Гера Posted January 28, 2006 Author Report Posted January 28, 2006 moze, moze... ako peric dozvoli! Quote
ALEXIE_AIC Posted January 28, 2006 Report Posted January 28, 2006 (edited) ...a on to nece uraditi... Ja ga pitala sinoc, a on ne da, pa ne da snimke... Ali, docicu ja vec do snimaka... Edited January 28, 2006 by ALEXIE_AIC Quote
*Pera* Posted January 29, 2006 Report Posted January 29, 2006 kakvi ste vi olosi...... nisam rekao da nedam snimke nego da NEMAM. @Kali yuga - nemamo mind(studisku verziju) imamo LIVE iz studia 6. Quote
*Pera* Posted January 29, 2006 Report Posted January 29, 2006 (edited) ti ako imas studiske verzije pesama ti im daj.! mogao bi i meni...... posto toliko toga ne znam sta se desava u bendu...... pa reko mozda ste snimili bez mog znanja! jeste li? Edited January 29, 2006 by *Pera* Quote
Гера Posted January 29, 2006 Author Report Posted January 29, 2006 pa jel imamo iz studija 13? jel imamo iz studija 6? a ti bi profi snimke? e, dragi moj, cuti i uzivaj u ovome sto imas... uzgred, mogao bi da mi vratis onaj nandzarasti cd sto mi je olga rezala sesticu! Quote
Kali Agna Posted January 29, 2006 Report Posted January 29, 2006 nemamo mind(studisku verziju) imamo LIVE iz studia 6. meni odgovara bilo kakva verzija, a to vazi i za regardles inace, ne moras diamond-a da mi rezes, to dobijam ovih dana i nemoj da se bespotrebno nerviras, evo ja se necu ljutiti ako ne dobijem snimke p.s. ali cu se zato ljutiti ako ne dobijem logo Quote
ALEXIE_AIC Posted January 29, 2006 Report Posted January 29, 2006 E, stvarno, nemo`(!) da se svadjate sad ! Ako treba, evo, i ja se odricem mojih snimaka(koje ionako ne bih dobila ), samo da mi vi zivite u slozi i veselju... Quote
Narsil Posted January 29, 2006 Report Posted January 29, 2006 Ko ce da odgovarA NA pitana sutra tj.danas? Poslacu mu na mejl , gero jer onaj sto si mi poslao slike?? Sad sam trenutno u koma transu od piva pa ne mogu da vam posalje , m Quote
Kali Agna Posted January 29, 2006 Report Posted January 29, 2006 alo bre, lake bodom-e, kad treba to da izadje? hocu besplatan primerak Quote
Narsil Posted January 29, 2006 Report Posted January 29, 2006 alo bre, lake bodom-e, kad treba to da izadje? hocu besplatan primerak pa pazi , treba da odradim jos nekoliko intervjua , drugari iz rs treba da mi posalju textove , danas radim naslovnu , a za dalje cu da vidim! ne mogu sa sigurnocu da kazem jer imam puno obaveza pored ovoga , skola , bla bla!!! Quote
Kali Agna Posted January 29, 2006 Report Posted January 29, 2006 a ne ovaj budjavi Djigin Merciful Fate! uuuuuuuuuuuuuu ne diraj mi mercyful! poslednja 3-4 meseca sam skroz odlepila na taj bend tek sad razumem djigu a sto se tice fotke, sledeca koju planiram da stavim je kolektivna fotka sa underdeath-om, samo da ih jednom sve na'vatam da se ljudski uslikamo... red bi bio... Quote
Bole Posted January 29, 2006 Report Posted January 29, 2006 Kada cemo da svirkamo negde ?? Road Trippin' ..... Quote
ALEXIE_AIC Posted January 30, 2006 Report Posted January 30, 2006 Cim Gera zavrsi sa ispitom i dobije 10! Quote
Гера Posted January 30, 2006 Author Report Posted January 30, 2006 UNDERDEATH nastupa 05.02. u Loznici, sa HITOM 202. znam samo da putuju i Space Eater, a ko jos ide nemam pojma! Quote
RNA Posted January 30, 2006 Report Posted January 30, 2006 А је ли уопште и битно? Само на још Flush фали и била би комплетна лудачка екипа! Quote
The Wicked Witch Posted January 30, 2006 Report Posted January 30, 2006 UNDERDEATH nastupa 05.02. u Loznici, sa HITOM 202. znam samo da putuju i Space Eater, a ko jos ide nemam pojma! a kad ce opet neka svirka u bg-u? Quote
*SweetPoisonGirl:)* Posted January 30, 2006 Report Posted January 30, 2006 a kad ce opet neka svirka u bg-u? da stvarno? skroz sta nas zapustili..... Quote
Гера Posted January 30, 2006 Author Report Posted January 30, 2006 pa vi napravite svirku, pa cemo mi da sviramo! salim se... pa trebalo bi da sviramo u FEST-u, u Zemunu, negde sredinom, ili pred kraj februara, ako sve bude po planu! @RNA - i stringsi, ako zanemarimo muzicko opredeljenje! Quote
*SweetPoisonGirl:)* Posted January 30, 2006 Report Posted January 30, 2006 pa vi napravite svirku, pa cemo mi da sviramo! salim se... pa trebalo bi da sviramo u FEST-u, u Zemunu, negde sredinom, ili pred kraj februara, ako sve bude po planu! bilo bi super! valjda ce sve biti po planu da vas najzad cujemo, nismo odavno Quote
*nitro* Posted January 30, 2006 Report Posted January 30, 2006 ranije, kada smo snimali profi u studiju 13. RTS-a, snimili smo Dream i Voice Of Silence, a na superfinalu demo mastersa snimili smo Dream, Mind Slavery (to je ta pesma koja ti se svidja) i Regardles Betrayal. Dogovoricemo se da ti dam taj demo, samo da isecem snimke! Pozdrav! na koje snimke mislish? ove shto su ishli uzivo preko radija? Quote
Kali Agna Posted January 30, 2006 Report Posted January 30, 2006 pa trebalo bi da sviramo u FEST-u, u Zemunu, negde sredinom, ili pred kraj februara, ako sve bude po planu! hehe, svirka taman negde oko mog rodjendana... eto to ce mi bit' poklon @kashmir - djole, otkud sam ja rista? Quote
Recommended Posts