*Pera* Posted February 26, 2006 Report Posted February 26, 2006 Jeb`o te, niko ne zabranjuje, nego NEMA MESTA u autobusu! Sutra ide 10 (ako ne i vise ) bendova! A inace moze da ide ko hoce. Meni je Olga rekla da ne moze niko da se vodi zbog nekih drugih razloga(zaboravio sam koji su ali rekla mi je),a ne da nema mesta... u svakom slucaju ja sam ZA da se vode fanovi.... zasto da ne!? Quote
ALEXIE_AIC Posted February 27, 2006 Report Posted February 27, 2006 Pa, zato sto onda nema mesta za one koji sviraju (pricamo o tome celu stranu ), a koji bi svakako morali da imaju svoje sediste u busu. Ja, licno, nemam nista protiv da se vode fanovi kada je poluprazan bus. A Olga ti je verovatno rekla da ce od sada pa nadalje svaki bend morati da prijavljuje svoje clanove, zbog RTS-ove evidencije o putnim nalozima (tako sam ja shvatila). Quote
Гера Posted February 27, 2006 Author Report Posted February 27, 2006 pa to sam i ja napisao, ali ne na ovoj nego na LJUTE PAPRICICE temi, da od sada trebaju putni nalozi za sve! Quote
Kali Agna Posted February 27, 2006 Report Posted February 27, 2006 dobro! juce je bilo smejanja kao nikad! pa da, cim nema fanova, opustenije se pricaju masni vicevi! offtopic: e ljudi, moram da vam se pohvalim da sam danas dobila prvu desetku i to na kolokvijumu iz klavira, tako da bi trebalo da sviram sledeci utorak na akademiji na nekom koncertu, pa ako je neko raspolozen, moze da svrati Quote
Гера Posted February 28, 2006 Author Report Posted February 28, 2006 Djiga je vecheras OSHURIO (!!!) na DP-u sa JET-om! Extremno dobro je bilo! Ceo koncert je bio extra! Stvarno sam se super proveo! @Crni Yugo ( ) - Dogovoricemo se! Quote
ALEXIE_AIC Posted February 28, 2006 Report Posted February 28, 2006 Ma, Djiga je bio najbolji kada ga je uhvatila trema pre koncerta ... Stvarno je bio super! Quote
*SweetPoisonGirl:)* Posted March 1, 2006 Report Posted March 1, 2006 samo da cestitam djigi, bas je bio pro 27-og! za maaaaalo da uhvatim palicu.... ceo koncert je bio totalno super! Quote
Geozee Posted March 1, 2006 Report Posted March 1, 2006 Djiga je vecheras OSHURIO (!!!) na DP-u sa JET-om! Extremno dobro je bilo! Ceo koncert je bio extra! Stvarno sam se super proveo! @Crni Yugo ( ) - Dogovoricemo se! Picke. sad mi je zao sto nisam otisao. Djigo nije valjda da si se usrao. Nema veze. sad imas do jaja iskustvo. Quote
Гера Posted March 1, 2006 Author Report Posted March 1, 2006 pusi ga pingvinu! nije se usr'o! dobro, jeste malo, ali pred koncert! na bini je bio kulijana! Quote
Geozee Posted March 1, 2006 Report Posted March 1, 2006 Debeli! miran! To ne bi bio cowek da se nije usro. mora makar malo. DJIGO TSAREEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!! Quote
Geozee Posted March 1, 2006 Report Posted March 1, 2006 Nego da li svirate novu stvar u nedelju. Quote
ALEXIE_AIC Posted March 1, 2006 Report Posted March 1, 2006 Sto se tice Djige: ja sam napisala da je imao malu tremu pre koncerta, ali ko ne bi? Jos kad zna da svira pred hiljadama i hiljadama ljudi... A stvarno je svirao besprekorno! @Gera: Sto nisam?! Quote
Kali Agna Posted March 1, 2006 Report Posted March 1, 2006 nije se usr'o! dobro, jeste malo, ali pred koncert! na bini je bio kulijana! zaboga, zar je to bitno? pa ja recimo iz iskustva najbolje sviram/pevam kad imam najgoru tremu, a kad je opustencija, onda uvek nesto bez veze ispadne... i stvarno mi je zao sto nisam bila na deep purple-u, ali tih dve tisuce i nesto ipak moraju da odu na king diamonda nadam se da ce djiga da mi oprosti Quote
Karlo SE Posted March 1, 2006 Report Posted March 1, 2006 A ima i jedan japanski grind bend po imenu "Gero geri ge ge ge" i ja sam ubedjen da sviraju tribute to moj seksipilni kolega Quote
Гера Posted March 2, 2006 Author Report Posted March 2, 2006 da karlo, bas sam se juce cuo sa tim japancima, da mi skinu jos poneku pesmu za tribute! Quote
The Wicked Witch Posted March 2, 2006 Report Posted March 2, 2006 samo da cestitam djigi, bas je bio pro 27-og! za maaaaalo da uhvatim palicu.... ceo koncert je bio totalno super! i ja se pridruzujem cestitkama... malo sam okasnila, ali dobro, pogresi covek.... Quote
Гера Posted March 3, 2006 Author Report Posted March 3, 2006 jedno malo razocarenje za sve koji su hteli da posete svirku u festu, a nadali su se novoj pesmi, nismo stigli da zavrsimo novu stvar... nije gotov text... jeba ga... Quote
Kali Agna Posted March 3, 2006 Report Posted March 3, 2006 jedno malo razocarenje za sve koji su hteli da posete svirku u festu, a nadali su se novoj pesmi, nismo stigli da zavrsimo novu stvar... nije gotov text... jeba ga... pa jeste u neku ruku razocarenje, ali nije smak sveta... ma, svirajte vi meni voice i bicu zadovoljna! ... i onda ja ko specijalan gost upadnem i otpevam nesto od mercyful fate Quote
Гера Posted March 3, 2006 Author Report Posted March 3, 2006 (edited) opikacemo malo medley-a, ako hoces! Edited March 3, 2006 by Jaymz Doofy Neegroothin Quote
Kali Agna Posted March 3, 2006 Report Posted March 3, 2006 hocu, ali se plasim da ce se ostatak smoriti Quote
Гера Posted March 3, 2006 Author Report Posted March 3, 2006 pa na kratko, malo da budu karaoke! Quote
Kali Agna Posted March 4, 2006 Report Posted March 4, 2006 e, u koliko sati otprilike vi nastupate? ne mogu pre 10 da dodjem, a ne bih da zakasnim na vasu svirku... Quote
Kali Agna Posted March 6, 2006 Report Posted March 6, 2006 cestitam na odlicnoj svirci! sto se vas tice, stvarno nemam nikakve zamerke. jedino mi je zao sto je atmosfera ipak bila mrtvija nego sto je obicno na vasim svirkama, ali to je valjda do mesta. odusevilo me je sto ste svirali (konacno!) leper messiah, the four horsemen i fade to black od metallice, a i autorske su vam sad skroz legle tako da zeljno iscekujem neku novu stvar @pera - hvala MNOGO za disk! nemoj da mislis da sam nezahvalna, ali zbog tog nesrecnog loga propade mi rodjendanski poklon @invisible kid - tebe retko hvalim, ali veceras si stvarno bio izvanredan jedino mi nije jasno kako ti uspeva da uvek povredis nekoga svojom cinelom ili palicom @kashmir - a ti bi mogao jednom u zivotu da se javis. tek posle mi je sinulo da si ti zapravo cepao karte... p.s. zelim samo da porucim onome ko me je nazvao navijacicom iza ledja da se nosi u picku materinu, ako je uopste na forumu. pun mi je qrac vise komentara koje cujem iza sebe. dokle ce ljudi da se bave time kako izgledam, kako sam obucena, koga muvam... sta, jel mozda nekom krivo sto sam jedina pevala regardles od prisutnih? eh, kad biste znali koliko je tesko biti vas fan... ne biste voleli da ste u mojoj kozi... Quote
Recommended Posts