RNA Posted February 6, 2006 Report Posted February 6, 2006 Ма, Перке свира... Шта му је фалило? Мастер лоше звучао? Тамо се одлично чуло, баш баш добро! Само да није било проклетог штимера... Quote
*Pera* Posted February 6, 2006 Report Posted February 6, 2006 (edited) Ma cuo sam snimak sto je moj cale snimao..... ja se smorio , a u stvari EXTRA je zvucalo!!!tek kad sam cuo snimak bilo mi je do jaja..... @GEra - dacu ti kasetu da cujes!!! @bibili - Srki jr. nije promenio vokal(u sustini)!!!samo ga boji i radi na njemu takvom kakav je Sto se tice pesme DREAM(people are....) to je prvi rad!kao sto kaze bibili za ubuduce treba da pazimo! u svakom slucaju pesme su sve bolje i bolje(arazmanski sredjene,teze za sviranje,shireg sastava itd). pozz Edited February 6, 2006 by *Pera* Quote
Kali Agna Posted February 6, 2006 Report Posted February 6, 2006 ne znam sto se se vi smorili u loznjaci, meni je bilo extra! thrasheraja samo takva! bili ste standardno dobri, otprilike ko u golupcu, a meni se navise svidelo kako su se cule solaze! znaci vrh! posebno tu mislim na mastera, dream & mind uzdravlje i zavrsavajte tu zajebanu Quote
*Pera* Posted February 7, 2006 Report Posted February 7, 2006 imamo iz studia 6(super finale(or whatever))!!! pa cu da isecem snimak..... i onda mozete SVI da dobijete demo.... Quote
*SweetPoisonGirl:)* Posted February 7, 2006 Report Posted February 7, 2006 onda cu i ja da stanem u red i da ponesem lezaljku, pa cu da cekam dok ne stignem..... Quote
Kali Agna Posted February 7, 2006 Report Posted February 7, 2006 imamo iz studia 6(super finale(or whatever))!!! pa cu da isecem snimak..... i onda mozete SVI da dobijete demo.... meni mozes te snimke 5. marta da urucis... taman kao poklon za rodjendan Quote
Гера Posted February 9, 2006 Author Report Posted February 9, 2006 underdeath u velikoj plani, 10.02.2005.! Quote
Prinzessin Tinea Posted February 9, 2006 Report Posted February 9, 2006 aaaaaa, ne seri da svirate u Plani.... i ja sam trebala da sviram tadaaaaaaa.. pozdravite mi Full Moon... Quote
Kali Agna Posted February 9, 2006 Report Posted February 9, 2006 underdeath u velikoj plani, 10.02.2005.! srecno vam bilo i pazite na stimere! Quote
nerevarine Posted February 10, 2006 Report Posted February 10, 2006 Hey... we live in a fucked up world Walking on through the demise We step into the unknown Your better save yourself... a brate jel ovo tekst nove pesme? Quote
Kali Agna Posted February 10, 2006 Report Posted February 10, 2006 Hey... we live in a fucked up world Walking on through the demise We step into the unknown Your better save yourself... a brate jel ovo tekst nove pesme? prvo nauci sta je testament, pa me onda prozivaj za djoleta Quote
Kali Agna Posted February 12, 2006 Report Posted February 12, 2006 dobro bre, ajd' nabacite neke detalje kako je bilo u plani posto cujem da je bilo dobro... koliko je bilo ljudi, kakav je prostor? Quote
Гера Posted February 12, 2006 Author Report Posted February 12, 2006 prostor je bio ok, onako, lici malo na filozof. bilo je pedesetak "dusha" (sto bi rekao jedan moj ortak ). svirali smo PHANTOM LORD, WHIPLASH, MASTER OF PUPPETS, REGARDLES BETRAYAL i MIND SLAVERY. prazan autobus, svi smo spavali na dva sedista... milina... ah, da, kako da zaboravim, posle svirke je bio napravljen AFTER PARTY, i tu sam jeo najbolje pecenje ikad... ne mozete poverovatni kakvo je bilo... svi smo se najeli ko stoke, osim djige, koji uzgred hoce da se ugoji, ali koliko jede toga nece biti! Quote
Гера Posted February 12, 2006 Author Report Posted February 12, 2006 eto i cisto da naglasim da dragi nam nas Djiga svira sa JET-om kao predgrupa DEEP PURPLE-u! kralj! Quote
*nitro* Posted February 12, 2006 Report Posted February 12, 2006 ooooo pa svaka chast za Djigu!!! Quote
*SweetPoisonGirl:)* Posted February 12, 2006 Report Posted February 12, 2006 @walk....- imas ti nekih ozbiljnih problema..... djigi sve cestitke! covek rastura! Quote
The Wicked Witch Posted February 12, 2006 Report Posted February 12, 2006 Djigooooo majstoreeeeeee!!! ovo nije offtopic Quote
ALEXIE_AIC Posted February 13, 2006 Report Posted February 13, 2006 (edited) Sa nekim ljudima stvarno ne vredi komunicirati... Udovci dragi, kad svirate u Beloj Crkvi? Jel` preko 202? Edited February 13, 2006 by ALEXIE_AIC Quote
Điga Posted February 13, 2006 Report Posted February 13, 2006 Alexie_Aic-sviramo 25. u Beloj Crkvi pa mozda si voljna da krenes na jedno putovanje ako nisi zauzeta Ljudi dugo nisam postovao ali moram da se zahvalim na onim pohvalama i podrsci u vezi Deep Purple-a. Poz svima Quote
ALEXIE_AIC Posted February 13, 2006 Report Posted February 13, 2006 (edited) Djigoooooo, majstoreeeee ( jos jednom )! 25.? Trebalo bi da mi se ovo sranje od roka zavrsi do tad...pa, mozda i ja krenem. Edited February 13, 2006 by ALEXIE_AIC Quote
Kali Agna Posted February 13, 2006 Report Posted February 13, 2006 Poz svima e pa pozdrav i tebi posto te stvarno dugo nije bilo, i ja ti iskreno zelim da zasenis i sam deep purple! @walk amongst the flowers - posto si novi, trebalo bi da znas da se na ovoj temi iskljucivo kali yuga proziva, i zato ostavi ristu i temu na miru da ne bi bilo okrsaja sa mnom! Quote
Гера Posted February 13, 2006 Author Report Posted February 13, 2006 evo sad i zvanicno: UNDERDEATH nastupa u Beloj Crkvi sa HITOM 202, 25.02.2005.! Quote
*Pera* Posted February 14, 2006 Report Posted February 14, 2006 Sa nekim ljudima stvarno ne vredi komunicirati... Udovci dragi, kad svirate u Beloj Crkvi? Jel` preko 202? a sta nije sa 202-jkom??? sve zahvaljujuci njima.... @Djiga - jel si se setio da yum postoji? volim ovaj tvoj signature!!! @kali TUGA - hehehe morao sa da smislim nov naziv. aj nemoj da se prozivate vise....nikuda ne vodi!!! pozz Quote
Recommended Posts