Гера Posted January 22, 2006 Author Report Posted January 22, 2006 (edited) jeba ga... pa i flush ima neku baladu i to jos sa klavijaturama, jesi li se i njih odrekao? ma ova balada je u dz dz fazonu, prvo se razlaze na klin, pa onda dist i tako dalje! i testament ima balade, zar ne? Edited January 22, 2006 by Jaymz Doofy Neegroothin Quote
Karlo SE Posted January 22, 2006 Report Posted January 22, 2006 ... ALI SLAYER NEMA, A NEMA NI ATROPHY!!! Sto se tice Flush-a, jebi ga, i to sa klavijaturama, tiha jeza, ali ih mnogo volem ovako pa glava hoce da se odrekne, a srce neda. Quote
Гера Posted January 22, 2006 Author Report Posted January 22, 2006 (edited) a, jebi ga, mi nismo tr00! mozemo da kazemo da je dead skin mask balada... jebi ga, ipak je najsporija! Edited January 22, 2006 by Jaymz Doofy Neegroothin Quote
The Wicked Witch Posted January 22, 2006 Report Posted January 22, 2006 a, jebi ga, mi nismo tr00! mozemo da kazemo da je dead skin mask balada... jebi ga, ipak je najsporija! Kako niste tr00 kad imate tr00 logo? a ta vasa balada, jel u onom 'ja tebe volim a ti mene jok' fazonu ili... Quote
Kali Agna Posted January 22, 2006 Report Posted January 22, 2006 sad cemo verovatno dobiti snimanje jos dve pesme u studiju 6 (ili u nasem slucaju 13 ) pa cemo tu snimiti MIND SLAVERY i REGARDLES BETRAYAL... a ako jos malo sacekate cucete jednu mnogo zajebanu pesmicu i jednu baladu... to su vam informacije o buducem radu benda! e jedva cekam da cujem tu baladu. bice zanimljivo uporediti je sa regardles betrayal... samo se nadam da i frontmenu nece pasti na pamet da nesto slicno napise a ta zajebana pesmica je neka thrashchina ili opet mid tempo? Quote
Bane_FlusH Posted January 23, 2006 Report Posted January 23, 2006 ... ALI SLAYER NEMA, A NEMA NI ATROPHY!!! Sto se tice Flush-a, jebi ga, i to sa klavijaturama, tiha jeza, ali ih mnogo volem ovako pa glava hoce da se odrekne, a srce neda. Jao, sav sam se raznežio... @Sterma of petspu: Pa šta ste vi snimili, majq mu, ako tek sad treba da snimite Mind Slavery i Regardles Betrayal??? Quote
Гера Posted January 23, 2006 Author Report Posted January 23, 2006 snimili smo Dream i Voice Of Silence Quote
Kali Agna Posted January 23, 2006 Report Posted January 23, 2006 za baladu znas text, koliko se meni cini... a ta zajebana je zajebana! videces! e, ako ste uspeli da uspeli da izgurate tu baladu sa prvobitnom verzijom teksta, svaka vama cast! jos samo da nam otkrijes nazive pa da svi budu srecni Quote
Karlo SE Posted January 23, 2006 Report Posted January 23, 2006 a, jebi ga, mi nismo tr00! mozemo da kazemo da je dead skin mask balada... jebi ga, ipak je najsporija! Ma jeste vi tr/nula/nula, samo nemojte baladu, bar ne na prvom albumu, posle cu da vam vec nekako i oprostim. A sto se tice Dead Skin Mask, to sto je najsporija NIKAKO ne znaci da je balada. Elem Gero, reci ti meni kako da te nadjem preko mog novog POZERSKOG MSN-a pa da mi saljes pesme? Quote
*Pera* Posted January 23, 2006 Report Posted January 23, 2006 A sto se tice Dead Skin Mask, to sto je najsporija NIKAKO ne znaci da je balada. Nemoj sad da se vadis..... ova zajebana pesma je u tempu 220 , a imamo jos jednu u 200!!! aaaa?sta kazes? Quote
ALEXIE_AIC Posted January 23, 2006 Report Posted January 23, 2006 Gero, masteru, fenomenalna je balada! Ljudovi, nadam se da cete sto pre imati prilike da je cujete, tj. da ce sto pre biti gotova! Rispekt, Gero! Quote
Kali Agna Posted January 23, 2006 Report Posted January 23, 2006 pa dobro, jel drzavna tajna kako se zovu nove pesme? Quote
*Pera* Posted January 24, 2006 Report Posted January 24, 2006 Gero, masteru, fenomenalna je balada! Ljudovi, nadam se da cete sto pre imati prilike da je cujete, tj. da ce sto pre biti gotova! Rispekt, Gero! jel mislish na text balade? posto muzicki deo nije kompletan jos ga nesto mutim.... @kali - nemaju ime....JOS.... @bojan - jos nisam smislio solo @bane - Ocu i ja album!!! Quote
Гера Posted January 24, 2006 Author Report Posted January 24, 2006 @perke - ma poslao sam joj ono od balade sto smo uradili, a tu jos treba da se doradi... zajebana pesmica je jos malo gotova... Quote
Geozee Posted January 24, 2006 Report Posted January 24, 2006 Kako to da ja nisam jos cuo baladu. Djigo smrade jos mi nisi dao da je cujem. A ova nova pesma je divlja. Nadam se da ce biti odsvirana na sledecoj svirci. I ako bude bila o onome o cemu mi je djiga pricao full respect. Quote
Narsil Posted January 25, 2006 Report Posted January 25, 2006 Ja houc intervju za prvi broj serbianmetalhell-a? Mozete li da mi posaljete neku fotku benda da imam za zine , a za intervju ce da se dogovorimo ovih dana !!! Posaljite mi fotke na mail [email protected] Quote
Narsil Posted January 25, 2006 Report Posted January 25, 2006 To je zine koji tek pocinje da se radi! Kao i forum , na koji se cini mi se Gera uclanio (mozda si i ti ne razlikujem vas nikako po nickovima , a ne znam vas ovako) koji ce biti posvecen samo domacoj metal sceni! i naranvo ex yu itd....Znaci nema stranog metal ! Znaci sto posto domaci underground , demo bendovi, nasi veci bendovi , tribute bendovi , recenzije , intervjui........ E sad prvi broj je u planu da pocne da se radi pa sakupljam materijal za njega , resio sam da underdeath i fuel(palo mi na pamet za ova dva benda) da budu na naslovnoj strani , e sad posto mi nije problem da sa goranom iz fuela odradim intervju , i njihove slike imam , sad mi trebaju vase slike da uradim naslovnu sa drugaricom , a vama cu da postavim pitanja preko neta , a slike bi mogli da mi posaljete! Quote
Kali Agna Posted January 28, 2006 Report Posted January 28, 2006 kako je prosao onaj intervju? i kad ce uopste da se pojavi taj zine? jos jednom pitam Quote
*Pera* Posted January 28, 2006 Report Posted January 28, 2006 kakav intervju? ja za to nemam pojma. Quote
Гера Posted January 28, 2006 Author Report Posted January 28, 2006 intervju nije ni poslat, a ko zna kakav je to zine uopste... Quote
*nitro* Posted January 28, 2006 Report Posted January 28, 2006 063 tana-na-na nego koje ste vi pesme snimili na demo snimq? svidela mi se jedna kad sam slushao ono takmichenje iz studija 6 al ne znam joj ime, pochinje sa clean gitarom prvih par sekundi..? I jel bih mogao ja nekako da dobijem taj demo? pozz od A.S-a Quote
Narsil Posted January 28, 2006 Report Posted January 28, 2006 intervju nije ni poslat, a ko zna kakav je to zine uopste... bice poslat samo opusteno! Samo da odradim ovo sto imam za jebenu skolu!! mislim da bi do sutra trebali da dobijete pitanja , samo polako! Quote
Гера Posted January 28, 2006 Author Report Posted January 28, 2006 (edited) nego koje ste vi pesme snimili na demo snimq? svidela mi se jedna kad sam slushao ono takmichenje iz studija 6 al ne znam joj ime, pochinje sa clean gitarom prvih par sekundi..? I jel bih mogao ja nekako da dobijem taj demo? pozz od A.S-a ranije, kada smo snimali profi u studiju 13. RTS-a, snimili smo Dream i Voice Of Silence, a na superfinalu demo mastersa snimili smo Dream, Mind Slavery (to je ta pesma koja ti se svidja) i Regardles Betrayal. Dogovoricemo se da ti dam taj demo, samo da isecem snimke! Pozdrav! Edited January 28, 2006 by Jaymz Doofy Neegroothin Quote
Kali Agna Posted January 28, 2006 Report Posted January 28, 2006 na superfinalu demo mastersa snimili smo Dream, Mind Slavery (to je ta pesma koja ti se svidja) i Regardles Betrayal. khm... mogu li ja onda da dobijem mind? nisam znala da ste to snimili... Quote
Recommended Posts