedne sutke! totalan underground! icon_smile.gif

Do jaja......ali iskreno ochekivao sam da tje biti vishe ljudi......valjda je bar atmosfera bila na nivou.....btw..da mi je dinar za svaki put kad sam ja popio mik u glavu.... icon_smile.gif

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
takva rupa bez bine je bila i ovde kod nas u Laz...

samo jedna sitnica... bila je sportska hala icon_biggrin.gif

eh bojane, sta da ti kazem kad je tepih bio stejdz icon_smile.gif

atmosfera je bila super, samo mi je zao sto nisam imala vise prostora da se razmasem jer bih ovako sigurno pobila nekog iz benda icon_smile.gif

Posted
takva rupa bez bine je bila i ovde kod nas u Laz...

samo jedna sitnica... bila je sportska hala icon_biggrin.gif

Ух, Лазаревац је стварно био гадан. Није сметало то што није било бине, ништа не фали кад је бенд у равни са људима који га слушају. Али, она скела на коју су били подигли бубањ... бррррр, смрзнем се кад се тога сетим. А цела конструкција се тресе, па потурили голић за мали фудбал испод да се не треце превише. no.gif

Posted

ne, mi smo svirali 05. ... joj koji bedak... i jos nas lepo olga pita, hocete 05. ili 14. i mi uzmemo 05.! sad sviraju sve do jaja bendovi... mislim da ne gresim dusu, i onda je bila super ekipa (flush, death, rain delay...), ali sad je vrh! icon_sad.gificon_sad.gificon_sad.gifwallbash.gifwallbash.gifwallbash.gif

Guest queen_of_underworld
Posted

vrtjaj stari logo, lepshi je, navikosmo se na njega....ovaj jedino ima plus jer manje podseca na hatred-ov icon_wink.gif

pozz za underdeath pivopije.gif

Posted
onaj stari nije izmisljen, vec je samo ispisan fontom koji sam nasao na netu, pa mi je stoga glupo da ga drzim... ovaj je original by RNA! pivopije.gif

dobar je logo ali mislim da nije odgovarajuci za vash stil sviranja, nekako je sirov i brutalan, vishe bi odgovarao nekom thrash-dead metal bendu ali ako se vama svidja, samo napred... icon_da.gif

Posted
dobar je logo ali mislim da nije odgovarajuci za vash stil sviranja, nekako je sirov i brutalan, vishe bi odgovarao nekom thrash-dead metal bendu ali ako se vama svidja, samo napred... icon_da.gif

pa to ti je tipican thrash logo koji mene asocira na sodom, destruction... mislim da im sasvim odgovara uz stil sviranja, jedino ovo slovo U mi "bode" oci icon_smile.gif

pivopije.gif

Posted (edited)

pa to ti je tipican thrash logo koji mene asocira na sodom, destruction... mislim da im sasvim odgovara uz stil sviranja, jedino ovo slovo U mi "bode" oci  icon_smile.gif

pivopije.gif

Treba da nadjemo nekoga ko pojma nema da mi sviramo pa da nam procita.mislim da je mustaine u pravu za logo.....a mozda i ne.....nemam pojma....meni se svidja biggrin.gif

Edited by *Pera*
Posted (edited)

pa to ti je tipican thrash logo koji mene asocira na sodom, destruction... mislim da im sasvim odgovara uz stil sviranja, jedino ovo slovo U mi "bode" oci  icon_smile.gif

pivopije.gif

pa to je i fora, oni nusu toliko sirovi kao ti bendovi koji nisu adekvatno poredjenje sa njima...

ovaj bend bend zasluzuje neki malo manje sirov logo... bez ikakve ljutnje ali to je neko moje mishljenje.. icon_wink.gif

pivopije.gif

EDIT: e da... i inace ja vishe volim neku simetriju ako je ona vec bila zeljena da se postigne, a toga nema na ona dva unutrashnja slova d i d, nisu nekako jednako odaljena od krajeva, a logo bi bio mnogo efektivniji ako bi se to postiglo, jeste da posle drugod d ima 3 slova ali ja bih to nekako iskombionovao da to bude simetricno.. toliko pivopije.gif

Edited by Mustaine
Posted
EDIT: e da... i inace ja vishe volim neku simetriju ako je ona vec bila zeljena da se postigne, a toga nema na ona dva unutrashnja slova d i d, nisu nekako jednako odaljena od krajeva, a logo bi bio mnogo efektivniji ako bi se to postiglo, jeste da posle drugod d ima 3 slova ali ja bih to nekako iskombionovao da to bude simetricno.. toliko pivopije.gif

Много ти извољеваш! Ја сам и покушао да направим симетрију, али много је зајебано име да се тако нешто постигне. Једино да сам поделио име на две речи (а није из две речи), па да ставим једну испод друге. То би функционисало, али би било рогобатно.

Уосталом, пробај сам, па ћеш видети. Једва сам нашао колико толико симетрију за У и Х.

Posted

Можда је то била моја подсвесна жеља да им акжем да би требало мало да појачају! icon_wink.gif Не баш као Sodom, али да буду бар као Megadeth. Мало брзине никад ником није шкодило, а могу то да постигну.

Posted
megadeth je too gay for us! icon_da.gif

Ma bre pici na Sodom!!!! Inace, meni se logo djasvi, nije sto ga je Bole pravio, ali stvarno je dobar. Sto se tice imena, kakve ima veze da li je glupo, ti kad bi upoznao neku devojku koja je san snova i da ti kaze da se zove___________(ovde stavi neko ruzno zensko ime), odmah bi zavoleo i to ime, totalno nije bitno, vazno je da su ga ljudi vec upamtili i teraj dalje...

Posted
Можда је то била моја подсвесна жеља да им акжем да би требало мало да појачају! icon_wink.gif Не баш као Sodom, али да буду бар као Megadeth. Мало брзине никад ником није шкодило, а могу то да постигну.

cek malo, sad moram da se pobunim!

tebi je megadeth "jaci" od underdeath-a? icon_smile.gif pa zaboga, kako jedan heavy/thrash bend moze da bude jaci od pravog thrash benda? samo zato sto su im pesme u mid tempu? no.gif

i uopste se ne slazem da treba da opale po brzini, meni se naprotiv najvise svidjaju one promene tempa...

i nemojte da menjate ime, a ni logo! pivopije.gif

Posted

Шта фали имену? ПОДСМРТ је баш дојајно име, толико, да простите, безвезе звучи да је просто генијално. Али остаје у памћењу и ниједан други бенд на планети нема то име. Проверио сам!

Мислио сам на стари Мегадет, док су још свирали праву трешерицу. Уосталом, ја сам уве за разноврсност музике коју један бенд свира, али мид темпо... Ња!

Posted

Koliko sam ja izvalio iz one 2 pesme, oni nemaju promene u tempu, u ritmu da, ali u tempu ne, mada mozda gresim. Elem, ja sam za menjanje ritma, a i tempa, ali u okviru 160-260bpm biggrin.gif .

Posted

sad cemo verovatno dobiti snimanje jos dve pesme u studiju 6 (ili u nasem slucaju 13 icon_smile.gif ) pa cemo tu snimiti MIND SLAVERY i REGARDLES BETRAYAL... a ako jos malo sacekate cucete jednu mnogo zajebanu pesmicu i jednu baladu... to su vam informacije o buducem radu benda! icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif